AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Posteljnina Vivia – siva (različne dimenzije)

83,98 172,23 

Siva posteljnina Vivia je na voljo v različnih dimenzijah. Priljubljena dimenzija, posteljnina 140×200, je najbolj iskana in jo z veseljem predstavljamo vsem ljubiteljem kvalitetne posteljnine. Izdelana je s kakovostnega bombažnega satena, ki je na voljo v številnih barvnih odtenkih. Gre za premišljen dizajn posteljnine 140×200, s katerim so ustvarjalci želeli doseči občutek igrive elegance, ki bo ravno prav popestrila vašo spalnico in vam nudila popolno udobje skozi celo noč. Vrhunski materiali in dovršen potisk omogočata pranje na kar 60 °C, všita zadrga pa zagotavlja, da bo preoblačenje odeje in vzglavnika postalo hitro in enostavno opravilo.

PRIVARČUJTE: Če naročite posteljnino in katero koli rjuho Bella Donna, se vam bo v košarici avtomatsko obračunal 10% popust na oboje.

Siva Posteljnina Vivia

Vivia Posteljnina v sivi barvi – kvaliteten potisk

Siva posteljnina Vivia vsebuje kakovosten potisk barv in vzorcev, ki vas nikoli ne bo dolgočasil. Igra barvnih odtenkov ustvarja ravno pravšnjo dinamiko za vašo spalnico. Ta posteljnina vam daje svobodo, da si pričarate spalnico v vaš najljubši prostor sprostitve in udobja.

Posteljnina Vivia siva v vašem najljubšem odtenku

Ne le posteljnina 140×200, tudi druge dimenzije posteljnine Vivia so na voljo v številnih odtenkih: morda, siva, bež, rdeča in zelena.

Kakovost Odeja posteljnine nastaja na domačih tleh

Slovensko podjetje Odeja posteljnine zagotovo umešča v sam vrh svojega spalnega programa. To podpiramo tudi v podjetju Maremico, zato smo jo z veseljem umestili v prodajni program.

Posteljnina Vivia siva je prava izbira za zahtevne

Siva posteljnina Vivia je ustvarjena za vse, ki cenite kakovostno izdelavo, dovršen izgled in mehkobo vrhunskega bombažnega satena. Obstojnost barv, pranje na višji temperaturi in sušenje v sušilnem stroju so lastnosti, ki razveseljujejo tudi najbolj zahtevne.

Odejina posteljnina 140×200 tudi za občutljive

Siva posteljnina Vivia je ustvarjena iz vrhunskega 100% bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Oeko-Tex razreda 1. Tkanina je obdelana s tehnologijo Easy-care. To pomeni, da je vzdrževanje te posteljnine preprosto, operete pa jo lahko na 60 °C. To omogoča mirno spanje tudi tistim, ki imajo težave z alergijami in astmo.

Posušili jo boste lahko v sušilnem stroju

Le kakovostna posteljnina dovoljuje sušenje v sušilnem stroju, zato je skrb, da bi se posteljnina Vivia skrčila ali postala nesimetrična, popolnoma odveč. Kar morate storiti je, da sledite navodilom proizvajalca, ki svetuje sušenje pri znižani temperaturi.

Dobavni rok: 3 – 7 dni.

Dimenzije posteljnine Odeja

Posteljnina Vivia je na voljo v različnih dimenzijah. Izbirate lahko med 6 dimenzijami Odeja posteljnine:

 • posteljnina 140×200 + 60×80,
 • posteljnina 140×220 + 60×80,
 • posteljnina 200×200 + 2x60x80,
 • posteljnina 200×220 + 2x60x80,
 • posteljnina 200×260 + 2x60x80.

V spletni trgovini Maremico so na voljo vse omenjene dimenzije, v salonu Spalnega centra Maremico pa je za takojšnji prevzem na voljo le dimenzija 140×200 (ostale dimenzije je potrebno predhodno naročiti).

Certificirana kakovost posteljnine Odeja:

Kakovost posteljnine 140×200 in ostalih dimenzij potrjuje njena skladnost s certifikatom Oeko-Tex, ki ga pridobijo le zdravju prijazni materiali. Primerna je tudi za alergike in astmatike.

Kolekcija Allegra je ustvarjena iz vrhunskega 100% bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Oeko-Tex razreda 1. Tkanina je obdelana s tehnologijo Easy-care za preprosto vzdrževanje in pranje na 60 ⁰C. To omogoča mirno spanje tudi tistim, ki imajo težave z alergijami in astmo.

oeko tex certifikat primerno-alergije-astmatike

Sestava in vzdrževanje Odeja posteljnine

 • Tkanina posteljnine Vivia: 100% bombaž – saten obdelan s tehnologijo »easy-care«
 • Posteljnina Vivia je pralna pri 60 °C
 • Beljenje ni dovoljeno.
 • Sušenje v stroju pri znižani temperaturi.
 • Likanje pri srednji temperaturi (150 °C).
 • Dovoljeno tudi kemično čiščenje.

Proizvajalec: Odeja d.o.o.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.