357,30357,30

Ležišče Leticia TrioComfort

TrioComfort je linija inovativnih ležišč za krepčilen spanec. Zlat izbor za vse, ki razmišljajo praktično. Udobje je nastavljeno na najpomembnejših predelih ramen, križa in bokov (7 območij). Modeli Air za zahtevnejše uporabnike dodatno omogočajo še izbiro enega od treh možnih udobij, s katerim bo ležišče še bolj pisano na vašo kožo.

Počisti
Količina
Akcija:
Brezplačna poštnina!
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Odločitev o pravem ležišču je težka, prave informacije pa jo lahko olajšajo. V nadaljevanju preberite, kaj vam svetujemo.

Ležišče Leticia TrioComfort 20 (ali 14)

Ležišče Leticia TrioComfort 14 ali 20

Zlat izbor za vse, ki razmišljate praktično!

Že pri razvoju ležišča smo upoštevali najpogostejše potrebe uporabnikov in jih uspešno vključili vanj. Za vas je pripravljenih 7 območij udobja, kar je ravno prav za človeško telo. Ker niti eno telo ni enako drugemu, smo na 3 najbolj pomembna območja dodali še mikro nastavitev udobja, za še bolj fino prilagoditev potrebam vašega telesa.

Svežino zagotavljajo zračni materiali in nežna SoftTouch pralna prevleka.

Ležišče bo vaš zvesti dolgoletni spremljevalec, zaradi inovativne tehnične rešitve, ki omogoča obnavljanje ležišča in spreminjanje trdote kar v vaši spalnici in brez dodatnih stroškov še leta po nakupu. Je popolnoma enostavno.

 

Ležišča TrioComfort Air 26 (ali 20 cm)

Ležišče Leticia TrioComfort Air

Zadosti tudi vsem zahtevnejšim uporabnikom!

Združujejo vse prijetne lastnosti ležišč TrioComfort, zaradi nadgradnje pa so primerna tudi za vse zahtevnejše uporabnike. Ležišče je sestavljeno iz dveh delov: osnovnega jedra TrioComfort za podporo telesu in zgornjega sloja, ki ga izberete glede na svoje potrebe. Ta odločilno vpliva na vaš spanec in nočno udobje. Pri zakonskih velikostih lahko vsak od uporabnikov izbere drugačno različico. Te so: čvrsta in super zračna, udobna in zračna ali super udobna in zračna.

Ker gre za pomembno odločitev, vam svetujemo, da pred dokončno izbiro obiščete naš Spalni center, kjer boste lahko preizkusili različice, s pravim svetovanjem pa bo odločitev na koncu enostavna.

 

 

Ležišča TrioComfort Exclusive Top 36 (ali 30 cm)

Ležišče Leticia TrioComfort Exclusive TopPreseže pričakovanja še tako zahtevnih uporabnikov!

Združujejo vse prijetne lastnosti ležišč TrioComfort Air, zaradi nadgradnje Exclusive Top pa presežejo pričakovanja vseh še tako zahtevnih uporabnikov. Nikoli več vam zjutraj ne bo potrebno poravnavati toperja na ležišču, saj bo ta nanj pritrjen. Ostal bo na svojem mestu in ne bo zdrsnil z ležišča. Popolno.
Tudi postiljanje ležišča bo postalo užitek. Tako enostavno ni bilo še nikoli. Zgornji del rahlo privzdignete, napenjalno rjuho preprosto napnete nanj in že ste končali. Ostalo vam bo več časa za počitek v postelji, pa še svojo hrbtenico boste odrešili bremena.

Ker gre za pomembno odločitev, vam svetujemo, da pred dokončno izbiro obiščete naš Spalni center, kjer boste lahko preizkusili različice, s pravim svetovanjem pa bo odločitev na koncu enostavna.

 

TrioComfort BoxSpring Air postelja (66 ali 70 cm)

Postelja Boxspring Air z ležiščem Triocomfort AirUstvarite svoje lastno kraljestvo spanja!

Postelja BoxSpring Air združuje vse prijetne lastnosti ležišč TrioComfort Air Exclusive Top, pričara popolnoma nov izgled v vaši spalnici in jo spremeni v vaše lastno kraljestvo spanja.
Izbirate lahko obliko vzglavne stranice, barvo in material oblazinjenja ter višino kar do 70 cm. Ker vemo, da boste material in barvo svoje nove postelje skrbno izbrali, ga z napenjalno rjuho ne želite skriti. Posebno postiljanje vam to omogoča in v izbrani barvni harmoniji boste lahko uživali vsako jutro.

Ker gre za pomembno odločitev, vam svetujemo, da pred dokončno izbiro obiščete naš Spalni center, kjer boste lahko preizkusili različice, s pravim svetovanjem pa bo odločitev na koncu enostavna.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.