trgovina@maremico.si

Postelja BoxSpring Air

(14 mnenj strank)

Sestavite svojo sanjsko posteljo: 0


Dimenzija postelje*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Izberite ležišče ki bo vgrajeno v posteljo*
Toper 1
Toper 2
Višina postelje*
Vzglavna stranica BoxSpring
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Sono Retro*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Lucca*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Eltea*
Velikost stranice Luxuria*
Barva

Barvo podstavka in vzglavne stranice lahko izberete naknadno. Na voljo je več kot 100 barvnih odtenkov med katerimi izbirate po svojih željah brez doplačila.

Priročna žepka

Postelja BoxSpring Air vključuje tudi priročna žepka za shranjevanje.

Po oddanem naročilu

V ceno postelje sta vključeni tudi brezplačna dostava in montaža postelje. Dobavni rok za izdelavo postelje je 4-6 tednov od plačila are in dokončne potrditve naročila. Po oddanem naročilu vas pokličemo in dorečemo dokončen datum dostave in montaže postelje.


Lahkotnost za čarobne trenutke. Vsak dan.

V svet BoxSpringov si je mesto še posebej zaslužila postelja BoxSpring Air. Lebdeči videz oblazinjene postelje, nadstandardna višina do 70 cm ter velika izbira barv in vzglavnih stranic prevzamejo tudi najbolj zahtevne. Postelja BoxSpring Air vključuje enostavno postiljanje Exclusive Top.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da izbrete še barvo oblazinjenja. Skupaj bomo dorekli tudi točen datum dostave in montaže postelje.

Visoka lebdeča postelja Air

Domače oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Možnost izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico.

BOXSPRING POSTELJA – IZBERITE SVOJO BARVO

Barve BoxSpring postelje

Oblazinjena postelja BoxSpring ponuja pestro izbiro barv in materiala. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite mogočen videz spalnice čisto po vašem okusu. Tudi če se čez čas barve oblazinjenja naveličate, jo lahko enostavno osvežimo z drugo in to brez menjave celotne postelje!

Izbirate lahko med oblazinjenjem v tekstilno usnje, tkanino ali žametni pliš, v vsega skupaj več kot 100 barvnih odtenkih. Vsi barvni odtenki iz barvne palete so vključeni v ceno modela.

BOXSPRING POSTELJE

Lažje leganje in vstajanje na višini do 70 cm

Spanje na taki višini je zares kraljevsko. Poleg kraljevskega videza, ki ga ta višina vsekakor pričara, je lažje tudi leganje in vstajanje. To je še posebej pomembno vsem, ki imajo bolečine v križu ali kolenih.

Postelja BoxSpring Air je na voljo v 3 končnih višinah: 62, 66 ali kar 70 cm. Izbrana višina postelje ne vpliva na končno ceno. Če posteljo naročite preko spleta, boste končno višino izbrali, ko vas pokličemo za potrditev naročila.

Učinek lebdenja

Kljub mogočnemu videzu postelje BoxSpring Air, smo s pomočjo skritih posteljnih nog dosegli, da daje postelja BoxSpring Air izjemen občutek lahkotnosti. Za povrh pa omogoča enostavno čiščenje pod posteljo – tudi z robotskim sesalcem.

postelja BoxSpring ima nadstandardno višino

Izberite svojo vzglavno stranico

Pester izbor vzglavnih stranic, barv in materialov razveseljuje vse, ki imajo radi svobodo pri izbiranju. BoxSpring postelja Air ima na voljo različne modele vzglavnih stranic: Sono, Sono Retro, Lucca in Luxuria. Zase lahko izberete katero koli, oblazinili pa jo bomo v material, ki si ga boste izbrali. Prav tako se lahko odločite ali bo stranica po širini poravnana s posteljo ali pa jo boste izbrali v XL izvedbi, ki je široka 220 cm.

Oblazinjeno ležišče bomo izdelali po vaših merah

Ležišče je srce postelje BoxSpring Air, ki vam bo vsako noč dajalo ustrezno podporo v vseh predelih telesa, da bodo vaša jutra naspana. Ne sklepajte kompromisov in si privoščite, da za vas izdelamo in vgradimo ležišče glede na vaše potrebe in želje. V ceno tega modela BoxSpring postelje sta vključena vzmetnica Leticia Spring Air 30 ali ležišče TrioComfort Air 30.

Dobro vedeti:
Za doplačilo v posteljo BoxSpring Air vgradimo najbolj osebno ležišče Leticia MultiModular, ki bo vašemu telesu prilagojeno na kar 20 območjih po dolžini ležišča. Za doplačilo lahko zase izberete tudi BoxSpring Air z vgrajeno vodno posteljo Lectus.
Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom
Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

MODEREN NAČIN POSTILJANJA

Enostavno Exclusive Top postiljanje

oblazinjena postelja BoxSpring s toperjem

Posebno patentirano Exclusive Top postiljanje je del postelje BoxSpring. Zato boste z rjuho od sedaj naprej postiljali le zgornji del ležišča višine 6 cm. Na posteljo je pritrjen in ne samo položen, zato ne bo premikal. Strah, da ga boste morali zjutraj popravljati in na novo nameščati, je popolnoma odveč. 

Razveselijo se ga vsi s težavami s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah, saj pri postiljanju ni potrebno dvigovati težkega ležišča.

DODATKI

Praktična stranska žepa za stvari, ki morajo biti pri roki

Priročno in pospravljeno. Žepa sta primerna še posebej, kadar v spalnici ni prostora za nočno omarico ob postelji oz. vam nočne omarice niso všeč. Vanju pospravite malenkosti, ki jih je dobro imeti pri roki (revija, robčki, notes, tablica …).

