logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Odeja in vzglavnik

233,01 

Ta Odeja in Vzglavnik sta popolna kombinacija za vaše udobje in zdravo spanje. Spoznajte ju. Ugotovili boste, da s premišljeno inovativno ter patentirano zasnovo obeh pri nakupu ne morete zgrešiti.

Dvojna prešita odeja ClimaBalance BedTime vas bo navdušila z vrhunskim materialom ter všitimi zračnimi blazinicami, ki vlago odvajajo 3x hitreje kot ostali materiali ter možnostjo pranja na kar 95 °C. V kompletu prejmete tudi vrhunski vzglavnik Pillow 4 you, ki se ponaša s snemljivo, pralno prevleko in s pralnim polnilom ter možnostjo prilagoditve višine vzglavnika. Poleg vzglavnika dobite tudi priročno vrečko za njegovo pranje in enostavno prenašanje.

Slovenska
kakovost

Nemška
kakovost

Ekskluzivno
pri nas

Opis

Zakaj ravno odeja ClimaBalance BedTime?

Odeja ClimaBalance BedTime strokovnjake za zdravo spanje ekipe Maremico navdušuje že od samega začetka. Vsekakor pa nismo navdušeni samo mi in uporabniki odeje ClimaBalance BedTime. Izjemnost odeje je potrdila tudi znanost.

Raziskovalec in profesor dr. Jürgen Zulley iz Univerze v Regensburgu je v svoji raziskavi ugotovil, da boste z odejo ClimaBalance BedTime zaspali hitreje, vaš spanec bo globlji in bolj miren, faz budnosti bo občutno manj in faze globokega spanca bodo daljše do 50 %.

Vas zanima več skrivnosti odeje ClimaBalance BedTime? Preverite tukaj.

Vzglavnik primeren tudi za otroke

Vzglavnik Pillow 4 you je zaradi sestave in prilagodljivosti primeren tudi za otroke. Ker ga lahko spreminjate, je za otroke pravzaprav idealen, saj bo rasel z njimi. Pravilno oporo jim bo lahko zagotavljal ves čas in nikoli ne bo strahu, da ima prenizek ali previsok vzglavnik ter zato trpita njegov vrat in hrbtenica.

Pri vzglavnikih za otroke je možnost pranja vzglavnika toliko bolj pomembna, saj so praviloma podvrženi kakšni virozi več ter se pogosto potijo. Večja je tudi verjetnost, da ga bodo umazali in bo potrebno čiščenje.

Še več o vzglavniku Pillow 4 you, si preberite tukaj.

Vzglavnik Pillow 4 you in njegovi 4 aduti

#1 Slovenska izdelava
Vzglavnik Pillow 4 you je plod slovenskega znanja in večletnih izkušenj na področju spanja in izdelkov za zdravo spanje. Vzglavnik navdušuje z mehkobo, zračnostjo in možnostjo nastavitve višine vzglavnika glede na vaše potrebe in želje.

#2 Opora v vratu
Vzglavnik je izdelan iz izjemno prožnega materiala, ki se vam bo popolnoma podal v predelu vratu, ne glede na vaš spalni položaj. Tudi pri spanju na boku bo poskrbel za razbremenitev vašega ramenskega obroča. Ne glede na to, ali zamenjate spalni položaj ali se vaša telesna konstrukcija nekoliko spremeni, vzglavnik boste lahko enostavno prilagodili kadar koli po nakupu.

#3 Pralnost prevleke in polnila
Celoten vzglavnik je pralen (ja, tudi polnilo). Ob vzglavniku prejmete priročno mrežasto vrečko, v kateri lahko vzglavnik operete ali ga le »pospravite« za na počitnice. Skorajda prepričani smo namreč, da svojega dopusta, ko se ga boste navadili, ne boste želeli preživeti brez njegove družbe.

#4 Daljša življenjska doba
Prav pralnost in dobra kvaliteta sta razloga, da boste vzglavnik Pillow 4 you lahko uporabljali dlje časa. Klasične vzglavnike je namreč priporočeno menjati na 3 leta, medtem ko lahko pri vzglavniku Pillow 4 you poskrbimo za higieno in mu z njo podaljšamo življenjsko dobo.

