trgovina@maremico.si

Postelja BoxSpring Lite

(6 mnenj strank)

Sestavite svojo sanjsko posteljo: 0


Dimenzija postelje*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Toper 1
Toper 2
Višina postelje*
Vzglavna stranica BoxSpring
Velikost vzglavne stranice

Vzglavna stranica bo izdelana v širini postelje in višini 113 cm.

Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Luxuria*
Izberite barvo oblazinjenja postelje in vzglavne stranice
Po oddanem naročilu

V ceno postelje sta vključeni tudi brezplačna dostava in montaža postelje. Dobavni rok za izdelavo postelje je 4-6 tednov od plačila are in dokončne potrditve naročila. Po oddanem naročilu vas pokličemo in dorečemo dokončen datum dostave in montaže postelje.


Za lahkotnejše postiljanje in minimalističen videz.

Udobje postelje BoxSpring Lite je tako popolno, da se mu morate enostavno prepustiti. Razvaja z nadstandardno višino in edinstvenim dizajnom. Enotno oblazinjen podstavek z ležiščem daje postelji BoxSpring Lite eleganten pridih. Poleg tega omogoča enostavno postiljanje z vključeno inovativno nadgradnjo Exclusive Top, ki vam prijazno razbremeni hrbtenico.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da skupaj dorečemo še točen datum dostave in montaže postelje.

BoxSpring Lite

Domače oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Možnost izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico.

BOXSPRING POSTELJA – IZBERITE SVOJO BARVO

Barve BoxSpring postelje

Oblazinjena postelja BoxSpring ponuja pestro izbiro barv in materiala. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite mogočen videz spalnice čisto po vašem okusu. Tudi če se čez čas barve oblazinjenja naveličate, jo lahko enostavno osvežimo z drugo in to brez menjave celotne postelje! 

Izbirate lahko med oblazinjenjem v tekstilno usnje, blago ali žametni pliš v standardnih barvnih odtenkih iz naše palete barv. Za doplačilo je možno oblazinjenje tudi v drugih, nestandardnih barvah in materialih.

Izberite svojo vzglavno stranico

Pester izbor vzglavnih stranic, barv in materialov razveseljuje vse, ki imajo radi svobodo pri izbiranju. BoxSpring postelja Base ima na voljo 2 različna modela vzglavnih stranic: Sono ali Sono Retro. Izbrano stranico oblazinimo v izbrano barvo (na voljo 6 standardnih barv). Stranica bo po širini poravnana s posteljo, v višino pa bo merila 113 cm.

BOXSPRING POSTELJE

Lažje leganje in vstajanje na višini do 66 cm

Spanje na taki višini je zares kraljevsko. Poleg kraljevskega videza, ki ga ta višina vsekakor pričara, sta lažja tudi leganje in vstajanje. To je še posebej pomembno vsem, ki imajo bolečine v križu ali kolenih.

Postelja BoxSpring Lite je na voljo v 3 končnih višinah: 58, 62 ali kar 66 cm. Izbrana višina postelje ne vpliva na končno ceno. Če posteljo naročite preko spleta, boste končno višino izbrali, ko vas pokličemo za potrditev naročila.

Vrhunski materiali za popolno kakovost

Ležišča izdelujemo izključno iz kakovostnih, certificiranih materialov, ki so prožni, udobni, obstojni, higienični, zračni in primerni tudi za posameznike, ki imajo težave s prekomernim potenjem, so nagnjeni k alergijam ali astmi.

BoxSpring postelja Lite

Oblazinjeno ležišče bomo izdelali po vaših merah

Ležišče je srce postelje BoxSpring Lite, ki vam bo vsako noč dajalo ustrezno podporo v vseh predelih telesa, da bodo vaša jutra naspana. Ne sklepajte kompromisov in si privoščite, da za vas izdelamo in vgradimo ležišče glede na vaše potrebe in želje. V ceno tega modela BoxSpring postelje sta vključena vzmetnica Leticia Spring Air 30 ali ležišče TrioComfort Air 30.

Dobro vedeti:

Za doplačilo v posteljo BoxSpring Lite vgradimo najbolj osebno ležišče Leticia MultiModular, ki bo vašemu telesu prilagojeno na kar 20 območjih po dolžini ležišča. Za doplačilo lahko zase izberete tudi BoxSpring Lite z vgrajeno vodno posteljo Lectus.

Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom
Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

MODEREN NAČIN POSTILJANJA

Enostavno Exclusive Top postiljanje

oblazinjena postelja BoxSpring s toperjem

Posebno patentirano Exclusive Top postiljanje je del postelje BoxSpring. Zato boste z rjuho od sedaj naprej postiljali le zgornji del ležišča višine 6 cm. Na posteljo je pritrjen in ne samo položen, zato ne bo premikal. Strah, da ga boste morali zjutraj popravljati in na novo nameščati, je popolnoma odveč. 