Oblazinjena Vzglavna stranica Lucca - BoxSpring postelje
trajnostni izdelek bel

Dobro za okolje. za družbo. za vas.

Postelje BoxSpring so trajnostno naravnane, saj jih je mogoče obnoviti in jim tako podaljšati življenjsko dobo. Obnovite lahko ležišče, barvo oblazinjenja, udobje, vzglavno stranico ali kateri drugi sestavni del. Ob tem ni potrebna menjava celotne postelje, zgolj posameznega dela. Tako lahko med drugim poskrbimo, da vse sestavne dele naravi prijazno recikliramo, vi pa prihranite pri nakupu.

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov BoxSpring postelje

Cene v tabeli so redne. Če vas zanima več razlik ali imate dodatna vprašanja, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in z veseljem se bomo pogovorili z vami. Vsi modeli postelj so na voljo za ogled tudi v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Navdušeni ambasadorji BoxSpring postelje

14 mnenj za Postelja BoxSpring Air

 1. Mateja

  Naša postelja je odlična, spim kot Angelj ?

 2. Brigita

  Rada bi se zahvalila za prijaznost in pomoč pri nakupu postelje. Včeraj so jo fantje zmontirali. Odločitev je bila prava. Z možem sva navdušena, spanje na vaši postelji je sanjsko.

 3. Saša S.

  Postelja Boxspring Air je estetsko in ergonomsko vrhunska in presega moja pričakovanja. Če bi se odločala še enkrat, bi izbrala popolnoma enako

 4. Saša

  naj začnem kar po vrsti, zelo sva zadovoljna z nakupom Vaše postelje. Ker je ležišče drugačno, sva se odločila za nakup še Vaših vzglavnikov. Možu je ustrezal tak kot je prispel, jaz sem svojega preizkušala z odvzemanjem, oz. dodajanjem in si ga prilagodila. Sva zelo zadovoljna, vzglavnik je odličen.

 5. Erika

  Sedaj spimo na oblakih. Postelja je tako udobna, da se vsakodnevno veselimo spanja v njej. Izgled je TOP. Vsekakor eden najboljših nakupov! Priporočamo vsakomur!

 6. Stanko

  Podzavest mi ne da,da se Vam ne bi zahvalil.Priblizno 14 let in pol smo bili uporabniki vase vodne postelje nakar so nastale tezave z slabim spanjem in nenaspanostjo.
  Ob obisku vasega salona sva se odlocila za zamenjavo z vaso Boxsprings posteljo predvsem zaradi Vase prijazne in strokovno usposobljene sodelavke.
  Ob demontazi in montazi postelje pa je z besedami nemogoce napisati,kaksna prijaznost,strokovnost in profesionalnost sta izkazala Vasa sodelavca.Zdaj uprorabljava dva meseca novo posteljo in po zacetnih tezavah z navajanjem,zdaj spiva vrhunsko in kar mi je najbolj vazno,da se naspiva.

 7. Vilma

  To je najboljša postelja v mojem življenju.
  Resnično je to bila najboljši nakup pri opremi novega stanovanja.

 8. Franc

  Postelja je vrhunska. Je vaš proizvod. Z veseljem jo koristim. Ni mi žal vloženih sredstev za nakup.

 9. anonimno

  Na naši sanjski postelji spimo kot na oblaku:)
  Zares je prelepa, enostavna za vzdrževanje, predvsem pa je super to, da je visoka zaradi česar je tako enostavno nanjo leči ali vstati.
  Vsem, ki jo pokažemo se navdušijo. Prav tako je rjuha Bella Dona super, saj se odlično prilega toperju in zjutraj skoraj ni nič pomečkana.
  Postelja je pospravljena v samo nekaj minutah, kljub temu, da vsakič poravnam čeznjo pregrinjalo in okrasne blazine. Preveč je lepa, da ne bi bila vedno popolna:)
  Hvala vam za tako čudovito posteljo. Lepo vas pozdravljamo

 10. Peter

  Zares kvaliteten spanec. Končno! Verjetno najboljša izkušnja daleč naokoli pri kateremkoli ponudniku storitev in/ali blaga. Osebje prijazno in strokovno podkovano, odprtega tipa, počutili smo se zelo dobrodošli, večkrat smo bili pri vas v salonu, da smo zares premislili in šli brez kančka dvoma v nakup. Tudi dejstvo, da smo imeli na voljo menjavo ležišča, pa čeprav tega na koncu nismo potrebovali, nam je dalo dodatni mir, ker smo vedeli, da bi ga lahko zamenjali. Zares lepo!

 11. anonimno

  Odločitev za nakup je bila enostavna, s partnerjem sva po 20 letih potrebovala novo ležišče in Boxspring ima vse lastnosti, ki sva jih iskala: odlično ležišče, lep izgled, osebni pristop in izdelava po meri, po vrhu pa še slovenski izdelek. Po treh mesecih spanja na Boxspring postelji lahko rečem, da je novo ležišče preseglo vsa pričakovanja.

 12. Aleksander

  Zelo sva zadovoljna z nakupom njihove postelje. Izbrala sva model BoxSpring Air. Zelo zadovoljna sva tudi s svetovanjem in monterji, tako da imava zdaj res vrhunsko spanje.

 13. Marija

  Zelo sva zadovoljna z nakupom vaše BoxSpring postelje. Tudi s svetovanje in samo montažo. Skratka, vse je bilo odlično.

 14. Simona

  Vse je bilo top. Moj mož je imel zelo slab spanec, od kar imava vaso posteljo spi celo noč. Pa tega nikoli ni verjel, da bo to možno.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.