Zaščitna prevleka? Trikrat DA!

Zaščitna prevleka Satinesse Air na postelji

Ste izjemno občutljivi na alergije in bi radi, da je vaše ležišče še bolj zračno in s tem suho? Si hočete poenostaviti vzdrževanje glavne prevleke? Potem morate razmisliti o zaščitni prevleki!

Zaščitna prevleka Satinesse Air je odlična rešitev za enostavnejše vzdrževanje vaše vodne postelje. Pa poglejmo, zakaj:

1. Preprečuje zadrževanje in razvoj pršic

In to dobesedno. Zaščitna prevleka Satinesse Air poskrbi za sprotno odvajanje odvečne vlage. V njej ni prostora za zadrževanje in razvoj pršic. Je idealen ter obvezni posteljni dodatek za vse ljudi, ki so nagnjeni k alergiji na pršice.

Skrivnost zaščitne prevleke Satinesse Air se skriva v 3D strukturi prilagodljivega materiala, ki poskrbi za vrhunsko zračenje, uravnavanje telesne temperature ter za razporeditev pritiskov telesa na spalno podlago.

2. Kroženje zraka za sprotno sušenje

Ste eden izmed tistih oseb, ki se ponoči ne glede na letni čas zelo potijo? Brez skrbi! Satinesse Air je ravno to, kar potrebujete. Struktura zaščitne prevleke je tridimenzionalna, kar pomeni, da je material izredno prilagodljiv, hkrati pa ima odlično sposobnost kroženja zraka. Zaradi tega omogoča vsakodnevno sušenje, da boste vsako noč legli v prijetno suho posteljo.

3. Skrivnost? Naravni Lyocell!

40 % spalne površine sestavlja Lyocell. Kaj je to, se sprašujete? Gre za viskozno vlakno, ki ga pridobivamo iz drevesne celuloze drevesa kapok. Slednje najdemo v osrednji Afriki in Srednji Ameriki, pri čemer največ vlaken najdemo v sadežu teh ogromnih dreves. Značilnost vlaken je predvsem njihova lahkost, obstojnost in elastičnost.
Tkanina Lyocell je na otip mehka kot svila, medtem ko so vlakna naravni antialergik.

Nakup zaščitne prevleke Satinesse Air je možen v naši spletni trgovini. Kliknite tukaj.