Ocenite svoj najljubši izdelek in oddajte svoje mnenje!

Oddajte oceno najljubšemu izdelku

No, to boste lahko storili le, če uporabljate vsaj enega od TOP 3 najbolj prodajanih izdelkov naše spletne trgovine www.maremico.si, kjer najdete vse za popolno udobje vašega spanca. S tem boste pomembno prispevali k odločitvi drugih obiskovalcev, ki teh izdelkov še ne poznajo in o njih iščejo dodatne informacije in mnenja. Pomagajmo jim skupaj! Ocenite svoj najljubši izdelek in oddajte svoje mnenje. Naša nova spletna trgovina po novem to omogoča, zato ste k oddaji mnenja vabljeni tudi Vi.

Ocenite svoj najljubši izdelek v 4-ih korakih!

Veseli bomo, če si boste vzeli minutko in delili svoje mnenje o vsaj enem od TOP 3 izdelkov. Kar morate storiti je, da sledite spodnjim 4 korakom ali pa si pogledate kratka VIDEO NAVODILA, ki smo ga posneli samo za vas.

  1. Kliknite na ustrezen izdelek (vrhunske rjhube Bella Donna (izberite svojo velikost), vzglavnik Leticia, podporna blazina My7).
  2. Kliknite na zavihek MNENJA.
  3. Ocenite izdelek z zvezdicami in NAPIŠITE svoje mnenje.
  4. Napišite svoje ime in elektronski naslov ter kliknite na gumb POŠLJI.

To je vse! Hitro, enostavno in čisto neboleče 😊.
S tem boste marsikomu olajšali nakupno odločitev, nam pa omogočili, da izvemo, kako ste z izbranim izdelkom zadovoljni.

Z vami delimo nekaj mnenj o TOP 3 izdelkih

Rjuhe Bella Donna
Te rjuhe so res dobre! Najprej so se mi zdele predrage, zdaj pa vidim, da so vredne vsakega evra. Uporabljam jih že več kot 10 let in jih ne zamenjam več z nobeno drugo. Da ne govorim o izbiri barv… Top! Priporočam. Maruša

Vzglavnik Leticia
Ta vzglavnik ni samo dober marketing, je res to kar piše in je odličen! Imam težave s hrbtenico, tudi bolečine v vratu so bile moja stalnica. Zdaj ne več, ker sem si lahko nastavil naklon, višino in udobje … tako kot so obljubili. Primož B.

Blazina my7
Men je top.. Skupaj spiva že nekje 5 let in je odlična, ker mi nudi oporo za nogo in roko pri spanju na boku. Res pa je, da se partner počuti malo odrinjenega, ker namesto njega objemam mojo 7-ko ;). Marta