AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Nočna omarica Soriano

482,00 

Bela nočna omarica Soriano pritegne pogled vsakogar. Premišljen dizajn, sijaj in preprosta eleganca nočne omarice Soriano v okroglo-ovalni obliki skriva tudi predala – 2 v 1. Vrhnja odlagalna površina v steklu pa je pika na i pri ljubiteljih večno modernega dizajna. Stilsko se odlično se poda BoxSpring postelji.

Izdelek je na zalogi pri dobavitelju, zato je dobavni rok lahko nekoliko daljši. Za točen dobavni rok nas kontaktirajte na trgovina@maremico.si.

Osnovni podatki:

  • dva predala (znotraj večjega predala se skriva še en manjši)
  • bela visok sijaj: mediapan (MDF plošče), steklo
  • Teža: 27 kg
  • Volumen 0,15 m3
  • Širina: 530 mm, globina: 530 mm, višina 390 mm

Na kaj misliti pred nakupom nočne omarice?

Estetika: Nočne omarice lahko prispevajo tudi k estetskemu videzu vaše spalnice. Dobro izbrana nočna omarica lahko izboljša vizualno privlačnost vaše spalnice in prispeva k oblikovanju skladne in elegantne zasnove spalnice.   

Na dosegu roke: Nočna omarica je priročna in lahko dostopna površina za odlaganje predmetov, ki jih morda potrebujete ponoči, kot so svetilka za branje, budilka za jutranje prebujanje, kozarec vode ali telefon. Če imate te predmete na dosegu roke, vam ponoči ni treba vstajati iz postelje, zato je vaš spanec lahko mirnejši.

Organiziranost: Nočne omarice so pogosto opremljene s predali, policami ali predelki, ki zagotavljajo prostor za shranjevanje osnovnih predmetov. Predale ali police lahko uporabite za shranjevanje knjig, revij, zdravil, robčkov ali drugih osebnih predmetov, ki jih želite imeti v bližini. S tem lahko zmanjšate nered v spalnici in poskrbite, da bodo vaši nujni predmeti lahko dostopni.

Osebni pridih: Na nočni omarici lahko razstavite predmete, kot so družinske fotografije, najljubša knjiga, vaza s cvetjem ali drugi sentimentalni predmeti, s čimer boste dodali pridih svoje osebnosti, vaša spalnica pa bo bolj podobna vašemu lastnemu prostoru.

Slog: Pri izbiri nočne omarice upoštevajte splošni slog in dekor vaše spalnice. Poiščite nočno omarico, ki dopolnjuje obstoječe pohištvo in dekor v vaši spalnici. Če je na primer vaša spalnica v modernem slogu, boste morda želeli izbrati nočno omarico s čistimi linijami in elegantnim dizajnom.

Velikost: V tem primeru upoštevajte velikost spalnice in prostor, ki je na voljo za nočno omarico. Izmerite višino, širino in globino prostora, kamor nameravate postaviti nočno omarico, da se bo udobno prilegala in ne bo ovirala hodnikov ali drugega pohištva. Upoštevajte tudi višino postelje glede na nočno omarico. Nočna omarica mora biti v idealnem primeru na višini, ki je primerna za dostopanje do predmetov iz postelje brez napora.

Material: Nočne omarice so lahko izdelane iz različnih materialov, kot so les, kovina, steklo ali kombinacija materialov. Upoštevajte trajnost, zahteve za vzdrževanje in estetski videz materiala.

Možnosti shranjevanja: Pri izbiri nočne omarice upoštevajte svoje potrebe po shranjevanju. Nočne omarice so lahko opremljene s predali, policami ali predelki za shranjevanje. Razmislite, katere predmete želite shraniti v nočno omarico, in izberite nočno omarico z ustreznimi možnostmi shranjevanja. Če na primer potrebujete prostor za knjige, poiščite nočno omarico s policami ali predali, v katere lahko udobno shranite knjige.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.