logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Ležišče Leticia TrioComfort Air, višina 20 cm

798,00 1.596,00 

Leticia logo

Ležišče Leticia TrioComfort Air, višine 20 cm, navdušuje uporabnike z vnaprej določenim 7-območnim prilagajanjem in s tremi večjimi nastavljivimi območji za detajlno prilagajanje v predelu ramen in bokov. Dodatno lahko izberete udobje ležišča in si privoščite čvrsto, udobno ali zelo udobno ležišče Leticia TrioComfort Air, višine 20 cm. Ročno ga bomo izdelali iz vrhunskih materialov, ki so prožni, trpežni in zračni, česar se razveselijo tudi alergiki in astmatiki. Primerno za vse generacije.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da boste izbrali želeno spalno udobje.

Slovenska
kakovost

Ekskluzivno
pri nas

Trajnostni izdelek

Brezplačna montaža

Maremico Leanpay promocija pri izdelku

Opis

Svetovanje

Vaše želje glede udobja so nam prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za posvet. Spoznajmo se, da skupaj poiščemo popolno ležišče za vas.

Izdelava po meri

Vašo Leticio bomo izdelali glede na vaše telesne posebnosti in želje. Za 100% natančnost bomo uporabili nevtgralno meritev SmartBed.

Garancija varnega nakupa

V udobju svoje spalnice preizkušajte ležišče 30 noči. Če vam ne bo ustrezalo, ga boste lahko vrnili.

Brezplačna dostava

Za način brezplačne dostave ležišča v vašo spalnico vas pokličemo. Dobavni rok za pošiljanje preko Pošte Slovenija je 3 – 10 dni.

NAJBOLJŠE LEŽIŠČE ZA OTROKE IN ODRASLE

Leticia TrioComfort: več kot le 7-območno udobje

Leticia-TrioComfort-Air-26-detajl

Ležišče Leticia TrioComfort Air, višine 20 cm, velja za ležišče, ki ima vnaprej določena območja za optimalno prileganje celemu telesu in tri osebno nastavljiva območja, ki ustrezno podprejo oz. razbremenijo ledveni predel ali ramenski obroč. Poseben je, ker vedno izberete zgornji del ležišča (6 cm), s katerim osnovno 7-območno udobje nadgraditev v čvrsto, udobno ali zelo udobno ležišče. Dolgoletne izkušnje so pokazale, da je ležišče TrioComfort Air, višine 20 cm, priljubljeno pri vseh generacijah.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

Nevtralno meritev vašega telesa prepustite računalniku

Do vašega popolnega ležišča pridemo tudi s pametno posteljo “SmartBed” – 4D digitalno meritvijo vašega telesa. Vse kar morate narediti je, da se po nakupu modela ležišča Leticia MultiModular na spletu, višine 28 cm, odzovete povabilu svetovalke za zdravo spanje in pridete v Spalni center Maremico. Tukaj se boste ulegli na merilno ležišče, mi pa bomo s pomočjo meritve in pogovora z vami prišli do zaključka, kakšna mora biti vaša 20-območna Leticia in katero udobje je tisto, ki je pisano na vaše telo.Če do nas ne morete, vam bomo posebni merilni obrazec poslali po mailu ali pošti in ga boste izpolnili doma, v udobju svojega doma. Mere nujno potrebujemo in brez njih vašega ležišča ne moremo izdelati.

V STANDARDNI ALI NESTANDARDNI DIMENZIJII

Od vrhunskih zračnih materialov do odlične podpore hrbtenici

Ta model zagotavlja dobro zračnost, ki pomembno vpliva na udobno in zdravo spanje. To se lahko pripiše skrbno izbranim kakovostnim, zračnim, udobnim, prožnim in obstojnim materialom, ki omogočajo ustrezen pretok zraka, s tem pa poskrbijo za sprotno odvajanje odvečne toplote in vlage. Tudi iz prevleke ležišča.

