Katera je barva leta 2020?

Katera je barva 2020

Poleg novih trendov oblikovanja pohištva, je vsako novo leto razkrita tudi barva, ki naj bi celotno leto kraljevala po domovih. Katera pa je barva leta 2020?

Barva zavetja in miru

Pantone, ameriško podjetje, ki se ukvarja z dejavnostjo na področju barv, vsako leto določi barvo, ki bo v novem letu najbolj v trendu. Leto 2020 bo v znamenju klasične modre, ki kot pravijo s podjetja Pantone, spominja na barvo neba tik po sončnem zahodu. V nas vzbuja občutek pomirjenosti in spraševanja, kaj nas v prihodnosti čaka – je barva zavetja in miru. Čeprav gre za preprost odtenek barve, je klasična modra tudi izrazito eleganten odtenek.

Klasična modra med našimi izdelki

Tudi v naši spletni trgovini najdete izdelke v klasični modri barvi oziroma njej podobnih odtenkih. Najdete jo med posteljnimi dodatki, bolj drzni pa si jo lahko omislite tudi kot barvo oblazinjenja vaše BoxSpring postelje.

Modra barva rjuhe Bella Donna

Popestrite si ležišče z enim izmed modrih odtenkov vrhunskih rjuh Bella Donna. V ponudbi je kar sedem različnih modrih odtenkov, izmed katerih se klasični modri najbolj približa barva 0183 – kraljevska modra (na sliki). Na voljo je tudi temnejši odtenek mornarsko modre barve, ter svetlejše barve: turkizna, azurna, jeans modra, nebeško modra in pa svetlo modra.

Jeans modra blazina my7

Blazina my7 ponuja nekoliko manj odtenkov, kljub temu pa vam med njeno barvno paleto modra ne uide. Barvi leta 2020 se izmed barvnih odtenkov, ki jih ponuja blazina my7, najbolj približa jeans modra barva. Nekoliko drugačnih modrih odtenkov iz njene barvne palete pa sta arktična modra in petrolej barva, ki spominjata na že nekoliko zelene odtenke.

Drzni v novo leto – modra barva BoxSpring oblazinjenja

Dollarone 37

Tudi vaša BoxSpring postelja lahko zasije v odtenkih modre barve. Medtem ko umetno usnje Cambridge v svoji barvni paleti nima nobenega odtenka modre barve, pa umetno usnje Dollarone ponuja barvo 37, ki se zelo približa klasični modri.

Bombay 37
Bombay 57

Tkanina Bombay pod številkama 37 in 57 skriva dva različna odtenka modre barve, z modrimi odtenki pa je najbolj radodarna barvna paleta žametnega pliša Amsterdam, ki ponuja kar pet modrih barvnih odtenkov: Amsterdam 37, Amsterdam 57, Amsterdam 58, Amsterdam 17 in Amsterdam 08.

Amsterdam 37
Amsterdam 57
Amsterdam 58
Amsterdam 17
Amsterdam 08

Leto, v katerega smo pravkar vstopili bo vsekakor zanimivo in obarvano z različnimi odtenki modre, pa tudi drugih barv. Naj vam bo pisano na kožo in ustvarjeno po vaših željah.