Vodna postelja Oktagon

Kdo se lahko upre luksuznemu spanju na 8-kotni vodni postelji s premerom 240 cm?

Vodna postelja Oktagon je lahko vaša že za 4015,65 EUR (z vključenim gotovinskim popustom) oziroma za 176,12 EUR/mesec (24 obrokov).

Količina

Inovativna 8-kotna oblika vodne postelje Oktagon

Sanje vsakega ljubitelja spanja so pri Lectusu postale resničnost. Vodna postelja Oktagon je inovativna 8-kotna postelja, ki navdušuje s premerom 240 cm!

Sedaj več ni izgovorov za ’’premajhno’’ posteljo. Na vrsti ste vi in vaše poležavanje na skoraj dva metra in pol široki vodni postelji. Sanje marsikoga!

Luksuzni dizajn zdaj tudi v vaši spalnici

Dizajn, o katerem ste dolgo časa lahko sanjali, je zdaj lahko vaš. Dopolnjen je z dovršeno vodno posteljo, ki nudi vse, kar ste si kdaj koli želeli – neskončno udobje, prijetno toploto ter vrhunsko higieno.

Prestižna Silver line prevleka za najzahtevnejše

Vrhunska prevleka je debelejša, izdelana iz tkanine Silver Line, ki vsebuje srebrna vlakna, delujejo antibakterijsko in hkrati preprečujejo neprijetno statično elektriko. Prevleka je obdelana z nanotehnologijo, ki jo dela odporno na polite tekočine.

Vzdrževanje prijazno tudi alergikom

Prevleka je zaradi izrednih dimenzij dvodelna, zato priporočamo pranje v čistilnem servisu. Ker vsebuje antialergijske materiale, se sme prati na 60 °C. Je precej debela, vzdržljiva in se hitro suši. Morebitne mucke, ki nastanejo ob uporabi, se lahko preprosto pobrije.

Bi luksuzu dodali še večje udobje s toperjem?

Povečano kompaktnost vodne postelje Oktagon smo uspeli doseči z LetiCell toperjem. Gre za 6 cm dodatnega sloja ležišča, ki je nameščen nad vodnimi jedri. Zanj so značilni atributi, ki jih cenijo ljubitelji višjih in kompaktnejših ležišč ter alergiki, saj je za zračnost toperja dobro poskrbljeno. Celotno ležišče, s pomočjo ogrevanih vodnih jeder, sproti odvaja vlago ter skrbi za prijetno spalno okolje.

101 noč 100% garancije na zadovoljstvo

Vodno posteljo Lectus lahko testirate kar 101 noč. Če ne boste 100% zadovoljni, jo odpeljemo in vrnemo denar. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Garancija

Vodne postelje Lectus imajo 5-letno garancijo na vodotesnost vodnih jeder in grelni sistem ter 1-letno garancijo na ostale sestavne dele. 5-letna garancija na vodotesnost je pogojena z vsakoletnim dodajanjem regeneratorja, kupljenega pri pooblaščenem prodajalcu vodnih postelj Lectus. V garancijo ne spadata normalna obraba blaga in sestavnih delov (npr. penasti okvir, barva jeder, muckanje, dušilci …) ter pojav zračnih mehurčkov. Slednji so običajen pojav in jih brez težav odstranite sami. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 01 5610 900.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.