AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Bombažna posteljnina

Bombažna posteljnina doda piko na i celotni spalnici. Z izbiro prave, boste prostor poživili ali umirili. Z veseljem vam predstavljamo dve slovenski blagovni znamki – Odeja in Ooh noo.

ooh noo logo

Bombažna posteljnina Ooh noo

Bombažna posteljnina Ooh noo navdušujejo z naravnim bombažem, belino in minimalističnimi vzorci, ki naredijo to posteljnino večno. Gre za kvalitetno posteljnino, ki jo lahko naročite tudi v nestadardnih dimenzijah in za katero stoji priznana industrijska oblikovalka Nina Mihovec.

Bombažna posteljnina

Bombažna posteljnina muslin

Odeja logo web

Bombažna posteljnina Odeja

Posteljnine Odeja odlikujejo raznobarvne posteljnine z vzorci ali brez. Ponujamo Odejine bombažne posteljnine iz organskega in satenastega bombaža v različnih dimenzijah.

POSTELJNINA

izdelano v sloveniji

Bombažna posteljnina - izdelana v Sloveniji

V naši ponudbi boste našli  izdelke za spanje lokalnih dobaviteljev, ki prisegajo na vrhunsko kakovost in v katere tudi sami verjamemo. Med slednje spada tudi bombažna posteljnina, ki je naravna in trajnostna.

Bombažna posteljnina priznanih blagovnih znamk Odeja in Ooh noo

Posteljnine blagovne znamke Odeja nastajajo v Škofji Loki in se ponašajo z dolgoletno tradicijo. Pohvalijo se lahko z lastnim razvojem in proizvodnjo ter nadzorovano izbiro naboljših materialov, nenazadnje pa tudi z vrhunsko izdelavo njihove bombažne posteljnine.

Odeja logo web

Ooh noo je mednarodno priznana blagovna znamka, ki ima svoj sedež v Trzinu. Vsi njihovi izdelki so narejeni iz naravnih, etično pridobljenih in trajnostnih materialov. Njihova bombažna posteljnina je prepoznana po nežnih, zemeljskih odtenkih, z minimalističnim pridihom.

ooh noo logo

V posteljnine  Odeja d.o.o. in posteljnine Ooh noo, povsem zaupamo. Z velikim naborom bombažne posteljnine vam omogočamo, da izberete posteljnino, primerno vašemu stilu. Ponujamo posteljnine iz različnih materialov (bombaž, muslin bombaž in lan), z različnimi vzorci in v različnih dimenzijah (tudi po meri). Posteljninam Odeja in posteljninam ooh noo je skupno:

Slovenska
kakovost

Naravni
materiali

Številne barve
in vzorci

Trajnosten
izdelek

Bombažna posteljnina

Kvalitetna posteljnina je vedno pametna izbira

Pri izbiri bombažne posteljnine je vsekakor pametno, da preverite njen izvor in kvaliteto. Vsaj 8 ur vsako noč bo vaša koža namreč v stiku z njo. In to noč za nočjo, brez prestanka.

Prav zato je kvalitetna posteljnina ključna. Preverite obstojnost barv in iz katerega materiala je izbrana posteljnina narejena. Svetujemo, da izberete posteljnino, izdelano iz naravnih materialov, ki so prijazni do kože in jo boste lahko prali na 60° C. Poleg tega preverite, če ima posteljnina všito zadrgo, saj vam bo to olajšalo oblačenje odeje in vzglavnika.

Enobarvna posteljnina velja za večno moderno posteljnino

Opažamo, da je enobarvna bombažna posteljnina eden izmed klasičnih kosov, ki jo kupujejo naši uporabniki.
Pri nas so priljubljeni predvsem naslednji odtenki bombažne posteljnine:

naravna posteljnina organic tia s trakci

Barve bombažne posteljnine

Kakšne barve pa je vaša najljubša posteljnina?

Ste bolj za belo, antracit ali črno barvo posteljnine? Ali vam je po okusu bližja bombažna posteljnina v zemljskih odtenkih? Ker so želje različne, imamo v ponudbi tako enobarvno posteljnino kot tudi pisano posteljnino z vzorci.

