logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

Vzglavna stranica Kalipso 2

127,00 154,00 

Lesena vzglavna stranica Kalipso 2 je sestavljena iz dveh vzdolžnih lesenih elementov. Na voljo je v številnih barvnih odtenkov iz naše barvne lestvice. Ponaša se z enostavnim, minimalističnim dizajnom, ki je večen in se odlično ujema k različnim stilom spalnic. Lesena vzglavna stranica Kalipso 2 je rahlo nagnjena, kar ji da videz posebne ljubkosti. Priljubljena je med ljubitelji udobnega spanja vseh starosti. Končna standardna višina vzglavne stranice Kalipso 2 znaša 93 cm.

Po naročilu izdelka boste izbrali še material in barvo oblazinjenja. Po oddanem naročilu vas zato še pokličemo.

Opis

Lepa v svoji preprostosti

Lesena vzglavna stranica Kalipso 2 je ena preprostejših oblik vzglavnih stranic, ki je priljubljena tako pri najstnikih kot pri starejših. Njen preprost videz se odlično poda enojnim ali zakonskim posteljam. Gre za tanko vzglavno stranico s pridihom nežne elegance.

V vaši najljubši barvi

Lesena vzglavna stranica Kalipso 2 je na voljo v številnih barvnih odtenkih, zato boste brez težav našli barvni odtenek, ki se bo zlil s pohištvom vaše spalnice. Če pa si želite svojo spalnico popestriti s kančkom igrivosti in dodatne energije, v barvni paleti prav tako zagotovo najdete barvni odtenek, s katerim boste dosegli barvni kontrast po vaši želji. Na voljo je več vrst materialov (umetno usnje, blago, žametni pliš …) v več kot 100 barvnih odtenkih. Če želite, si lahko barvne vzorčke ogledate v Spalnem centru Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.

Izdelano v Sloveniji

Vse vzglavne stranice, ki jih lahko naročite v Spalnem centru Maremico, izdelamo sami. Tudi vzglavno stranico Kalipso 2. Lastna proizvodnja in razvoj nam dajeta nadzor nad kvaliteto materiala in izdelave. Omogočata nam tudi hitre dobavne roke ter celovitost ponudbe, s katero vam lahko ponudimo vse za udobno in zdravo spanje.

Brezplačna dostava in montaža

Glede dostave in montaže, ste lahko brez skrbi in nepotrebnih dodatnih stroškov. Po naročilu vzglavne stranice Kalipso 2, skupaj z ležiščem in posteljnim ogrodjem, vam vse brezplačno dostavi in zmontira naša tehnična ekipa Maremico.

Tehnične lastnosti

  • Končna standardna višina lesene vzglavne stranice Kalipso 2 je 93 cm. Pri povišanih podstavkih se končna višina stranice viša skladno z višino podstavka (+ 5 cm, + 10 cm ali + 15 cm).
  • Spada med tanjše vzglavne stranice z debelino 1,8 cm.
  • Ob steni zavzame 10 cm prostora.
  • Na voljo so številni barvni odtenki, ki si jih lahko ogledate v salonu Spalnega centra Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto
  • Oblazinjena vzglavna stranica Kalipso 2 je v primeru, da jo v Spalnem centru Maremico kupite v kompletu s posteljnim okvirjem, pritrjena na podstavek. Samostoječo lahko kupite v primeru, da ste že lastnik vodne postelje Lectus.
  • Na voljo so širine: 90, 100, 140, 160, 180 in 200 cm.

Dodatne informacije

Izberite širino stranice

90 cm, 100 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.