AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Bombažna posteljnina Organic Tia s trakci – rjava (različne dimenzije)

123,63 224,04 

Bombažna posteljnina Organic Tia je izdelana v Sloveniji iz 100% organskega bombaža. Tukaj gre za zdrav in varen tekstil, kar potrjuje tudi prestižni GOTS certifikat. Naravna posteljnina je obarvana z naravnimi barvami brez strupenih kemikalij, ki ne škodujejo okolju. Rjava posteljnina navdušuje z naravnim izgledom, ki pride po prvem pranju še bolj do izraza. Pika na i so simpatični trakci za zavezovanje, kar ji doda nežen izgled. Bombažna posteljnina v rjavi barvi je pakirana v priročni eko vrečki iz organskega bombaža z GOTS certifikatom.

PRIVARČUJTE: Če naročite posteljnino in katero koli rjuho Bella Donna, se vam bo v košarici avtomatsko obračunal 10% popust na oboje.

Kolekcija - bombažna posteljnina Organic

Naravna posteljnina - čudovita na pogled in prijazna na dotik

Naravna posteljnina Organic Tia s trakci, vam bo podarila globok in prijeten spanec v vseh letnih časih. Je izredno prijetna na dotik. Zahvaljujoč naravnim materialom, je ta posteljnina zelo prijazna do kože.

Za vse, ki prisegajo na ekološki in zdrav način življenja

Kolekcija Organic Tia je naravna posteljnina, ki vas bo popeljala v pristno naravno okolje bombažnega razvajanja. S pranjem bo pridih naravnega bombaža še bolj izrazit.

Bombažna posteljnina Organic Tia je narejena iz vrhunskega 100% organskega bombaža, ki raste na poljih, kjer ni bilo uporabljenih pesticidov, insekticidov in umetnih gnojil, prav tako ni gensko spremenjen. Gre za organski bombaž, ki ni le naraven, temveč je tudi zračen, neškodljiv, primeren za občutljivo kožo. Na dotik je mehkejši, močnejši in obstojnejši od navadnega bombaža.

Minimalistično naravna posteljnina se odlično zlije z različnimi stili spalnice

S to bombažno posteljnino ne morete zgrešiti. Nikoli se je ne boste naveličali, saj navdušuje z nežnimi barvnimi odtenki, trakci za zavezovanje ter kvalitetno izdelavo.

Kakovostna bombažna posteljnina, ki nastaja na domačih tleh

Slovensko podjetje Odeja posteljnine umešča v sam vrh svojega spalnega programa, saj namenijo veliko pozornosti skrbno izbranemu materialu, dizajnu in kakovosti. To podpiramo tudi v podjetju Maremico, zato smo jo z veseljem umestili v svoj prodajni program.

Dimenzije bombažne posteljnine Organic Tia

Posteljnina Organic Tia je na voljo v različnih dimenzijah. Izbirate lahko med 5 dimenzijami Odeja naravne posteljnine:
• posteljnina 140×200 + 60×80,
• posteljnina 140×220 + 60×80,
• posteljnina 200×200 + 2x60x80,
• posteljnina 200×220 + 2x60x80,
• posteljnina 200×260 + 2x60x80.

V spletni trgovini Maremico so na voljo vse omenjene dimenzije, v salonu Spalnega centra Maremico pa je za takojšnji prevzem po navadi na voljo le dimenzija 140×200 (ostale dimenzije je potrebno predhodno naročiti).

Dobavni rok: 3 – 7 dni.

Certificirana kakovost posteljnine Odeja

gots certifikat

Sestava in vzdrževanje posteljnine Odeja

  • Tkanina posteljnine Organic Tia: 100% bombaž – z GOTS certifikatom
  • Posteljnina Organic Tia je pralna pri 40 °C.
  • Beljenje ni dovoljeno.
  • Likanje pri srednji temperaturi (150 °C).
  • Previdno kemično čiščenje.
 

Proizvajalec: Odeja d.o.o.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.