logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Vzglavna stranica Elara 2

191,00 224,00 

Vzglavna stranica Elara 2 je sestavljena iz dveh vzdolžnih oblazinjenih elementov v vaši najljubši barvi, ki jo boste lahko izbrali iz naše pestre barvne palete. Gre za enostaven dizajn, ki je večen in se odlično ujema z različnimi stili spalnic. Vzglavna stranica Elara 2 s svojim rahlim naklonom in oblazinjeno mehkobo predstavlja čudovit posteljni dodatek, ki spalnico spremeni v oazo popolnega udobja.

Po naročilu izdelka boste izbrali še material in barvo oblazinjenja. Po oddanem naročilu vas zato še pokličemo.

Opis

Preprosto lepa

Vzglavna stranica Elara 2 je preprosto lepa. Pohvali se lahko s preprostim dovršenim oblazinjenim dizajnom v barvi, ko jo boste lahko poljubno izbrali iz naše barvne lestvice. S tako vzglavno stranico boste poskrbeli za diskreten videz vaše spalnice ali pa ji boste z barvnim kontrastom zagotovili prav posebno mesto.

Izberite svojo najljubšo barvo

Izbira barv in materiala oblazinjenja je pri tej vzglavni stranici velika, zato boste zagotovo našli svoj najljubši barvni odtenek. Na voljo je več vrst materialov (umetno usnje, blago, žametni pliš …) v več kot 100 barvnih odtenkih. Če želite, si lahko barvne vzorčke ogledate v Spalnem centru Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.

Izdelano v Sloveniji

Vse vzglavne stranice, ki jih lahko naročite v Spalnem centru Maremico, izdelamo sami. Tudi oblazinjeno vzglavno stranico Elara 2. Lastna proizvodnja in razvoj nam dajeta nadzor nad kvaliteto materiala in izdelave, omogočata hitre dobavne roke in celovitost ponudbe, s katero vam lahko ponudimo vse za udobno in zdravo spanje.

Brezplačna dostava in montaža

Po naročilu oblazinjene vzglavne stranice Elara 2, skupaj z ležiščem in posteljnim ogrodjem, vam vse brezplačno dostavi in zmontira naša tehnična ekipa.

Tehnične lastnosti

  • Končna višina oblazinjene vzglavne stranice Elara 2 je 93 cm.- Spada med tanjše vzglavne stranice z debelino 1,8 cm.
  • Ob steni zavzame 10 cm prostora.
  • Materiali oblazinjenja: Na voljo so številni barvni odtenki v tkanini in umetnem usnju, ki si jih lahko ogledate tudi v salonu Spalnega centra Maremicoali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.
  • Oblazinjena vzglavna stranica Elara 2 je običajno pritrjena na podstavek, če jo kupite v Spalnem centru Maremico v kompletu s posteljnim okvirjem. Sicer je samostoječa.
  • Na voljo so širine: 90, 100, 140, 160, 180 in 200 cm.

Dodatne informacije

Izberite širino stranice

90 cm, 100 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.