Postelja BoxSpring

Postelje BoxSpring vsebujejo vse, kar potrebujete za popoln spanec. Pohvalijo se lahko s kraljevsko višino do 62 cm, pestro izbiro barv oblazinjenja in ležiščem Leticia oz. vodno posteljo Lectus.

Cena postelje BoxSpring že od 1.601,- EUR (enojna postelja).

Počisti
Količina

Postelje BoxSpring za kraljevsko spanje

Svoboda lastne kreacije spalnega udobja je nekaj, kar težko najdemo v množici serijsko izdelanih postelj. S posteljo BoxSpring je to zdaj mogoče, saj vam lahko ponudi udobje, ki se ga težko opiše z besedami. Enostavno ga morate občutiti. Oglejte si, kaj vsebuje in kaj vse lahko izberete, da bo vaše udobje še popolnejše.

– Kraljevska višina do 62 cm
Nadstandardna višina postelje predstavlja za mnoge neprecenljivo udobje. Lažje leganje in vstajanje bo pripomoglo k vašemu lahkotnejšemu jutru ter dodatnemu zagonu za uspešen dan.

– Oblazinjenje v vaši najljubši barvi
Postelja BoxSpring je posebna tudi za to, ker jo lahko oblazinimo v vaši najljubši barvi. Prepustite svoji domišljiji prosto pot in izberite svoj odtenek. Na voljo imate več kot 70 barvnih odtenkov, ki si jih lahko pogledate v PDF barvni karti.

– Katero vzglavno stranico boste izbrali?
Na voljo imate 6 oblazinjenih vzglavnih stranic: Sono, Sono Retro, Eltea, Eltea Retro, Luxuria, Lucca, v poljubnih barvnih odtenkih.

– Postelja že vključuje ležišče za popolno spanje
V posteljo BoxSpring vam po želji vgradimo vodno posteljo Lectus ali osebno ležišče Leticia, ki ju izdelamo glede na vaše potrebe in želje.

Odločitev, katero ležišče izbrati prepustite svoji hrbtenici

Pričakujemo vas v Spalnem centru Maremico, kjer si boste lahko ogledali najnovejše postelje BoxSpring in ugotovili, katero ležišče je za vas najprimernejše.
Pogovorili se bomo o tem, kaj bi bilo za vas najprimernejše ter vam pripravili informativno ponudbo. Kako do nas, si lahko pogledate TUKAJ.

Spalni center Maremico

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.