trgovina@maremico.si

Postelja BoxSpring One

(4 mnenja strank)

Sestavite svojo sanjsko posteljo: 0


Dimenzija postelje*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Toper 1
Toper 2
Višina postelje*
Vzglavna stranica BoxSpring
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Luxuria*
Barva

Barvo podstavka in vzglavne stranice lahko izberete naknadno. Na voljo je več kot 100 barvnih odtenkov med katerimi izbirate po svojih željah brez doplačila.

Priročna žepka

Postelja BoxSpring One vključuje tudi priročna žepka za shranjevanje.

Po oddanem naročilu

V ceno postelje sta vključeni tudi brezplačna dostava in montaža postelje. Dobavni rok za izdelavo postelje je 4-6 tednov od plačila are in dokončne potrditve naročila. Po oddanem naročilu vas pokličemo in dorečemo dokončen datum dostave in montaže postelje.


Razvajanje s trendom

V svetu BoxSpringov si je mesto zaslužila tudi postelja BoxSpring One, ki navdušuje ljubitelje klasičnega dizajna, pomešanega z elegantnim in hkrati minimalističnim izgledom. Vsebuje inovativno nadgradnjo Exclusive Top za enostavno in hitro postiljanje, s čimer razbremenjuje hrbtenico.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da izbrete še barvo oblazinjenja. Dogovorili se bomo tudi o datumu dostave in montaže postelje.

LEŽIŠČE IZDELANO PO MERI

Postelja po meri BoxSpring One

Domače oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Možnost izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico.

BOXSPRING POSTELJA – IZBERITE SVOJO BARVO

Barve BoxSpring postelje

Oblazinjena postelja BoxSpring ponuja pestro izbiro barv in materiala. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite mogočen videz spalnice čisto po vašem okusu. Tudi če se čez čas barve oblazinjenja naveličate, jo lahko enostavno osvežimo z drugo in to brez menjave celotne postelje!

Izbirate lahko med oblazinjenjem v tekstilno usnje, tkanino ali žametni pliš, v vsega skupaj več kot 100 barvnih odtenkih. Vsi barvni odtenki iz barvne palete so vključeni v ceno modela.

BOXSPRING POSTELJE

Lažje leganje in vstajanje na višini do 66 cm

Spanje na taki višini je zares kraljevsko. Poleg kraljevskega videza, ki ga ta višina vsekakor pričara, sta lažja tudi leganje in vstajanje. To je še posebej pomembno vsem, ki imajo bolečine v križu ali kolenih.

Postelja BoxSpring One je na voljo v 3 končnih višinah: 58, 62 ali kar 66 cm. Izbrana višina postelje ne vpliva na končno ceno. Če posteljo naročite preko spleta, boste končno višino izbrali, ko vas pokličemo za potrditev naročila.

Snemljiva in pralna prevleka

Postelja BoxSpring One vas bo razvajala s prešito in snemljivo pralno prevleko SoftTouch. Primerna je tudi za alergike in astmatike, saj je pralna na 60 °C in to kar doma, v domačem pralnem stroju.

BoxSpring postelja s toperjem

IZBIRA DIZAJNA VZGLAVJA

Izberite svojo vzglavno stranico

Pester izbor vzglavnih stranic, barv in materialov razveseljuje vse, ki imajo radi svobodo pri izbiranju. BoxSpring postelja One ima na voljo različne modele vzglavnih stranic: Sono, Sono Retro. Zase lahko izberete katero koli, oblazinili pa jo bomo v material, ki si ga boste izbrali. Prav tako se lahko odločite ali bo stranica po širini poravnana s posteljo ali pa jo boste izbrali v XL izvedbi, ki je široka 220 cm.

