Spalni center Maremico: Kjer se sanje o brezskrbnem spancu uresničijo!

Vhod v spalni center Maremico

Že vrsto let sanjate o brezskrbnem in mirnem spancu ter o tem, da se vsako jutro zbudite naspani in nepremagljivi? Za vas imamo odlično novico: Sanje se vam lahko uresničijo že danes.

V Spalnem centru Maremico za dovršen spanec skrbimo že od leta 1994. S pridobljenimi izkušnjami, tako na področju razvoja in inovacij, kot tudi prodaje ležišč doma in v tujini, na dnevni ravni izboljšujemo svoja znanja in veščine. Tovrstne izkušnje so za nas edinstvene in neprecenljive.

Mi smo tisti, ki vemo, v čem je skrivnost popolnega spanja. Eden izmed številnih ključnih kazalcev kakovosti, ki nas loči od ostalih ponudnikov ležišč, je celovita in dovršena ponudba izdelkov, narejenih posebej za vas. Samo z vašo podporo in zaupanjem, smo lahko to, kar smo in kar si želimo biti.

V Spalnem centru Maremico in spletni trgovini Maremico strankam nudimo pestro ponudbo ležišč, pa tudi vzglavnikov, rjuh, odej in pohištva.

Razvajajte se v udobju vodnih postelj Lectus

Izbirate lahko med modeli vodnih postelj Lectus – 100% prilagojenim vašim potrebam in željam. Postelje so proizvedene v Sloveniji in zagotavljajo optimalno držo hrbtenice. Kar 48% uporabnikov ima namreč po uporabi vodne postelje Lectus manj težav s hrbtenico. Za Lectus je značilna čistoča, ki traja desetletja in nepremagljiva kakovost. Ključnega pomena je tudi možnost nastavljive temperature tako za vas, kot tudi za vašega partnerja.

Si morda želite ležišče, ki se vam popolnoma prilega?

V Maremicu lahko poleg vrhunskih vodnih postelj najdete tudi ležišče Leticia. Leticia je edinstveno ležišče, narejeno po meri. Skrivnost ležišča namreč ni v materialu, niti v plasteh, temveč v prilagojenosti vašemu telesu. Najboljši način preizkusa ustreznosti ležišča je Visual Comfort, vizualni prikaz vseh pritiskov na telo, ki poda popolno sliko udobja oziroma neudobja. Pomembno je poslušati svoje telo in tudi pri nakupu ležišča zaupati svojim občutkom. Vsa ležišča, tako vodne postelje Lectus, kot tudi modularno ležišče Leticia, lahko po dogovoru testirate v našem salonu na Šlandrovi 4 v Ljubljani.

Testiranje ustreznosti ležišča z Visual Comfort

Za popolno udobje v kombinaciji z vašo vodno posteljo Lectus ali osebnim ležiščem Leticio, vam v salonu ponujamo nov trend v opremljanju spalnic – postelje Boxspring.

Boxspring je več kot postelja, saj vašo spalnico spremeni v prostor harmonije in udobnega spanca. S široko izbiro dizajnov in barvnih odtenkov se boste v svoji postelji zagotovo počutili kot pravi kralji in kraljice. Nadstandarna višina do 70 cm pa vas bo ponoči popeljala nad oblake in še dlje!

Udobno posteljo nadgradi izbira pravih dodatkov

Ker pa kraljestvo spanja brez dovršene postelje ni popolno, vam pri nas nudimo tudi vrhunske posteljne okvirje. Izbirate lahko med raznimi modeli in številnimi barvami ter materiali.

Za kakovostno in dovršeno spanje vam nudimo tudi vzglavnike (vrhunski vzglavnik Leticia po vaši meri; edinstvena podporna blazina My7; vzglavnik Leticia AntiAge), odeje Climabalance in pestro ponudbo ostalih rjuh (premium rjuhe Bella Donna; rjuhe za toper La Piccola; nepremočljiva rjuha Satinesse Protect; zaščitna prevleka za ležišče Satinesse Air).

Obiščite nas in poskrbeli bomo, da se vaše sanje o brezskrbnem spancu uresničijo!

Vabimo vas, da se oglasite na Šlandrovi 4 v ljubljanskih Črnučah in si pogledate še ostalo ponudbo izdelkov. Naše svetovalke za zdravo spanje vas bodo prijazno postregle in vam svetovale, kaj je najbolje za vaš kakovosten in dovršen spanec.