Ne le običajne, tudi nadstandarne dimenzije vam izdelamo

Vsi modeli ležišča Leticia TrioComfort Air, višine 20 cm, so na voljo v dimenzijah, ki si jih lahko ogledate zgoraj. Če med njimi ni vaše želene dimenzije, nas pokličite ali nam pišite, lahko pa nas tudi obiščete. Prisluhnili vam bomo in s pomočjo tehnične ekipe strokovnjakov ter lastne proizvodnje ustvarili ležišče Leticia, ki bo popolno za vas.

boxspring lux galerija 02
video-maremico
boxspring lux galerija 02

Za vsakega svoje – pri zakonskem ležišču ne sklepajte kompromisov

Razen glede dimenzije in višine ležišča. Pri nakupu zakonskega ležišča bosta lahko s partnerjem ločeno izbirala ležišče in njegovo udobje. Pri tem vama ne bo potrebno sklepati kompromisov glede modela, saj lahko izdelamo zakonsko ležišče z dvema popolnoma različnima modeloma – v skupni prevleki, ki bo ležišče povezala v popolno celoto.

Hitro in enostavno do čistega ležišča

Kakovostna prevleka ležišča Leticia je snemljiva in pralna. Oprali jo boste lahko pri 60 °C, ko se bo pokazala potreba. Tega so še posebej veseli alergiki na hišno pršico, astmatiki in vsi, ki so nagnjeni k prekomernemu potenju in želijo prevleko večkrat oprati.

lezisce-leticia-meritev-svetovanje

Tu smo za vas in vaša vprašanja

Če se sprašujete katero udobje izbrati ali imate drugačne želje, nas obiščite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah. Pogovorili se bomo in skupaj ugotovili, katero udobje ležišča Leticia bi bilo za vas najbolj primerno. Lahko pa nam vprašanje zastavite po telefonu 051 621 429 ali na trgovina@maremico.si.

Vredni zaupanja

Ležišču boste lahko podaljšali življenjsko dobo

Tudi pri tem modelu smo uspeli doseči, da mu lahko podaljšate uporabnost oz. življenjsko dobo. Kako? Znotraj ležišča med seboj enostavno zamenjate 3 obstoječe zamenljive module, ki so ključni pri podpori ali razbremenitvi najbolj ključnih delov vašega telesa. Seveda jih lahko zamenjate s popolnoma novimi, kar nam omogoča lastna proizvodnja. Enako velja za zgornji del ležišča, ki narekuje vaše idealno udobje. V tem primeru menjate le obrabljeni del ležišča namesto celote, kar je vsekakor prijazno do okolja in vaše denarnice.

maremico-slovenska-proizvodnja-sivanje
vzmetnice-leticia-galerija-3.jpg

Naš ponos – ležišče Leticia je plod slovenskega znanja

Dolgoletne izkušnje na področju spanja in razvoja ležišč in lastna proizvodnja so nam pomagali zasnovati ležišča, ki jih vedno izdelamo glede na potrebe in želje posameznika. Tako lahko tudi vam izdelamo ležišče TrioComfort Air, višine 28, ki bo izdelano glede na vaše želje po udobju.

Garancija varnega nakupa

Prepričani smo v kvaliteto naših izdelkov in verjamemo, da si vsak med nami zasluži zdrav in kvaliteten spanec. Da si boste z lažjim srcem privoščili naspane dni, vam nudimo dve garanciji! Če z ležiščem Leticia ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh od nakupa vrnete.

Garancija

Vsa ležišča Leticia MultiModular imajo 2 leti garancije, z možnostjo podaljšanega jamstva za dodatnih 8 let. To skupaj pomeni 10 let mirnih noči. 

maremico-blog-vitamin-d-naspana

Dodatne informacije

Teža 501 kg
Izberite svojo dimenzijo

80×190 cm, 80×200 cm, 80×210 cm, 80×220 cm, 90×190 cm, 90×200 cm, 90×210 cm, 90×220 cm, 100×190 cm, 100×200 cm, 100×210 cm, 100×220 cm, 120×190 cm, 120×200 cm, 140×190 cm, 140×200 cm, 160×190 cm, 160×200 cm, 160×210 cm, 160×220 cm, 180×190 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 180×220 cm, 200×190 cm, 200×200 cm, 200×210 cm, 200×220 cm

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.