Vodna postelja Verona BoxSpring Air

Modernost, eleganca in spalnica, ki bo navdušila! Odločite se za Verono BoxSpring ter odenite svojo posteljo v kraljevski oblazinjeni posteljni okvir v barvi po vašem okusu! Želeli jo boste pokazati.

Zakonska vodna postelja Verona BoxSpring Air je lahko vaša že od 4351,95 EUR (z vključenim gotovinskim popustom) oziroma od 190,87 EUR/mesec (24 mesecev).

Počisti
Količina

Vodna postelja Verona BoxSpring Air – luksuzen spanec

Najbolj moderen model vodne postelje Verona BoxSpring Air bo navdušil tudi najbolj zahtevne stranke.. Navdušuje z elegantnim oblazinjenim posteljnim okvirjem v barvi ali vzorcu po vaši izbiri. Predajte se harmoniji barv! Nikakor pa ne gre pozabiti na to, da Verona BoxSpring Air poskrbi tudi za spanje na višjem nivoju – dobesedno! Posteljo z dodanimi toperji dvi­gnemo do 67 cm, kar omogoča luksuzen spanec na nivoju in lažje vstajanje.

Izberite toper po vaši izbiri

Pri postelji Verona BoxSpring Air lahko izbirate med katerim koli toperjem! Če imate raje bolj čvrsto spalno podlago, a ob tem še vedno cenite zračnost ležišča za noči brez potenja, potem je za vas najprimernejši toper Spring. S posebnim materialom, podobnim spominskemu, je polnjen toper SoftFeel, ki bo dodatno povečal udobje spanja na vodni postelji. Zlata sredina med že omenjenima dvema je toper LetiCell, ki ležišče delno učvrsti in poskrbi za boljšo zračnost. Model BoxSpring Air v svoji ceni vključuje katerikoli toper!

Vstopite v svet barv

Poleg toperjev lahko pri modelu Verona BoxSpring Air izbirate tudi med štirimi različnimi vzglavnimi stranicami, pri katerih so možne tudi vedno elegantne ’’retro’’ izvedbe. Po svojem okusu lahko izberete barvo blaga za oblazinjenje postelje in enega od možnih modelov vzglavne stranice.

Verona Boxspring Air se ponaša z izjemno kakovostjo in higie­ničnostjo ležišča, deluje antibakterijsko, je prijazna alergi­kom in astmatikom, zaradi posebnih vlaken pa se izredno hitro suši. V ceno postelje Verona BoxSpring Air sta vključena dodatna prevleka Air-Tex in integrirani toper v Exclusive Top izvedbi po izbiri, ki je namenjen vsem, ki si želijo bolj čvrste spalne podlage, poleg tega pa cenijo zračnost ležišča, ki nudi mirnejši spanec in zmanjšuje potenje. Prevleka je snemljiva in pralna. Po svoji želji izberete eno ali dvodelno prevleko, ki je vključena v ceno.

Izbirate lahko med 8 modeli vzglavnih stranic

Na voljo imate 8 različic vzglavnih stranic, ki so vključene pri postelji Verona BoxSpring Air. Izberite dizajn in barvo po vaši želji.

Exclusive Top izvedba postiljanja

Postiljanje je užitek in še nikoli ni bilo preprostejše. Privzdignete le zgornji del ležišča, zataknete rjuho in ste končali. Za vas je prva izbira, če imate težave s hrbtenico, saj je ne obremenjujete z dvigovanjem težkega ležišča.

101 noč 100% garancije na zadovoljstvo

Vodno posteljo Lectus lahko testirate kar 101 noč. Če ne boste 100% zadovoljni, jo odpeljemo in vrnemo denar. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Garancija

Vodne postelje Lectus imajo 5-letno garancijo na vodotesnost vodnih jeder in grelni sistem ter 1-letno garancijo na ostale sestavne dele. 5-letna garancija na vodotesnost je pogojena z vsakoletnim dodajanjem regeneratorja, kupljenega pri pooblaščenem prodajalcu vodnih postelj Lectus. V garancijo ne spadata normalna obraba blaga in sestavnih delov (npr. penasti okvir, barva jeder, muckanje, dušilci …) ter pojav zračnih mehurčkov. Slednji so običajen pojav in jih brez težav odstranite sami. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 01 5610 900.

Več o postelji Boxspring Air preberite tukaj.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.