AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Piškotki

Upravnik spletnega mesta

Maremico d.o.o.
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče

T 01 561 09 00
prodaja@maremico.si

Matična številka 5878993
ID za DDV SI38272288
Vpis v sodni register SGR 94/16025
Številka reg. vložka 1/25947/00

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na računalnik uporabnikov in omogočajo prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete naše spletno mesto. Uporabljamo jih, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se strinjate z našo politiko piškotkov.

Ker si prizadevamo, da bi vam zagotovili uporabne vsebine, naša spletna stran optimalno deluje, če so piškotki omogočeni. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da Maremico d.o.o. nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi. Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so sejni piškotki, ki trajajo le toliko časa, dokler uporabnik ne zapre brskalnika. Nekateri piškotki pa so trajni in ostanejo shranjeni na uporabnikovi napravi dalj časa. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Sejni piškotki

Ti piškotki so potrebni za delovanje določenih strani na spletnem mestu. Taki piškotki so nujno potrebni, da si stran zapomni in izvede uporabnikovo zahtevo (npr. naročilo izdelka).

Piškotki za namen analiziranja prometa

Ko uporabnik obišče spletno stran, se splošni, neosebni podatki (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na spletno mesto, uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na strani, obiskane strani) avtomatično beležijo. Te informacije uporabljamo za spremljanje obiskanosti strani in vsebin ter za izboljševanje le-teh. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji osebi.

Spletno vedenjsko oglaševanje

Ti piškotki dinamično prikazujejo naše oglase na drugih izbranih spletnih mestih. Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za namen prikazovanja ciljanih oglasov na drugih spletnih straneh. Ti piškotki zagotavljajo prikaz oglasov, ki ustrezajo vašim interesom. Piškotki zabeležijo vaš obisk spletnega mesta in to informacijo delijo z drugimi organizacijami, npr. oglaševalci.

Piškotki družabnih omrežij

V naših domenah so lahko tudi elementi, ki nastavljajo piškotke v imenu drugih podjetij, na primer gumb »Všeč mi je« družbe Facebook in gumb »Tweet« družbe Twitter. Včasih vključimo tudi video posnetke iz strani, kot je YouTube. Kadar si na spletnem mestu ogledate določen video posnetek iz spletnega mesta YouTube, ki je vdelan v vsebino, vam lahko YouTube pošlje piškotke. Njihovih piškotkov ne nadzorujemo mi, zato si več informacij o njihovih piškotkih lahko preberete na njihovih spletnih straneh.

Spreminjanje nastavitev piškotkov

Nastavitve glede piškotkov lahko nadzirate in kadar koli sami spreminjate. Spletna stran bo najbolj optimalno delovala, če so piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. Vsak brskalnik je drugačen, zato si navodila za spreminjanje nastavitev za piškotke nastavite v meniju s pomočjo za brskalnik, ki ga uporabljate.

Navodila za različne brskalnike najdete tukaj:

Spreminjanje nastavitev piškotkov tega spletnega mesta

Hvala za čas, ki ste si ga vzeli, da ste prebrali pojasnila na tej strani. Veliko užitkov pri uporabi spletnega mesta.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.