Kako poskrbeti za higieno vodne postelje le v nekaj minutah?

Rjuha za vodno jedro

Če se to sprašujete, vam lahko zaupamo, da je vodno posteljo možno očistiti hitro in enostavno, v kolikor uporabljate Lectusov Higienski paket. Le ta vam bo zagotovo olajšal delo in privarčeval vaš čas in energijo.

Zakaj je smiselno uporabljati Higienski paket?

Odgovor je precej preprost. Vse, kar naše telo izloči (pot, v katerem se nahajajo soli in maščobe, odmrli koščki kože, …), gre skozi prevleko in se nabira na vodnih jedrih. Kako to izgleda, zagotovo vedo tisti, ki se čiščenja svoje vodne postelje lotijo bolj poredko. Preden odstranijo vso umazanijo s površine vodnih jeder, očistijo mesto, kjer se vodni jedri stikata in pobrišejo varnostni bazen, preteče veliko dragocenega časa.
Vse to se lahko spremeni na bolje, če se za vzdrževanje higiene vodne postelje odločite za Higienski paket, ki vključuje:

  • 2 rjuhi za vodni jedri,
  • čistilo ali čistilne robčke Mybed,
  • krpico za čiščenje.
Rjuha za vodno jedro
Rjuha za vodno jedro
Čistilni robčki in čistilo za vodno jedro Mybed

Krpica za čiščenje

Zakaj je s Higienskim paketom to tako preprosto?

Redna menjava rjuh za vodna jedra (3 – 4 krat na leto) poskrbi, da se umazanija nabira v rjuhah in ne na površini vodnih jeder. Kar morate torej storiti je, da zgornjo prevleko vodne postelje snamete in na vsako vodno jedro namestite rjuho iz Higienskega paketa. Čez mesec ali dva pa obe rjuhi snamete, operete in ju zamenjate s čistima. V tem primeru vam svetujemo Higienski paket XXL, ki vključuje dodatni dve rjuhi.

Nasvet:

Preden namestite sveži rjuhi na vodni jedri, površino jeder in varnostni bazen vseeno malo osvežite s čistilom myBed (ali čistilnimi robčki myBed) ter priloženo bombažno krpico. Tako bo vaša postelja brezskrbno čista, vaše spanje pa še prijetnejše. Za zgornjo prevleko pa je dovolj, da jo operete enkrat letno, če je potrebno pa tudi pogosteje.