AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Nočna omarica Gioia

371,00 

x
20,00 €

Nočna omarica Gioia je idealna kot nočna omarica ali kot priročna mizica ob udobnem fotelju doma ali v biroju. Dimljeno steklo, barva oreha, nerjaveče jeklo jo naredijo privlačno in minimalistično. Posebna, a hkrati preprosta oblika jo naredi primerno za spalnice vseh velikosti. Lepo se poda različnim stilom in izbranim matrialom.

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju, zato je dobavni rok lahko nekoliko daljši. Za točen dobavni rok nas kontaktirajte na trgovina@maremico.si.

Osnovni podatki:

  • 450×550 mm
  • Oreh, sivo dimljeno steklo in nerjaveče jeklo
  • Teža: 25 kg
  • Volumen 0,06 m3

Na kaj misliti pred nakupom nočne omarice?

Estetika: Nočne omarice lahko prispevajo tudi k estetskemu videzu vaše spalnice. Dobro izbrana nočna omarica lahko izboljša vizualno privlačnost vaše spalnice in prispeva k oblikovanju skladne in elegantne zasnove spalnice.   

Na dosegu roke: Nočna omarica je priročna in lahko dostopna površina za odlaganje predmetov, ki jih morda potrebujete ponoči, kot so svetilka za branje, budilka za jutranje prebujanje, kozarec vode ali telefon. Če imate te predmete na dosegu roke, vam ponoči ni treba vstajati iz postelje, zato je vaš spanec lahko mirnejši.

Osebni pridih: Na nočni omarici lahko razstavite predmete, kot so družinske fotografije, najljubša knjiga, vaza s cvetjem ali drugi sentimentalni predmeti, s čimer boste dodali pridih svoje osebnosti, vaša spalnica pa bo bolj podobna vašemu lastnemu prostoru.

Slog: Pri izbiri nočne omarice upoštevajte splošni slog in dekor vaše spalnice. Poiščite nočno omarico, ki dopolnjuje obstoječe pohištvo in dekor v vaši spalnici. Če je na primer vaša spalnica v modernem slogu, boste morda želeli izbrati nočno omarico s čistimi linijami in elegantnim dizajnom.

Velikost: V tem primeru upoštevajte velikost spalnice in prostor, ki je na voljo za nočno omarico. Izmerite višino, širino in globino prostora, kamor nameravate postaviti nočno omarico, da se bo udobno prilegala in ne bo ovirala hodnikov ali drugega pohištva. Upoštevajte tudi višino postelje glede na nočno omarico. Nočna omarica mora biti v idealnem primeru na višini, ki je primerna za dostopanje do predmetov iz postelje brez napora.

Material: Nočne omarice so lahko izdelane iz različnih materialov, kot so les, kovina, steklo ali kombinacija materialov. Upoštevajte trajnost, zahteve za vzdrževanje in estetski videz materiala.

Možnosti shranjevanja: Pri izbiri nočne omarice upoštevajte svoje potrebe po shranjevanju. Če te potrebe nimate in imate dovolj prostora za odlaganje, ki vam ga nudi ta model, potem ste našli zase pravo nočno omarico. Če razmišljate, da bi potrebovali kak predal več za vsak slučaj, pa zase raje izberite nočno omarico z vsaj enim predalom.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.