🎁 10% popust na rjuhe Bella Donna, podporno blazino My7 in dišave za dom ipuro. Akcija velja od 14. do 31. 12. Izkoristite praznične ugodnosti v naši prenovljeni spletni trgovini! Koda popusta: DECEMBER10 🎁

Spalni center Maremico

Posteljnine, odeje, rjuhe Bella Donna

Posteljnina

Posteljnina doda piko na i celotni spalnici. Z izbiro prave, boste prostor poživili ali umirili – kakor želite. V vsakem primeru pa vas dobra izbira posteljnine spravi v dobro voljo tako zvečer, ko se uležete k počitku, kot zjutraj, ko se prebudite naspani in polni energije.

Odeja logo web

POSTELJNINA odeja

Bombažna posteljnina, izdelana v Sloveniji

Posteljnina, ki jo ponujamo v Spalnem centru Maremico je izdelana iz vrhunskega bombaža. Izdeluje jo škofjeloško podjetje Odeja d.o.o., ki mu povsem zaupamo. Ponaša se namreč z dolgoletno tradicijo in izdelki izjemne kakovosti.

Vsa posteljnina ima zadrgo.

Ponaša se s certifikatom Oeko-Tex.

Skorajda vse posteljnine so primerne za astmatike in alergike.

Na voljo v številnih barvah in vzorcih.

Bombažna posteljnina

Kvalitetna posteljnina je vedno pametna izbira

Pri izbiri posteljnine je vsekakor pametno, da preverite njen izvor in kvaliteto. Vsaj 8 ur vsako noč bo vaša koža namreč v stiku z njo. In to noč za nočjo, brez prestanka.

Prav zato je kvalitetna posteljnina ključna. Preverite obstojnost barv in iz katerega materiala je  izbrana posteljnina narejena. Svetujemo, da izberete bombažno posteljnino, ki je koži najbolj prijazna. Kvalitetne posteljnine se ponašajo s certifikatom Oeko-Tex, ki zagotavlja kvaliteto tekstilu. Poleg tega preverite, če ima posteljnina všito zadrgo, kar vam olajša oblačenje odeje in vzglavnika.

Enobarvna posteljnina velja za večno moderno posteljnino

Opažamo, da je enobarvna posteljnina eden izmed klasičnih kosov, ki jo kupujejo naši uporabniki. Predvsem popularna je (v tem vrstnem redu):

Antialergijska posteljnina

Na kakšni temperaturi želite prati posteljnino? Če ste astmatik ali alergik preverite, če je vaša posteljnina pralna pri vsaj 60 °C. Pri tej temperaturi se namreč uničijo pršice in mikroorganizmi, ki vam sicer utegnejo škodovati.

Antialergijska posteljnina ima tudi certifikat, da je primerna za alergike in astmatike. Poleg tega vam bo morda pomembno, da je posteljnino možno sušiti tudi v sušilnem stroju. Posteljnina za alergike je najpogosteje bombažna posteljnina, saj je bombaž koži prijazen material, hkrati pa kvaliteten in trajen.

Posteljnina Basic puder roza dvojna
posteljnina Odeja - Spalni center Maremico

Barve posteljnine

Kakšne barve pa je vaša najljubša posteljnina?

Predvsem bela in črna posteljnina sta najpogostejši enobarvni posteljnini, ki ju izberemo. Medtem ko druge barve pogosto izberemo tudi z vzorci. Kakšne barve pa je vaša najljubša posteljnina? Ne glede na to, katero barvo izberete, se prepričajte, da bo skladna tudi z barvo rjuhe.

NASVET

Izberite nevtralno posteljnino in jo kombinirajte z živimi barvami rjuhe ali obratno – izberite živo posteljnino in jo kombinirajte z nevtralnimi rjuhami. Presenečeni boste, kako dobro izpade npr. siva rjuha z rumeno posteljnino.

RAZLIČNI MATERIALI IN DIMENZIJE

Posteljnina 140x220 ali posteljnina 200x220? Brez skrbi.

Tako imenovane »podaljšane dimenzije« posteljnine so pogosto velik problem. Večina proizvajalcev namreč po navadi izdeluje maksimalno dolžino posteljnine 200 cm. Vendar brez skrbi. Odeja posteljnina je poskrbela tudi za to. Pripravili so pester program posteljnine 140×220, posteljnine 200×220 in celo posteljnine 200×260.

Preverite torej, katera bombažna posteljnina vam je všeč in poglejte, če je na voljo tudi v vaši, podaljšani dimenziji.

Vsekakor je izbira zares velika in vas nikakor ne bo razočarala. Poiščite svoj vzorec in dimenzijo in posteljnino naročite še danes.

posteljnina Odeja - Spalni center Maremico

Prevleka za vzglavnik

posteljnina Odeja - Spalni center Maremico

Posebno pozornost namenite nakupu prevleke za vzglavnik. Za tem tičita dva razloga:

1. Vzglavniki so zelo različnih velikosti.

Standardnih mer vzglavnikov na žalost ni. Zato močno odsvetujemo nakupovanje posteljnine iz tujine, saj skorajda sigurno ne bodo ustrezne za vašo velikost vzglavnika. V Sloveniji prevladujejo vzglavniki velikosti 60×80 cm, 40×60 cm in 40×70 cm. Preverite torej, kako velik vzglavnik imate sami in kupite temu primerno prevleko.

2. Prevleko za vzglavnik bi morali prati pogosteje.

Na našem obrazu je koža občutljivejša, zato svetujemo, da prevleko za vzglavnik perete pogosteje od preostale bombažne posteljnine. Še posebej morate biti dosledni s pranjem, če imate težave s kožo na obrazu (npr. akne). V tem primeru je priporočljivo prevleko za vzglavnik preobleči vsake 2-3 dni.

KVALITETNE RJUHE BELLA DONNA

Kaj pa rjuhe?

V Spalnem centru Maremico prisegamo na izjemno kvalitetne rjuhe Bella Donna. Ko jih enkrat preizkusite, jih ne boste več želeli zamenjati. Na voljo so v 54 barvnih odtenkih in so izdelane iz dolgih niti bombaža. Dolge niti omogočajo izjemno raztegljivost rjuhe. Dodatek elastana pa poskrbi, da rjuha ostane vedno napeta in se ne mečka. Tako je niti zjutraj ne bo potrebno popravljati.

Vsaka nit je še dodatno obdelana z aloe vero in arganovim oljem, kar rjuhi doda dodatno mehkobo in nežnost. Vsaka noč bo tako prestižen užitek, ki vas bo popeljal v prelepe sanje.

Želite kombinirati pa imate težave?

Pogosto se znajdemo v dilemi, katero barvo rjuhe kombinirati s katero barvo in vzorcem posteljnine. Še večje težave imamo na spletu, ko barvni odtenki občasno niso popolnoma enaki kot v realnosti. 

bela posteljnina basic bela rjuha bella donna

Prav zato so svetovalke Spalnega centra Maremico naredile jagodni izbor kombinacij, ki jih še posebej priporočajo. Gre za kombinacije prestižne rjuhe Bella Donna in Odejine kvalitetne posteljnine različnih vzorcev. Vsi kompleti so preverjeno barvno usklajeni. Poleg tega predstavljajo najpogostejši izbor naših strank. Da bi vas resnično prepričale, so vsi kompleti znižani za dodatnih 10 %.

bela posteljnina basic bela rjuha bella donna

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.