logo-maremico-spalni-center

trgovina@maremico.si

blog-vase-mnenje-steje

Vaše mnenje je pomembno – delite svojo izkušnjo naprej

Naša virtualna knjiga pohval in kritik postaja z vsakim dodatnim uporabnikom debelejša in bolj zgovorna. Tako imamo trenutno na spletnih omrežjih že preko 136 zadovoljnih mnenj, ki nas ocenjujejo s povprečno oceno 4,8. Vaši utrinki in izkušnje s spanjem na naših ležiščih nam dajejo zagon, da se trudimo še naprej ostati inovativni in prvovrstni na področju spanja.

Zagotovo tudi vi bolj kot opis na spletni strani cenite odkrito izkušnjo iz prve roke. Takšno mnenje je vredostojno in pušča na osebnosti podjetja edinstven pečat. Ker se v Maremicu trudimo za vaše zadovoljstvo, še bolj cenimo vsako mnenje, ki pride v našo smer.
Imate tudi vi mnenje, ki ga želite deliti z drugimi?

Ocena na iskalniku Google

Mnenje o Maremicu prek Googla

Google danes ponuja vse in še več. Lahko bi rekli, da nam služi kot osebni svetovalec v vsaki situaciji. Kam na pijačo, kje se nahaja trgovina – vse izvemo v pičli sekundi. Zato ni presenetljivo, da se nanj obrnemo tudi, ko želimo izvedeti kaj več o določeni ponudbi. Seveda nam Google med drugim služi kot priročno orodje za podajanje in branje mnenj ter izkušenj.
Do zdaj se lahko v Maremicu pohvalimo s 94 čudovitimi mnenji in povprečno oceno 4,8. Kakšne izkušnje so z nami podelili uporabniki, si preberite tukaj, če želite, pa lahko preko povezave svojo zgodbo delite tudi sami.

Ocena na Facebook straneh

Za izražanje lastnih mnenj je zagotovo najboljša platforma Facebook. Naše izdelke boste našli na kar štirih straneh, ki se ponašajo s povprečno oceno 4,9.

Kje želite podati svoje mnenje?

Mnenje o Maremicu prek Facebooka

Na strani Spalni center Maremico boste našli vse informacije glede našega Spalnega centra in spletne trgovine. Ste pred kratkim kupili premium rjuho Bella Donna ali kakšen drug izdelek iz naše spletne trgovine?
Predajte nam svoje mnenje!
Vse aktualne novice o Lectusovih vodnih posteljah, akcijskih ugodnostih in novostih izveste na Facebook strani Vodne postelje Lectus. Ste vodno posteljo že kupili? Podelite svojo izkušnjo še z ostalimi.
Morda vašo spalnico zdaj krasita BoxSpring in/ali ležišče Leticia – trenutno največja trenda peronalizirane spalne izkušnje. Ustvarite svoje mnenje in delite zgodbo preko Facebooka.

Ocena preko e-pošte

Kadarkoli lahko svojo oceno podate tudi preko e-pošte na naslov marketing@maremico.si. Tukaj se vašega mnenja še posebej razveselimo, saj nam pri izboljševanju poslovanja in pri odnosih s strankami ter zaposlenimi pomaga vsaka pozitivna ali negativna ocena. Nenazadnje, šteje prav vsako mnenje!

Don't miss out

45% Off Laser
Hair Removal

Limited-time offer

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.