logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

praznicna-darila

Ideje za praznična darila

December je čas, ko še posebej izrazimo naklonjenost do svojih najbližjih, ki jo pogosto izkažemo s podarjanjem prazničnih daril. Praznična darila so lahko najrazličnejša in vsakemu posebej pisana na kožo. Želite ob letošnjih decembrskih praznikih svojim ljubim podariti nekaj posebnega pa ste brez ideje za darila? Kaj ko bi jih presenetili z darili, ki jih bodo zagotovo cenili še vrsto let? Obdarite jih z izdelki za zdravo spanje in jim s tem sporočite, da vam res veliko pomenijo.

Praznična darila za čarobno udobje

Ni boljšega darila, kot je udoben spanec. Za vas smo pripravili nekaj predlogov, med katerimi boste našli kupček idej za praznična darila, ki zagotavljajo mirno prespane noči in jutra polna energije.

Inovativnost in uporabnost v enem

Z inovativnim vzglavnikom Leticia, ki mu lahko kadarkoli po nakupu spreminjate višino, trdoto in naklon, boste navdušili vsakega, ki se zaveda, da je za sproščene noči vzglavnik izrednega pomena, saj razbremeni vrat in tako omogoča sproščeno lego telesa.

Dame, ki rade skrbijo za svoj videz, pa navdušuje naš vzglavnik Leticia Anti Age. S svojo edinstveno obliko nudi želeno oporo in varuje obraz pred neželenimi gubami!

Navdušite z unikatnim darilom v obliki pravljičnega števila

Čarobni december je lahko še bolj čaroben, če ga spremlja pravljično število 7. V ponudbi naših izdelkov se namreč skriva tudi unikatna podporna blazina my7, ki navdušuje tako odrasle kot tudi otroke.

Udobje v čudovitih barvnih kombinacijah

Nove sveže posteljnine ali rjuhe se razveseli marsikdo. Razmislite, če je tudi kdo izmed vaših najbližjih navdušenec nad udobnim bombažnim darilom. Nato pobrskajte po naši ponudbi rjuh Bella Donna in se prepričajte o njihovi kvaliteti, katero si vaši najbližji zagotovo zaslužijo. Skočite še na ponudbo naše raznobarvne posteljnine in zagotovo se boste v hipu odločili, kateri izdelek bi bil primeren za določeno osebo.

Za hladne in malo toplejše noči

Morda poznate koga, ki ga ponoči vedno zebe ali pa mu je vedno vroče? Podarite mu odejo ClimaBalance BedTime, dvoplastno odejo z všitimi zračnimi kanali, ki omogočajo telesu, da ponoči diha. Na voljo pa imamo tudi druge vrste odej, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Praznična darila za vsakogar

Prijatelje lahko razveselite tudi z majhnimi malenkostmi, kot je knjiga Zakaj spimo. Lahko pa jim podarite tudi darilni bon za 20 ali 50 €, s katerim si popoln izdelek izberejo sami.

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.