Kakšna je prava posteljnina za vašo spalnico?

Posteljnina Floris Bež barve

V zimskih mesecih se pred mrazom še posebej radi skrivamo v topli in mehki postelji. Ste vedeli, da lahko to zimo svojo posteljo odenete v še privlačnejše barve z izbranimi posteljninami, ki jih lahko preprosto najdete kar na naših virtualnih policah?

Nudimo le izbrane vrhunske materiale

V naboru posteljnin nudimo le najbolj kakovostne posteljnine v dimenzijah 140×200, 140×220, 200×200, 200×220 in 200×260 iz mehko spletenih nitk bombaža.

Vse posteljnine so narejene iz 100% bombaža, saj le tako material diha in ostaja prijazen do kože. Ker v objemu posteljnine prespimo kar tretjino življenja, vam želimo, da je posteljnina, na kateri spite tako udobna kot tudi zdravju prijazna.

Posteljnine so okrašene z oznako Oeko Tex, ki zagotavlja visoko stopnjo zdravju prijaznih materialov in le najvišjo stopnjo kakovosti. Oznaka hkrati pomeni, da so materiali prijazni do okolja.

Več barv, več vzorcev in več dimenzij

Lepo se je ozreti po urejeni spalnici, polepšano s prefinjeno izbiro posteljnine.

Za bolj navihan in trendi videz poskrbi posteljnina 140×200 Pikapoka, v igrivem vzorcu s pikicami. Ljubitelji cvetlic se boste zaljubili v cvetlične vzorce posteljnine Fantasia in Rosa, ki sta na voljo v različnih dimenzijah.

NOVO! Za vsako posteljo ena

Po novem boste lahko izbirali tudi med dimenzijami 200×200, 200×220 in 200×260 za vse, ki želite še večjo in bolj kakovostno posteljnino. Omenjene dimenzije so na voljo pri posteljninah Savana, Basic in Floris.

Že razmišljate o nakupu nove posteljnine?

Kljub temu, da je izbrana posteljnina ključna pri izgledu spalnice, nanjo mnogi hitro pozabijo. Vendar je izbira prave posteljnine vseeno izrednega pomena! Poleg tega, da stilno polepša prostor, se na stari posteljnini hitro naberejo prašni delci, ki lahko mnoge ponoči dražijo. Zato morate biti pri nakupu še posebej previdni in dosledni. V primerjavi s posteljo, katero je priporočljivo menjati na 7 – 10 let, naj bi bila posteljnina »za v koš« že po dveh letih.

Zato je morda že skrajni čas, da skočite na povezavo in si ogledate ves nabor naše skrbno izbrane posteljnine.