TOP 3 ideje za praznično darilo

3 ideje za darilo (rjuha Bella Donna, vzglavnik Leticia, blazina my7

Zadnji mesec leta 2017 je tukaj! Praznični čas prihaja, diši po zimi, sladkih dobrotah in darilih. Ja, decembru se pač ne moremo izogniti kar tako zlahka. Lahko pa se izognete vrstam v trgovinah in dolgemu premišljevanju o tem, kaj komu podariti za praznično darilo.

V Spalnem centru Maremico smo vam za letos pripravili TOP 3 ideje za praznično darilo, zraven katerih tudi VI dobite darilo! Več o tem pa v nadaljevanju.

Vzglavnik Leticia

Jutranje bolečine v vratu, zateglost udov čez dan, nerazpoloženost, … vse te težave lahko rešite s primernim vzglavnikom. Letos obdarite nekoga z vzglavnikom Leticia in tako polepšajte marsikatero noč in jutro.

Dobra stran vzglavnika Leticia je njegova fleksibilnost, saj so možne različne kombinacije višine, zato vas ne rabi skrbeti, če bo vzglavnik vašemu izbrancu/izbranki všeč ali ne. Sam/-a si ga bo namreč lahko nastavil/-a po lastnih željah, saj so vzglavniki na voljo vse od modela XS do XL. Kaj je lepšega kot to, da si darilo prilagodimo po svojih željah?

DARILO ZA VAS: satenasta prevleka v barvnem odtenku po lastni izbiri iz aktualne ponudbe.

Klik do VZGLAVNIKA LETICIA

Blazina my7

Čudovito mehka, skrbno zasnovana in kmalu nepogrešljiva.

Bi radi nekomu podarili mirno noč in sproščen spanec? Razmislite o blazini my7! Najprimernejša je za ljubitelje spanja na boku, saj vam bo blazina predstavljala odlično podporo, hkrati pa jo boste vzljubili tudi vsi, ki v postelji radi berete, in nosečnice.

Ste našli med naštetimi vašega izbranca ali izbranko za darilo? Razmislite samo še o najljubšem barvnem odtenku ali dizajnu in že imate edinstveno božično darilo!

DARILO ZA VAS: hišni copatki.

Klik do BLAZINE MY7

Rjuhe Bella Donna

Zagotovo se najbolj razveselimo praktičnih daril! Če so slednja še izjemno kvalitetna, je zadovoljstvo popolno. Eno izmed takih daril so vrhunske rjuhe Bella Donna. Super elastične rjuhe nemške izdelave odlikuje prvovrstni mako bombaž in vsebujejo aloe vero, ki kožo neguje med spanjem.

Rjuhe so elastične in tako vsakič znova ponujajo popolno postlano posteljo brez kakršnihkoli gubic. Zaradi visokokakovostnih materialov se rjuhe Bella Donna ne muckajo tako kot običajne in so obstojnejše. Na voljo je kar 54 različnih odtenkov, zato bo izbira enega najljubšega odtenka zagotovo majhna težava ;).

DARILO ZA VAS: Od 14. do 18. 12. vam ob nakupu rjuhe 10 € podarimo! Vpišite kodo kupona: DECEMBER!

Klik do RJUHE BELLA DONNA
Podarite vzglavnik Leticia in prejmite prevleko AntiAge
Podarite blazino My7 in prejmite hišne copatke
Podarite rjuho Bella Donna in prejmite 10€ popust (14. – 18. 12.)