Razveselijo se ga vsi s težavami s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah, saj pri postiljanju ni potrebno dvigovati težkega ležišča.

BoxSpring postelja Lite - robotski sesalec

Higiena tudi pod posteljo

Kljub mogočnemu videzu postelje BoxSpring Lite, smo s pomočjo posteljnih nog dosegli enostavno čiščenje pod posteljo z robotskim sesalcem.

trajnostni izdelek bel

Dobro za okolje. za družbo. za vas.

Postelje BoxSpring so trajnostno naravnane, saj jih je mogoče obnoviti in jim tako podaljšati življenjsko dobo. Obnovite lahko ležišče, barvo oblazinjenja, udobje, vzglavno stranico ali kateri drugi sestavni del. Ob tem ni potrebna menjava celotne postelje, zgolj posameznega dela. Tako lahko med drugim poskrbimo, da vse sestavne dele naravi prijazno recikliramo, vi pa prihranite pri nakupu.

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov BoxSpring postelje

Cene v tabeli so redne. Če vas zanima več razlik ali imate dodatna vprašanja, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in z veseljem se bomo pogovorili z vami. Vsi modeli postelj so na voljo za ogled tudi v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Navdušeni ambasadorji BoxSpring postelje

6 mnenj za Postelja BoxSpring Lite

 1. Vlasta

  Posteljo mi je priporočal prijatelj, njegove besede so se uresničile. Sedaj spim veliko bolje, prav tako se ne prebujam tako pogosto. Sam izgled postelje je dal moji spalnici nov pijeten izgled.

 2. Mojca

  Vodna postelja Lectus z nadvložkom v Boxsping Lite je VRHUNSKA. Od prvega dne spim neverjetno dobro, zbudim se naspana, spočita in žal mi je le, da si je nisem privoščila že prej. Vsekakor vredna vsakega €. Resnično zadovoljna s prodajnim osebjem, njihovo prijaznostjo in iskrenostjo. Montaža se je izvedla na vrhunskem nivoju, točno, hitro, prijazno, strokovno, v copatih 🙂

 3. Anonimno

  Spi oz počiva se vrhunsko, posebno zadovoljen je soprog, pravi končno sva se prav odločila. V salonu so bili prijazni in strokovni, monterji pa hitri in točni.

 4. Marija

  Tale postelja je top kvaliteta. Zelo sem zadovoljna z vsem. Kar sem si želela, sem dobila, sem starejša oseba in mi veliko pomeni, da je postelja visoka in postiljanje enostavno-lahko, da o kvaliteti sploh ne govorim, spim kot angel. Šla sem na sejem in se v trenutku odločila….tole si želim. Monterji so prišli točno ob uri na dogovorjeni dan, hitro in tiho sestavili, zelo prijazni in urejeni. Z veseljem vas priporočam.

 5. Anonimno

  Izbrala sva BoxSpring Lite in sva zelo zadovoljna. Ležišče je zelo udobno in res spiva odlično.

 6. Sonja

  Nakup postelje BoxSpring je bila ena najslabših odločitev v mojem življenju. Odkar imam to posteljo bi spala ves čas, saj je neverjetno udobna. Pred nakupom te postelje sem imela precej staro ležišče, ki je pripomoglo k bolečinam v hrbtu. Odkar imam to posteljo, pa so bolečine praktično izginile. Prav tako nimam več nobene želje po dopustih, saj nikjer ne spi tako dobro, kot doma. Vsakomur priporočam nakup, saj je brez dvoma postelja vredna svojega denarja. Izredno prijazno prodajno osebje si vzame čas za stranke, posveti jim vso pozornost in dejansko zna svetovati o ponujenih produktih, kar je dandanes prava redkost. Vse pohvale prodajalcem, saj so prvi stik s stranko in vtis, ki ga naredijo na kupce, ima nedvomno veliko vlogo pri odločitvi o nakupu postelje. Monterji so posteljo dostavili ob dogovorjenem času in jo zmontirali z veliko mero pazljivosti do ostalega pohištva. Ker imamo novogradnjo nam je to bilo v izredno veliko zadovoljstvo. Pazili so pri vnosu postelje v hišo na hodna vrata, na stopnišču so bili pozorni na stene in parket, kjer postelja stoji, je odnesel brez vsake praske. Montaža dostikrat pusti grenak priokus, vendar je v primeru nakupa postelje BoxSpring tudi to ostalo v lepem spominu.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.