Največkrat nagrajeni za inovativnost in oblikovanje

Nagrade podjetja Maremico

Julija smo na poličko nagrad postavili še srebrno priznanje za inovacijo Boxspring Air Hibrid – zadnjo izmed kar 24 nagrad, ki smo jih skozi 25 let delovanja pridno zbirali.
Takšna ali drugačna priznanja za nas ne pomenijo le potrditve, da naši izdelki postajajo vedno bolj priznani kot vrhunske inovacije, ampak nam dajejo tudi zagon, da se še naprej trudimo biti prvi, z enim korakom že v prihodnosti.

Priznanje naše kakovosti

Nagrade nam ne predstavljajo le okraska, ki bi lepšal Spalni center Maremico. Čeprav se lahko pohvalimo že z zelo lepim naborom, nam priznanja najprej služijo kot dokaz vztrajnega dela in stremenja k visoki kakovosti in naprednemu dizajnu. Hkrati nas ženejo, da segamo po vedno višjih ciljih in še dlje.

Največkrat nagrajeni za inovativnost in oblikovanje

Izmed vseh priznanj – od nagrad za izjemne gospodarske dosežke, do priznanja za podjetniški vzor – najbolj žarijo prav nagrade za inovativnost in dizajn. Že trikrat smo s sejma Ambient odnesli nagrado Top ten, ki jo pridobi najboljših deset podjetij s področja oblikovanja, največkrat pa smo razne žirije navduševali z inovativnimi osebnimi ležišči Leticia. V zadnjem času sta v odspredje stopila osebni vzglavnik Leticia Anti age in toper Exclusive top, ki je postal že skoraj nenadomestljiv dodatek k vsaki vodni postelji.

V soju žarometov je predvsem osebno ležišče Leticia

Že na začetku je bila Leticia edinstven igralec med prvovrstnimi ležišči, zato ni presenečenje, da je postala prava zvezda osebnih ležišč tudi v strokovnih krogih. Tako je od leta 2008 pridobila že devet takšnih ali drugačnih priznanj, z vsakim letom pa se vedno bolj uveljavlja v mednarodnih krogih. Nazadnje so o pomembnosti osebnih ležišč Leticia pisali v nizozemski reviji Business Beding Magazine. Leticiina vedno širša popularnost ni presenetljiva, saj se z višanjem kulture spanja v Sloveniji in drugje, veča tudi zanimanje po kvalitetnih, po meri narejenih ležiščih.

V zadnjih letih žirije navdušuje Exclusive Top

Predvsem v zadnjih dveh letih tako širšo kot ožjo javnost navdušuje toper Exclusive top – edinstvena novost za vse, ki si želijo izkušnjo spanja na svojem ležišču dvigniti en korak višje. V letu 2017 je prejel kar dve priznanji: Srebrno priznanje za inovacijo Celjskega sejma in priznanje Obrtno – podjetniške zbornice Slovenije.

Maremico v krogu pionirjev dobrega spanca

Dolgoletno delovanje v koraku s časom – drznemo si celo reči, da korakamo pred časom – nas še naprej vodi k izpopolnjevanju vaše spalne izkušnje. Leticia, Lectus in Boxpsring tako še naprej ostajajo v samem vrhu kakovostnih izdelkov za udoben spanec.

Oglejte si zbirko vseh nagrad