formesse-predstavitev-podjetja

Rjuhe Bella Donna – Kakovost z dolgoletno tradicijo

Napenjalne rjuhe Bella Donna

V Maremicu lahko med nakupovalnimi policami zasledite vrhunske rjuhe Bella Donna, ki z dolgo obstojnostjo in širokim naborom barv navdušujejo naše stranke že vrsto let.

Ste se že kdaj vprašali, kdo stoji za ustvarjanjem enega naših najbolj prodajanih izdelkov?

Navdihnjeno s tradicijo in neprestano inovacijo, podjetje Formesse posluje že od leta 1947. Zdaj že 70 let na trgu s širokim naborom vrhunskih napenjalnih rjuh pušča svojevrsten pečat.

Spoznajte znamko Formesse – pionirka napenjalnih rjuh

Da, prav ste slišali. Družinsko podjetje, ki že od začetka posluje z vrhunskimi rjuhami, je pravzaprav eno izmed prvih, ki so na trg predstavili napenjalne rjuhe kot jih poznamo danes!

Svojo pot so pričeli kot majhno podjetje sredi pokrajine Črnega gozda, v Nemčiji. Podjetje Formesse se je kmalu uveljavilo kot eno izmed najbolj pomembnih proizvajalcev rjuh, ki svojo kvaliteto še danes gradi z visokokakovostnimi materiali in produkcijo.

Vsak Formesse izdelek je namreč izdelan v Nemčiji. Medtem ko mnoga podjetja »outsourcajo« v tujino, podjetje ostaja zvest nemški kakovosti in produkciji, saj lahko le tako zagotovi popolno kontrolo izdelave, visoke okoljske standarde in varnost.

Formesse izdelki so zdaj, po 70 letih, pravi sinonim za odličnost. S stalno inovacijo in napredno tehnologijo pa podjetje še vedno ostaja zvesto starim načelom in standardom, na podlagi katerih ostaja zmagovalen ponudnik rjuh Bella Donna in drugih izdelkov za vašo spalnico.

Zakaj so Formesse izdelki tako kakovostni?


Formesse uporablja za izdelavo rjuh le najboljši bombaž, ki je v skladu z Oeko Tex standardom 100.

Za izdelavo dolgo obstojnih rjuh je pomembna dolžina bombažnih nitk in način, kako je bombaž spleten. Pri Formesse so se tako odločili le za tkanje dolgih nitk, ki so česane tako, da bombaž zgladijo in čistijo. Nitke so nato tkane z dodatkom ultrafinih nitk iz elastana, ki poskrbijo za izjemno prožnost materiala.

Vrhunske Formesse rjuhe, ki navdušujejo že vrsto let

Izjemno kakovost pod imenom Formesse je lahko preizkusil vsak, ki je že kdaj kupil rjuho Bella Donna. Bella Donna je ena izmed redkih rjuh, ki bo ustrezala vsaki obliki ležišča. Primerna je tako za visoke postelje, vodne postelje, kot tudi oblazinjene postelje Boxspring.

Za vse vrste ležišč.

V Sloveniji jih najdete ekskluzivno le v Spalnem centru Maremico

V naši trgovini lahko izbirate v širokem naboru dimenzij in barv. Ker pa je rjuha Bella Donna najbolj prodajani izdelek znamke Formesse, ste lahko prepričani, da boste po nakupu ene želeli okrasiti vašo spalnico še v katero drugo barvo.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.