AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Nočna omarica Paola

354,00 

x
20,00 €

Nočna omarica okrogle oblike iz stekla in jekla je elegantni zaključek moderne spalnice. Z detajli in preprosto eleganco je očarala že številne oblikovalce in navdušence nad opremljanjem notranjih prostorov. Okrogla nočna omarica Paola je tako primerna za vse prostore, ne le za spalnico.

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju, zato je dobavni rok lahko nekoliko daljši. Za točen dobavni rok nas kontaktirajte na trgovina@maremico.si.

Osnovni podatki:

  • 490×485 mm
  • Steklo, jeklo
  • Teža: 13 kg
  • Volumen 0,23 m3

Na kaj misliti pred nakupom nočne omarice?

Estetika: Nočne omarice lahko prispevajo tudi k estetskemu videzu vaše spalnice. Dobro izbrana nočna omarica lahko izboljša vizualno privlačnost vaše spalnice in prispeva k oblikovanju skladne in elegantne zasnove spalnice.   

Na dosegu roke: Nočna omarica je priročna in lahko dostopna površina za odlaganje predmetov, ki jih morda potrebujete ponoči, kot so svetilka za branje, budilka za jutranje prebujanje, kozarec vode ali telefon. Če imate te predmete na dosegu roke, vam ponoči ni treba vstajati iz postelje, zato je vaš spanec lahko mirnejši.

Osebni pridih: Na nočni omarici lahko razstavite predmete, kot so družinske fotografije, najljubša knjiga, vaza s cvetjem ali drugi sentimentalni predmeti, s čimer boste dodali pridih svoje osebnosti, vaša spalnica pa bo bolj podobna vašemu lastnemu prostoru.

Slog: Pri izbiri nočne omarice upoštevajte splošni slog in dekor vaše spalnice. Poiščite nočno omarico, ki dopolnjuje obstoječe pohištvo in dekor v vaši spalnici. Če je na primer vaša spalnica v modernem slogu, boste morda želeli izbrati nočno omarico s čistimi linijami in elegantnim dizajnom.

Velikost: V tem primeru upoštevajte velikost spalnice in prostor, ki je na voljo za nočno omarico. Izmerite višino, širino in globino prostora, kamor nameravate postaviti nočno omarico, da se bo udobno prilegala in ne bo ovirala hodnikov ali drugega pohištva. Upoštevajte tudi višino postelje glede na nočno omarico. Nočna omarica mora biti v idealnem primeru na višini, ki je primerna za dostopanje do predmetov iz postelje brez napora.

Material: Nočne omarice so lahko izdelane iz različnih materialov, kot so les, kovina, steklo ali kombinacija materialov. Upoštevajte trajnost, zahteve za vzdrževanje in estetski videz materiala.

Možnosti shranjevanja: Pri izbiri nočne omarice upoštevajte svoje potrebe po shranjevanju. Nočne omarice so lahko opremljene s predali, policami ali predelki za shranjevanje. Razmislite katere predmete želite shraniti v nočno omarico ali na nočno omarico, saj ta okrogla nočna omarica Paola nima predalov.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.