Postelja BoxSpring Air

Postelja BoxSpring Air je več kot le postelja. Pohvali se lahko z nadstandardno višino 72 cm, lahkotnim postiljanjem in pestro barvno paleto oblazinjenja.

Za popoln spanec pa izbirate še med vodno posteljo Lectus in osebnim ležiščem Leticia, ki predstavljata nov trend zdravega in dovršenega spanja.

Cena postelje BoxSpring Air že od 1.801,- EUR (enojna postelja).

Počisti
Količina

BoxSpring Air postelja – Največkrat nagrajena postelja

Postelja BoxSpring Air s posebnostmi in inovativnostjo razvaja vse, ki zase iščete najboljše. Pohvali se lahko z nadstandardno višino, svobodno izbiro barve oblazinjenja in z inovativnim dodatkom Exclusive Top za enostavno postiljanje.

– 70 cm visoka postelja kraljevskega videza
Kraljevski videz postelje BoxSpring Air osvaja srca tako doma kot v tujini. Njena nadstandardna višina do 70 cm nudi lahkotno leganje in vstajanje in daje kraljevski pridih, o katerem lahko mnogi le sanjajo.

– Enostavno postiljanje je tu!
Z inovativnim posteljnim dodatkom Exclusive Top je sedaj postiljanje hitro in enostavno. Gre za dodatek, ki vam bo poleg udobja nudil tudi dovršen videz edinstvene postelje BoxSpring.

– Oblazinjenje v vaši najljubši barvi
Posteljo BoxSpring Air lahko oblazinimo v vaši najljubši barvi. Prepustite domišljiji prosto pot in izberite svoj odtenek. Na voljo jih imate več kot 70. Oglejte si jih v PDF barvni karti.

– Skrite noge za lahkotnejši videz
Lahkotnost mogočne postelje BoxSpring Air smo dosegli s premišljeno postavitvijo nog. Le te so pomaknjene v notranjost za 40 cm in z lahkoto pričarajo navidezen občutek lebdenja.

– Katero vzglavno stranico boste izbrali?
Na voljo imate 8 oblazinjenih vzglavnih stranic v poljubnih barvnih odtenkih: Sono XL, sono Retro XL, Sono, Sono Retro, Eltea, Eltea Retro, Luxuria, Lucca.

– Postelja že vključuje ležišče za popolno spanje
V posteljo BoxSpring vam po želji vgradimo vodno posteljo Lectus ali osebno ležišče Leticia, ki ju izdelamo glede na vaše potrebe in želje.

Odločitev, katero ležišče izbrati prepustite svoji hrbtenici

Pričakujemo vas v Spalnem centru Maremico, kjer si boste lahko ogledali najnovejše postelje BoxSpring in ugotovili, katero ležišče je za vas najprimernejše.
Pogovorili se bomo o tem, kaj bi bilo za vas najprimernejše ter vam pripravili informativno ponudbo. Kako do nas, si lahko pogledate TUKAJ.

 

Spalni center Maremico

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.