Katere barve rjuh so zmagovalke leta 2017?

Barvni odtenki rjuh Bella Donna

Če si želite popolnoma postlano posteljo, potem so rjuhe Bella Donna pravi naslov. Kraljice med rjuhami so super elastične rjuhe nemške izdelave, ki jih odlikuje prvovrstni mako bombaž in vsebujejo aloe vero, ki kožo neguje med spanjem.
Največja prednost rjuh Bella Donna je ta, da lahko izbirate med več kot 54 barvnimi odtenki! Poglejmo, po katerih barvnih odtenkih ste največ posegali v letu 2017.

Večna bela

Najvišje se je na seznam uvrstila večna bela barva, ki jo najraje kombiniramo z barvami v svoji spalnici. Bela barva nam daje občutek svežine in čistoče, zato ni čudno, da je tako zaželena v postelji.
A pazite! Preveč bele barve lahko vašo spalnico spremeni v hladen, prazen, izoliran prostor. Tega pa si vsekakor ne želite.
Če jo želite zase, v izbirniku barv poiščite šifro barve: 1000.

Nežni šampanjec

Barva, ki se preliva med umazano belimi in nežno rumenimi odtenki, je odlična izbira za vse, ki ste naveličani klasične bele, a bi vseeno raje ostali v okviru nevpadljivih odtenkov. Tudi letos ste se zelo pogosto odločili za njo, saj deluje prijetno toplo in pomirjujoče. Prav tako je izjemna za kombiniranje z močnejšimi odtenki.
Če jo želite zase, v izbirniku barv poiščite šifro barve: 0111.

Jabolčno zelena

Ja, tudi zelena se je znašla med najbolj priljubljenimi! Zagotovo zato, ker je tako energična in vesela barva. Z njo v posteljo vnesemo naravo, s tem pa tudi ravnotežje in harmonijo. Strokovnjaki pravijo, da jo imajo najraje ljubitelji mirnega življenja. Mi jo priporočamo vsem, ki bi radi v spalnico vnesli nekaj svežine in energije.
Če jo želite zase, v izbirniku barv poiščite šifro barve: 0631.

Turkizno modra

Če vam je všeč modra barva, to o vas pove, da ste odkriti in dobri prijatelji! Vaša pomirjujoča oaza se je letos znašla med najbolj prodajanimi barvami rjuh Bella Donna. Ta mediteranski odtenek je vedno bolj priljubljen, saj deluje zelo pomirjujoče predvsem, ko ste napeti in živčni.
Če jo želite zase, v izbirniku barv poiščite šifro barve: 0301.

50 odtenkov sive

Knjiga, film in barva, ki je prevzela leto 2017! Vsi možni odtenki sive barve so bili letos v najožjem izboru naših kupcev. Ta samostojna, nevtralna in nepristranska barva je v zadnjih letih doživela preporod in vedno pogosteje jo vidimo pri oblikovanju notranjih prostorov. Zanesljivo bo umirila vplive drugih barv v prostoru, tako da jo brez skrbi uporabite še pri tako pisanem izboru.

Spoznajte najboljše napenjalne rjuhe Bella Donna