Izboljšajte svoje spanje, gre za vaše zdravje!

Svetovanje o nakupu - kakovostna ležišča po merije

Če se tudi vi zbujate utrujeni, neprespani in se težje prebijate skozi vsakodnevne obveznosti ter izzive, je čas, da poiščete vzrok za to. Naj vam pri tem pomagamo in vam malo namignemo, da za tem pogosto tiči slabo spanje. Žal ga večina ljudi jemlje preveč samoumevno, kar se odraža na vse splošnem zdravju.

3 najpogostejši razlogi za slabo spanje:

  • Spite na neustreznem ležišču – premehkem, pretrdem ali dotrajanem.
  • Spite le toliko ur, kolikor vam jih ostane po vseh opravljenih službenih in družinskih obveznostih.
  • Pred spanjem gledate v TV, ste za računalnikom, na tablici in/ali telefonu.

Čas za spremembe! Izboljšajte svoje spanje, gre za vaše zdravje.

Dokazano je, da dolgoročno pomanjkanje spanja vodi v različna bolezenska stanja. Na to opozarja tudi NIJZ, saj so podatki o slabšem kognitivnem delovanju in porastu srčno-žilnih ter rakastih obolenjih zares zaskrbljujoči.

Zato smo se v Spalnem centru Maremico, kjer se s spanjem in razvojem ležišč ukvarjamo že več kot 25 let, za letošnjo jesen odločili, da se pridružimo ozaveščanju in poudarimo, da je kakovosten 8-urni spanec temelj za dober imunski sistem.

Poskrbite za zdravo spanje že DANES!

Brez 8-urnega spanja si nikoli ne boste zgradili dobrega imunskega sistema, četudi se boste prehranjevali zdravo, se redno rekreirali ter se uspešno soočali s stresom. Zato je skrb za vsakodnevni 8-urni spanec na kakovostnem ležišču, ki vas bo optimalno podprlo, prva stvar, ki jo morate urediti.

Kje začeti? Z ležiščem, ki bo prilagojeno oz. izdelano po vaših merah.

S sloganom “Izboljšajte svoje spanje, gre za vaše zdravje” vas želimo spodbuditi, da razmislite o svojih spalnih navadah in o tem, na kakšnem ležišču spite. Ležišče je lahko dokaj novo, ste zanj odšteli 100 ali 1000 EUR, a, če se vam ne prilagodi glede na vaše telesne lastnosti, potrebe in morebitne zdravstvene težave, je vse zaman in posledice boste čutili na svojem počutju.

Več o tem, zakaj je pravo ležišče za vas tisto, ki se bo izdelalo glede na vaše potrebe in želje, si lahko preberete TUKAJ.

Obiščite nas v Spalnem centru Maremico! Pogovorili se bomo o tem kakšno ležišče vam moramo izdelati, da bo vaše spanje zares popolno. Pri tem bomo upoštevali izključno vaše vaše potrebe, želje in morebitne zdravstvene težave.