Postelja BoxSpring Lite

(1 mnenje stranke)

1.565,00 3.099,00 

Za lahkotnejše postiljanje in minimalističen videz.

Udobje postelje BoxSpring Lite je tako popolno, da se mu morate enostavno prepustiti. Razvaja z nadstandardno višino in edinstvenim dizajnom. Enotno oblazinjen podstavek z ležiščem daje postelji BoxSpring Lite eleganten pridih. Poleg tega omogoča enostavno postiljanje z vključeno inovativno nadgradnjo Exclusive Top, ki vam prijazno razbremeni hrbtenico. BoxSpring Lite vključuje ležišče Leticia Spring ali TrioComfort 30. Za doplačilo lahko izberete tudi drugo ležišče.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da izbrete še barvo oblazinjenja, želeno trdoto spalnega udobja, vzglavno stranico ter višino postelje.

Slovenska
kakovost

Ekskluzivno
pri nas

Trajnostni izdelek

Brezplačna montaža

BoxSpring Lite

Domače oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Možnost izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico.

BOXSPRING POSTELJA – IZBERITE SVOJO BARVO

Barve BoxSpring postelje

Oblazinjena postelja BoxSpring ponuja pestro izbiro barv in materiala. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite mogočen videz spalnice čisto po vašem okusu. Tudi če se čez čas barve oblazinjenja naveličate, jo lahko enostavno osvežimo z drugo in to brez menjave celotne postelje! 

Izbirate lahko med oblazinjenjem v umetno usnje, blago ali žametni pliš, v vsega skupaj 6 barvnih odtenkih. Za doplačilo je možno oblazinjenje tudi v drugih, nestandardnih barvah in materialih.

Izberite svojo vzglavno stranico

Pester izbor vzglavnih stranic, barv in materialov razveseljuje vse, ki imajo radi svobodo pri izbiranju. BoxSpring postelja Base ima na voljo 2 različna modela vzglavnih stranic: Sono ali Sono Retro. Izbrano stranico oblazinimo v izbrano barvo (na voljo 6 standardnih barv). Stranica bo po širini poravnana s posteljo, v višino pa bo merila 113 cm.

BOXSPRING POSTELJE

Lažje leganje in vstajanje na višini do 66 cm

Spanje na taki višini je zares kraljevsko. Poleg kraljevskega videza, ki ga ta višina vsekakor pričara, sta lažja tudi leganje in vstajanje. To je še posebej pomembno vsem, ki imajo bolečine v križu ali kolenih.

Postelja BoxSpring Lite je na voljo v 3 končnih višinah: 58, 62 ali kar 66 cm. Izbrana višina postelje ne vpliva na končno ceno. Če posteljo naročite preko spleta, boste končno višino izbrali, ko vas pokličemo za potrditev naročila.

Vrhunski materiali za popolno kakovost

Ležišča izdelujemo izključno iz kakovostnih, certificiranih materialov, ki so prožni, udobni, obstojni, higienični, zračni in primerni tudi za posameznike, ki imajo težave s prekomernim potenjem, so nagnjeni k alergijam ali astmi.

BoxSpring postelja Lite

Oblazinjeno ležišče bomo izdelali po vaših merah

Ležišče je srce postelje BoxSpring Lite, ki vam bo vsako noč dajalo ustrezno podporo v vseh predelih telesa, da bodo vaša jutra naspana. Ne sklepajte kompromisov in si privoščite, da za vas izdelamo in vgradimo ležišče glede na vaše potrebe in želje. V ceno tega modela BoxSpring postelje sta vključena vzmetnica Leticia Spring Air 30 ali ležišče TrioComfort Air 30.

Dobro vedeti:

Za doplačilo v posteljo BoxSpring Lite vgradimo najbolj osebno ležišče Leticia MultiModular, ki bo vašemu telesu prilagojeno na kar 20 območjih po dolžini ležišča. Za doplačilo lahko zase izberete tudi BoxSpring Lite z vgrajeno vodno posteljo Lectus.

Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom
Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

MODEREN NAČIN POSTILJANJA

Enostavno Exclusive Top postiljanje

oblazinjena postelja BoxSpring s toperjem

Posebno patentirano Exclusive Top postiljanje je del postelje BoxSpring. Zato boste z rjuho od sedaj naprej postiljali le zgornji del ležišča višine 6 cm. Na posteljo je pritrjen in ne samo položen, zato ne bo premikal. Strah, da ga boste morali zjutraj popravljati in na novo nameščati, je popolnoma odveč. 

Razveselijo se ga vsi s težavami s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah, saj pri postiljanju ni potrebno dvigovati težkega ležišča.

BoxSpring postelja Lite - robotski sesalec

Higiena tudi pod posteljo

Kljub mogočnemu videzu postelje BoxSpring Lite, smo s pomočjo posteljnih nog dosegli enostavno čiščenje pod posteljo z robotskim sesalcem.

trajnostni izdelek bel

Dobro za okolje. za družbo. za vas.

Postelje BoxSpring so trajnostno naravnane, saj jih je mogoče obnoviti in jim tako podaljšati življenjsko dobo. Obnovite lahko ležišče, barvo oblazinjenja, udobje, vzglavno stranico ali kateri drugi sestavni del. Ob tem ni potrebna menjava celotne postelje, zgolj posameznega dela. Tako lahko med drugim poskrbimo, da vse sestavne dele naravi prijazno recikliramo, vi pa prihranite pri nakupu.

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov BoxSpring postelje

Cene v tabeli so redne. Če vas zanima več razlik ali imate dodatna vprašanja, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in z veseljem se bomo pogovorili z vami. Vsi modeli postelj so na voljo za ogled tudi v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Navdušeni ambasadorji BoxSpring postelje

1 mnenje za Postelja BoxSpring Lite

  1. Vlasta

    Posteljo mi je priporočal prijatelj, njegove besede so se uresničile. Sedaj spim veliko bolje, prav tako se ne prebujam tako pogosto. Sam izgled postelje je dal moji spalnici nov pijeten izgled.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.