Oblazinjeno ležišče bomo izdelali po vaših merah

Ležišče je srce postelje BoxSpring One, ki vam bo vsako noč dajalo ustrezno podporo v vseh predelih telesa, da bodo vaša jutra naspana. Ne sklepajte kompromisov in si privoščite, da za vas izdelamo in vgradimo ležišče glede na vaše potrebe in želje. V ceno tega modela BoxSpring postelje sta vključena vzmetnica Leticia Spring Air 30 ali ležišče TrioComfort Air 30.

Dobro vedeti:

Za doplačilo v posteljo BoxSpring One vgradimo najbolj osebno ležišče Leticia MultiModular, ki bo vašemu telesu prilagojeno na kar 20 območjih po dolžini ležišča. Za doplačilo lahko zase izberete tudi BoxSpring One z vgrajeno vodno posteljo Lectus.

Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom
Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

MODEREN NAČIN POSTILJANJA

Enostavno Exclusive Top postiljanje

oblazinjena postelja BoxSpring s toperjem

Posebno patentirano Exclusive Top postiljanje je del postelje BoxSpring. Zato boste z rjuho od sedaj naprej postiljali le zgornji del ležišča višine 6 cm. Na posteljo je pritrjen in ne samo položen, zato ne bo premikal. Strah, da ga boste morali zjutraj popravljati in na novo nameščati, je popolnoma odveč. 

Razveselijo se ga vsi s težavami s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah, saj pri postiljanju ni potrebno dvigovati težkega ležišča.

DODATKI

Praktična stranska žepa za stvari, ki morajo biti pri roki

Priročno in pospravljeno. Žepa sta primerna še posebej, kadar v spalnici ni prostora za nočno omarico ob postelji oz. vam nočne omarice niso všeč. Vanju pospravite malenkosti, ki jih je dobro imeti pri roki (revija, robčki, tablica …).

Higiena tudi pod posteljo

Kljub mogočnemu videzu postelje BoxSpring One, smo s pomočjo posteljnih nog dosegli enostavno čiščenje pod posteljo z robotskim sesalcem.

BoxSpring postelja z žepkom
trajnostni izdelek bel

Dobro za okolje. za družbo. za vas.

Postelje BoxSpring so trajnostno naravnane, saj jih je mogoče obnoviti in jim tako podaljšati življenjsko dobo. Obnovite lahko ležišče, barvo oblazinjenja, udobje, vzglavno stranico ali kateri drugi sestavni del. Ob tem ni potrebna menjava celotne postelje, zgolj posameznega dela. Tako lahko med drugim poskrbimo, da vse sestavne dele naravi prijazno recikliramo, vi pa prihranite pri nakupu.

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov BoxSpring postelje

Cene v tabeli so redne. Če vas zanima več razlik ali imate dodatna vprašanja, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in z veseljem se bomo pogovorili z vami. Vsi modeli postelj so na voljo za ogled tudi v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Navdušeni ambasadorji BoxSpring postelje

4 mnenja za Postelja BoxSpring One

 1. Alja

  Tako nad knjigo [Zakaj spimo: Matthew Walker], kot tudi nad posteljo sem izjemno navdušena.

 2. anonimno

  Povedano na kratko, je moja celotna izkušnja z s Spalnim centrom Maremico zelo dobra. Za nakup Boxspring postelje sem se pripravljala kar nekaj časa tako, da sem pregledala vse dostopne na tržišču. Od vseh je vaša glede na moje želje i potrebe najbolj izstopala. Po obisku salona in pogovoru z vašo svetovalko odločitev ni bila težka. Odgovor kaj me je prepričalo je presoja, da je postelja zelo kvalitetna, kar potrjuje udobno spanje in eleganca, ki dopolnjuje spalnico.

 3. Anita

  Prepricala me je kvaliteta postelje, strokovnost zaposlenih, potrpežljivost pri izvedbi plačila, prijaznost, pripravljeni urediti vse potrebno samo da je stranka zadovoljna.

 4. Sabina

  Zelo zadovoljna s komplet posteljo. Od svetovanja, do dostave in montaže prijaznih monterjev. Tudi zelo udobna je za spanje.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.