Spoznajte vodne postelje Lectus

Modeli vodne postelje Lectus

Na voljo imate 6 različnih modelov vodne postelje Lectus. Vsi so primerni za alergike in astmatike, saj imajo prevleko, ki jo preprosto snamete z zadrgo in operete v pralnem stroju. Ker je vodna postelja ogrevana, prav tako poskrbi za sprotno odvajanje vlage, kar pomeni, da v njej sploh ni pogojev za razvoj pršice. Vodna postelja velja tudi za idealno izbiro ljudi, ki imajo težave z bolečinami v hrbtenici.

V ceno vseh vodnih postelj Lectus so vključeni:

  • Dve vodni jedri (pri zakonskih dimenzijah postelj),
  • varnostni bazen,
  • podstavek Standard (razen pri vodni postelji Verona BoxSpring Air, kjer je v ceno vključen BoxSpring podstavek),
  • set za prvo polnjenje,
  • dostava in montaža postelje,
  • čistilo za čiščenje vodne postelje,
  • grelna sistema.

Vodne postelje Lectus

Vodna postelja Napoli

1.249,00 2.100,00 

Vodna postelja Napoli

Gre za najugodnejšo različico vodne postelje Lectus. Od preostalih modelov se razlikuje v debelini zgornje prevleke, enodelnem dizajnu prevleke in stopnji zračnosti. Priljubljen je pri vseh, ki si želijo izrazitejšega občutka prilagajanja vodne postelje.

Več o modelu napoli

Vodne postelje Lectus

Vodna postelja Novara

1.469,00 2.389,00 

Vodna postelja Novara

Vodna postelja Novara zaradi kompaktnejše prevleke iz bombaža in votlih poliestrskih vlaken omogoča lažje obračanje in malenkost bolj čvrsto podporo telesu.

Več o modelu Novara

Vodne postelje Lectus

Vodna postelja Verona

1.732,00 2.776,00 

Vodna postelja Verona

Velja za najpogostejšo izbiro Lectusovih kupcev, predvsem pa tistih, ki še posebej cenijo higieno in zračnost ležišča. Model Verona namreč že v osnovi vključuje dodatno prevleko za zračenje Air-Tex, ki poskrbi za dodatno odvajanje vlage.

Več o modelu Verona

Vodne postelje Lectus

Vodna postelja Verona AquaSpring

2.158,00 3.555,00 

Vodna postelja Verona AquaSpring

Idealna za vse, ki cenite zračnost klasične vzmetnice in prikimavate prednostim moderne vodne postelje. Nadgradnja vodne postelje Verona, ki se od ostalih Lectusovih modelov razlikuje po tem, da vključuje toper z žepkastimi vzmetmi Spring, zagotavlja bolj čvrsto udobje in še večjo zračnost.

Več o modelu Verona AquaSpring
2.231,00 3.628,00 

Vodna postelja Verona Exclusive Top

Prava izbira za vse, ki si želijo bolj kompaktne vodne postelje z nadgrajenimi toperji. Idealna je predvsem za tiste, ki imate v rokah manj moči za privzdigovanje postelje pri postiljanju in si želite privarčevati bolečine v hrbtenici. Nudi namreč hitro in enostavno postiljanje.

Več o modelu Verona Exclusive Top
2.972,00 5.103,00 

Vodna postelja Verona BoxSpring Air

Verona BoxSpring Air je popolna kreacija oblazinjene postelje BoxSpring, ki uporabnike razvaja s čudovitim dizajnom in spalnim udobjem, ki ga lahko premore le slovenska vodna postelja Lectus. Gre za najpopolnejšo nadgradnjo vodne postelje, ki se od ostalih Lectusovih modelov razlikuje po tem, da je vgrajena v prestižni BoxSpring posteljni okvir. Naši mojstri jo izdelajo na podlagi vaših želja glede barve oblazinjenja, višine in posteljnega vzglavja ter jo dobesedno vgradijo v BoxSpring posteljo.

Več o modelu Verona BoxSpring Air

Vodno posteljo lahko tudi nadgradite

Inovativna izdelka za hitrejše odvajanje vlage in za lažje postiljanje nadgrajujeta udobje, ki ga vodna postelja Lectus ponuja že od leta 1994.
Pokukajte v svet Lectusove nadgradnje. Za vse, ki vodno posteljo kupujejo in za vse, ki svojega Lectusa že imajo, pa bi ga želeli nadgraditi ter mu podaljšati uporabnost.

Nadgradnja in obnova

Dodatna prevleka Air-Tex

234,00 372,00 

Nadgradnja in obnova

Integrirani toperji Lectus

Izdelki za vzdrževanje vodne postelje

Vzdrževanje

Regenerator mybed

15,00 

Vzdrževanje

ProRegenerator mybed

19,00 
15,00 

Vzdrževanje

Čistilo mybed

15,00 
54,00 
-10 %
27,90 

STORITVE ZA UPORABNIKE VODNE POSTELJE

Obnovite svojo vodno posteljo Lectus

Staro za novo

Vašo obstoječo vodno posteljo izpraznimo in poskrbimo za njen odvoz. Postavimo vam nov Lectus iz aktualne ponudbe, obdržite pa lahko grelni sistem, lahko tudi mizarske dodatke.

Več informacij

Notranja obnova

Vključuje menjavo vodnih jeder, varnostni bazen, ojačitev za penasti okvir, dva ProRegeneratorja ter storitev.

Več informacij

Zunanja obnova Klasik

Vključuje menjavo prevleke, varnostni bazen, ojačitev za penasti okvir, dva ProRegeneratorja ter storitev.

Več informacij

Zunanja obnova brez praznjenja

Vključuje zgornjo prevleko Verona Exclusive Top za enostavno postiljanje, toper po izbiri in stranski rob vodne postelje v barvi po izbiri.

Več informacij
Katalog Spalnega centra Maremico

ŽELITE V MIRU PREGLEDATI MODELE VODNIH POSTELJ LECTUS?

Prav je, da zase želite najboljše. Ste le en korak stran do najpopolnejšega spalnega udobja. Naročite najnovejši katalog Spalnega centra Maremico, izberite posteljo, ki je idealna za vas in se pridružite Lectusovi družini, ki šteje že 16.521 uporabnikov. V katalogu boste našli tudi ostale kakovostne izdelke za udobno spanje.

Naročam katalog