Tana in Barbara: »Delo v Maremicu nama je spremenilo življenje.«

Tana in Barbara pri intervjuju

Pred časom smo se v Maremicu odločili, da je skrajni čas, da svojo majhno ekipo nekoliko povečamo. V objavljenemu razpisu smo iskali komunikativni in zagnani svetovalki, ki bosta v tim pripeljali še več energije in svežih idej. V našem nabiralniku se je znašlo vrtoglavih 158 prijav. Po mnogih opravljenih razgovorih ter vnetem premišljevanju pa sta se junija 2018 ekipi končno pridružili Tana in Barbara. Čeprav od njunega prihoda ni minilo veliko časa, ju lahko že zdaj štejemo kot del naše majhne Maremico družine.

Ker se nismo mogli upreti naši radovedni naravi, smo ob prvi priložnosti Tano in Barbaro povprašali, kakšen je njun vtis o podjetju, zdaj ko se v delovnem okolju že počutita popolnoma domače.

Barbaro je Maremico navdušil že pred 9 leti

Med pogovorom je bila najbolj presenetljiva izjava Barbare, ki si je želela postati del Maremica že pred skoraj desetletjem, ko sta z možem v Lectus prišla po novo vodno posteljo. Že ob vstopu v salon si je rekla: »Tukaj si pa jaz želim delati,« in skorajda čudežno, se ji je po 9 letih ta želja uresničila.

Prepričal ju je že razpis

Po besedah Barbare je bil razpis res pisan vsakemu na kožo. Prilagodljivi urniki in dopusti, delo v timu in pomoč med zaposlenimi, ji je dalo že takrat vedeti, da je Maremico resnično pravilna izbira. Z Barbaro se je strinjala tudi Tana, ki se ji zdi Maremico »obrnjen čisto na glavo.« »Že sam pristop k strankam je popolnoma druga frekvenca – tukaj je res pomembna stranka in tako zdaj zastopam vrhunske izdelke, v katere verjamem,« je še dodala.

Ponosni na podjetje

Da sta se dekleti res našli v svoji službi, nam je dala vedeti Tana, ki je odločno pritrdila, da ji je v čast, ko pride stranka, saj je ponosna na izdelke, ki jih zastopa. »Menim, da je moje mesto tukaj, ker stojim za svojimi besedami in vem, da stranke ne vlečem za nos.«

Maremico je podjetje, s katerim zaposleni rastemo

Pomemben del počutja v vsakem timu oz. na delovnem mestu je seveda tudi ekipa. Z veseljem smo odkrili, da se dekleti med nami že počutita popolnoma sproščeni in sprejeti. Barbara je še posebej veselo poudarila, da se v bistvu še nikjer ni počutila tako dobro, Tani se pa zdi, da je Maremico v resnici podjetje s katerim vsak raste in se od sodelavcev uči prav vsak dan. Kot sta se kasneje obe strinjali, se ob koncu delovnega dne počutita, kot da sta res nekaj naredili. »Na nek način se je tudi kvaliteta mojega življenja izboljšala,« je Tano še dopolnila Barbara.

Tana zakoraka skozi vrata Maremica vesela in pripravljena na prihajajoče izzive

Zdaj sta Tana in Barbara v delo že popolnoma uvedeni in zadovoljni, ker sta prav tukaj našli pravo mesto zase. Med intervjujem je Tana dejala, da iskreno rada hodi na delo. Zanimivo, a ne presenetljivo, sta punci tudi spanje začeli dojemati s čisto drugega vidika. Kulturo spanja sta tako čisto ponotranjili, še dodata na koncu intervjuja.

Namesto konca, Barbarine besede

»Že prej sem cenila spanje, zdaj ga pa še bolj. Ko se zvečer uležem v posteljo, se uležem z užitkom. Že prej je bila to moja Lectus postelja, zdaj ko sem v tem podjetju, pa je postelja kot moj otroček. Sem prav ponosna (že prej sem bila), da imam Lectusa, zdaj ko sem pa v tem podjetju, sem pa še bolj. Ste res super ljudje in bi bila res razočarana, če bi odšla.«