Ne glede na to, katero barvo/vzorec izberete, se prepričajte, da se bo lepo ujela z barvo rjuhe.

NASVET GLEDE KOMBINACIJ BOMBAŽNE POSTELJNINE Z RJUHO:

Izberite nevtralno bombažno posteljnino in jo kombinirajte z živimi barvami rjuhe ali obratno – izberite živo posteljnino in jo kombinirajte z nevtralnimi rjuhami. Presenečeni boste, kako dobro izpadejo kontrastne kombinacije.

Bombažna posteljnina prijazna v primeru alergij

Na kakšni temperaturi želite prati bombažno posteljnino? Če ste astmatik ali alergik preverite, če je vaša posteljnina pralna pri vsaj 60 °C. Pri tej temperaturi se namreč uničijo pršice in mikroorganizmi, ki vam utegnejo škodovati, četudi nimate alergij

Izberite kvalitetno posteljnino, ki jo boste lahko oprali pri 60 °C – pranje pri tej temperatudi je primerno za alergike in astmatike. Po vsej verjetnosti boste lahko tako posteljnino posušili tudi v sušilnem stroju.

Posteljnina za alergike je najpogosteje bombažna posteljnina, saj je bombaž koži prijazen material, hkrati pa kvaliteten in trajen.

posteljnina iz organskega bombaza rjava
bombažna posteljnina črne pike - ooh noo - maremico.si

RAZLIČNI DIMENZIJE

Bombažna posteljnina 140x220 ali posteljnina 200x220? Brez skrbi.

Tako imenovane »podaljšane dimenzije« bombažne posteljnine so pogosto velik problem. Večina proizvajalcev namreč po navadi izdeluje maksimalno dolžino posteljnine 200 cm. Vendar so v naši spletni trgovini pri nekaterih posteljninah na voljo tudi podaljšane dimenzije posteljnine (npr. posteljnine 140×220, posteljnine 200×220 in celo posteljnine 200×260).

Vsekakor je izbira zares velika in vas nikakor ne bo razočarala. Bombažno posteljnino ooh noo, vam lahko celo izdelajo po naročilu, v skoraj kateri koli dimenziji.

Rezervna prevleka za vzglavnik

Posebno pozornost namenite nakupu dodatne prevleke za vzglavnik. Za tem tičita dva razloga:

naravna bombazna posteljnina organic tia roza
1. Vzglavniki so zelo različnih velikosti.

Standardnih mer vzglavnikov na žalost ni. Zato močno odsvetujemo nakupovanje posteljnine iz tujine, saj skorajda sigurno ne bodo ustrezne za vašo velikost vzglavnika. V Sloveniji prevladujejo vzglavniki velikosti 60×80 cm, 40×60 cm in 40×70 cm. Preverite torej, kako velik vzglavnik imate sami in kupite temu primerno prevleko.

dodatna prevleka za vzglavnik - satenasta prevleka
2. Prevleko za vzglavnik perite pogosteje.

Koža na obrazu je občutljiva, zato svetujemo pogostejše pranje prevleke od vzglavnika ali dokup dodatne prevleke za vzglavnik, ki je na voljo za vzglavnik dimenzije 40×60 cm in 40×70 cm. To priporočamo še posebej v času viroz in v primeru, da imate problematično kožo (npr. akne). Takrat je priporočljivo menjati prevleko za vzglavnik vsake 2 do 3 dni.

KVALITETNE RJUHE BELLA DONNA

Kaj pa rjuhe?

V Spalnem centru Maremico prisegamo na izjemno kvalitetne rjuhe Bella Donna. Ko jih enkrat preizkusite, jih ne boste več želeli zamenjati. Na voljo so v 54 barvnih odtenkih in so izdelane iz dolgih niti bombaža. Dolge niti omogočajo izjemno raztegljivost rjuhe. Dodatek elastana pa poskrbi, da rjuha ostane vedno napeta in se ne mečka. Tako je niti zjutraj ne bo potrebno popravljati.

Vsaka nit je še dodatno obdelana z aloe vero in arganovim oljem, kar rjuhi doda dodatno mehkobo in nežnost. Vsaka noč bo tako prestižen užitek, ki vas bo popeljal v prelepe sanje.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.