Pralna odeja in vzglavnik

Odeja iz tega kompleta je, zaradi skrbno izbranih materialov, ki dodatno odvajajo odvečno vlago, primerna za alergike in astmatike. Pralna je namreč na kar 95 °C in omogoča sušenje v sušilnem stroju.
Prevleka vzglavnika je snemljiva in pralna na 40 °C, medtem ko je polnilo vzglavnika pralno na 30 °C.

Prekomerno potenje ponoči

Oba izdelka sta idealna rešitev za vse, ki se ponoči srečujete s prekomernim potenjem. V primeru prekomernega potenja je skrb za higieno in zračnost materialov, ki nas obdajajo, v prvi vrsti. Poleg zračnega vzglavnika in odeje pa poskrbite tudi za kvalitetno posteljnino, rjuhe, pižamo ter navsezadnje tudi za kvalitetno ležišče.

Odeja in vzglavnik, primerna za vse dni v letu in vse spalne položaje

Odeja in vzglavnik v kompletu, ki ju ne bo potrebno menjati poleti in pozimi sta zlata vredna. Vsi namreč vemo, da poleti potrebujemo lahko in zračno odejo ter vzglavnik, da ju lahko operemo ob prekomernem potenju ter nam je prijetno spati v vročih nočeh. Prav to omogoča vzglavnik Pillow 4 You in njegovo izjemno zračno polnilo.

Poleg tega je odeja ClimaBalance BedTime dvojna, kar pomeni, da lahko polovico odeje poleti enostavno odstranite in uživate v lahkotnosti odeje. Oba kosa odeje ClimaBalance BedTime sta različnih debelin (800 g in 400 g), tako da lahko izberete, kako zračno oziroma toplo odejo si pravzaprav želite.

Vzglavnik Pillow 4 you je narejen tako, da ga boste sami enostavno prilagodili svojemu spalnemu položaju. Zelo preprosto si lahko spremenite višino vzglavnike glede na svojo telesno konstitucijo in želje.

Zagotovljeno varen nakup

Prepričani smo, da boste s kompletom odeje in vzglavnika zadovoljni, ker verjamemo v kvaliteto obeh izdelkov. Če s kompletom iz kakršnega koli razloga ne bi bili zadovoljni, obljubimo, da ga boste lahko v roku 14 dni vrnili, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Dobavni rok

Odeja in vzglavnik sta praviloma na zalogi v Spalnem centru Maremico in ju odpošljemo še isti ali naslednji delovni dan. V Spalnem centru Maremico lahko oba izdelka tudi preizkusite in se prepričate o njuni kvaliteti.
Kljub temu se občasno zgodi, da katerega izmed izdelkov ni na zalogi. V tem primeru vas takoj obvestimo in poskrbimo, da je paket v najkrajšem možnem času pri vas. Za dodatne informacije pišite na trgovina@maremico.si ali pokličite 01 56 10 900.

Sestava in nega

Odeja ClimaBalance BedTime
Dimenzija: 135×200 cm (primerna za posteljnine dimenzije 140×200)
Polnilo: 100% silikonizirani poliester
Prevleka: 100% mikrovlakna
Nega: odeja je pralna na 95 °C.
Dovoljeno je sušenje v sušilnem stroju.

Vzglavnik Pillow 4 you
Dimenzija: 60×40 cm.
Tkanina pralne prevleke: 99 % poliester, 1 % elastan.
Polnilo: penasti material SoftFeel.
Nega: prevleka pralna pri 40 °C, polnilo vzglavnika pri 30 °C – pranje v stroju izključno v priloženi vrečki – program za občutljivo perilo.
Beljenje ni dovoljeno.
Naravno sušenje stran od vira toplote v vodoravnem položaju.
Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno.
Likanje ni dovoljeno.
Kemično čiščenje ni dovoljeno.

Dodatne informacije

Teža 0,051 kg

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.