Najnovejši trendi postelj in ležišč so doma v Spalnem centru Maremico

Ekipa Maremico

Obiščite nas

Vse izdelke iz spletne trgovine lahko kupite tudi v našem Spalnem centru. Pred salonom vas pričakuje parkirni prostor, rezerviran samo za vas!

 

KONTAKT

Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4,
1231 Ljubljana Črnuče
01 561 09 00
051 621 429
prodaja@maremico.si

Dosegljivi smo:
PON-PET 9.00–17.00
SOB 9.00–13.00

Osebno svetovanje in nakupi v Spalnem centru Maremico trenutno niso mogoči. Na voljo smo vam na telefonski številki in e-naslovu zgoraj.

Ne bomo začeli s stavkom
»Pisalo se je leto 1994, ko …«

Čeprav se je res, ko je Emil Marinšek iz Amerike uvozil nekaj vodnih postelj zase in za nekaj svojih prijateljev. V Sloveniji se jih takrat namreč še ni dalo kupiti.

Tako se je pokazala poslovna priložnost, ki sta jo Emil in njegov brat Valentin Marinšek takoj zagrabila in vse do danes razvijala podjetje Maremico v eno vodilnih evropskih podjetij, ki se ukvarja z razvojem oblazinjenih postelj BoxSpring, inovativnih po meri izdelanih ležišč in vzglavnikov Leticia ter vodnih postelj Lectus, prilagojenim vsakemu posamezniku.

Z inovativno ekipo Maremico je to enostavno. Predanost ekipe, dolgoletne izkušnje in zaupanje v kakovost ter individualnost so ključ do tega, da sta lahko postelja in ležišče izdelana šele, ko se spoznamo – izključno glede na vaše potrebe in želje.

vse za popoln spanec

Hiter in enostaven nakup v spletni trgovini

Vse kar potrebujete za popolno spanje in videz vaše postelje, lahko naročite v udobju svojega doma

Pri nas imamo vse za popoln spanec in čudovit izgled vaše postelje. Zavedamo se, da je številen nabor izdelkov premalo za vaše zadovoljstvo. Zato nam je pomembno, da so izdelki v prvi vrsti kvalitetni, služijo svojemu namenu, so lepega videza in če je le možno, da so izdelani v Sloveniji.

V ponos nam je, da vas lahko povabimo k nakupu kakovostnih izdelkov za katere zagotavljamo, da vam bodo pričarali popolno spalno udobje in čudovit videz vaše postelje.

Vstopite v spletno trgovino

Dodatki za dom

Odeja Coral

27,90
99,90
87,95
2 v 1
89,0099,00
79,90
32,00
69,91143,37

podpiramo slovensko

V podjetju Maremico imamo ogromno znanja in izkušenj na področji udobnega in zdravega spanja, ki smo si jih nabrali v vseh letih delovanja.

To kažemo z lastno proizvodnjo nadstandardnih ležišč, postelj, vzglavnikov in s tem, da v svoj nabor izdelkov vključujemo tudi izdelke drugih slovenskih in tujih proizvajalcev, ki prav tako prisegajo na kvaliteto.

Naše blagovne znamke:

Vodne postelje Lectus logo
Ležišča Leticia logo
BoxSpring postelje
Izdelano v Sloveniji

Izdelano v Sloveniji

Narejeno po meri

Narejeno po meri

Strokovno svetovanje

Strokovno svetovanje

Garancija varnega nakupa

Garancija varnega nakupa