trgovina@maremico.si

Najboljše BoxSpring postelje

BoxSpring postelja  je glamurozna, edinstvena in izdelana glede na vaše potrebe in želje. Postala bo vaš unikat. Z njo boste doživeli spanje na višjem nivoju – dobesedno. Vsekakor presežek na področju spanja, ki je vse bolj priljubljen.

Najboljše BoxSpring postelje

BoxSpring postelja  je glamurozna, edinstvena in izdelana glede na vaše potrebe in želje. Postala bo vaš unikat. Z njo boste doživeli spanje na višjem nivoju – dobesedno. Vsekakor presežek na področju spanja, ki je vse bolj priljubljen.

Izberite svoj BoxSpring za sanjske noči

Prav vsaka BoxSpring postelja vas bo razvajala s spalnim udobjem nadstandardne višine in glamuroznim videzom s pridihom minimalizma ali večne elegance.

Med 6. in 10. marcem vabljeni na sejem DOM!

Med 6. in 10. marcem vabljeni na sejem DOM na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Najdete nas v Kocki A2.

Sejemske ugodnosti vas čakajo tudi v salonu.

vodna postelja Lectus BoxSpring z nadvložkom
boxpring postelje po meri vrhunske boxspring postelje maremico spalni center

Z nje boste vstajali lahkotneje
Nadstandardna višina BoxSpring postelje, ki meri vse do 76 cm je nekaj, kar vas bo razvajalo in vam dajalo pridih kraljevskosti.

Njeno bistvo, ki je očem skrito, je ročno izdelano všito ležišče
Vaše spanje, potrebe in želje so naše vodilo pri izdelavi vaše sanjske postelje. V pestrem naboru ležišč, ki predstavljajo srce postelje BoxSpring, se bo našlo tisto, ki ga bomo izdelali izključno za vas.

SLOVENSKO OBLIKOVANJE IN IZDELAVA

BoxSpring postelja - kraljica med posteljami

Izdelana v Sloveniji
Več desetletne izkušnje, znanje, lastna proizvodnja in naše poslanstvo, izdelati vsakemu kupcu ukinatno BoxSpring posteljo, nas postavlja vse bližje doseganju lastnega ideala – dovršeno spanje za vse.

Oblazinjena je lahko v vaši najljubši barvi
Ni potrebe, da bi se omejevali le na nekaj barvnih odtenkov. Svoje čute razvajajte v najljubši barvi iz široke palete kakovostnih materialov za oblazinjenje, ki jih redno posodabljamo in prilagajamo modnim smernicam.

moderna postelja BoxSpring postelja - Spalni center Maremico

LEŽIŠČE BOXSPRING POSTELJE

Izbira ležišča sanjske BoxSpring postelje

Izbira sanjske BoxSpring postelje največkrat ni lahka odločitev. Prav zato vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri modelov, materialov, barv ter vseh ostalih dodatkov. Veseli bomo vašega obiska v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah, kjer vam bodo pomagale naše svetovalke za zdravo spanje.

Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom
Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom

IZBIRA BARV IN MATERIALOV

Barve BoxSpring postelje

Vemo, da izbrati barvo oblazinjenja ni lahka odločitev, sploh če so na voljo v različnih materialih in jih je skupaj več kot 100. Izberite svojo barvo v dizajnu, ki vam bo pisan na kožo, svoje čute pa vsak dan znova razvajajte v popolni harmoniji estetike in barv.

Izbirate lahko med oblazinjenjem postelje v tkanino, žametni pliš ali tekstilno usnje. Vsega skupaj se vam odprejo možnosti oblazinjenja v več kot 100 barvnih odtenkih.

Kaj so prednosti slovenske BoxSpring postelje?

oblazinjena postelja - visoka postelja BoxSpring - Spalni center Maremico

Nadstandardna višina

Postelje BoxSpring omogočajo spanje na višjem nivoju in imajo pridih kraljevskega videza. Gre za nadstandardno višino vse do 76 cm, ki za povrh poskrbi še za lažje leganje in vstajanje.

obnovljivost-boxspring

Obnovljivost

Postelje BoxSpring se razstavijo na sestavne dele, ki jih lahko zamenjamo ali obnovimo. Prav tako lahko osvežimo barvo oblazinjenja. Ob koncu uporabe vse sestavne dele recikliramo.

ležišče Leticia - slovenska izdelava

Ležišče po vaši želji

Postelje BoxSpring nudijo svobodo pri izbiri ležišča, saj v posteljo vgradimo katero koli ležišče iz ponudbe. Na voljo so po meri izdelana ležišča Leticia in vodne postelje Lectus.

SAMI IZBERITE LEŽIŠČE NA KATEREM BOSTE UŽIVALI

Ležišče postelje BoxSpring

Postelja BoxSpring omogoča, da si sami izberete ležišče, na katerem boste uživali vsako noč. Izbirate lahko med modeli ekskluzivnega ležišča Leticia in celo vodno posteljo Lectus.

Pri ležišču Leticia lahko izbirate med različnimi modeli, najbolj prodajani pa je vsekakor model Leticia MultiModular. Gre za ležišče, ki je narejeno izključno po vaših merah. Računalniško namreč izmerimo vaše telo in opredelimo, kje potrebujete večjo oporo in kje je ležišče lahko mehkejše, da razbremeni vašo hrbtenico in sklepe. Ležišče tako sestavimo prav po vaših merah, kadarkoli kasneje pa ga lahko po potrebi spremenimo ali po želji celo obnovimo.

Slovenska proizvodnja vzmetnice Leticia Spalni center Maremico
vodne postelje lectus spalni center maremico

BoxSpring tudi z vodno posteljo

Vodna postelja Lectus se samodejno prilagodi vašemu telesu in ga podpre ravno tam, kjer to potrebujete, zato je idealna izbira ob težavah s hrbtenico. Omogoča tudi, da sami nastavite temperaturo ležišča in tako vsak večer ležete v ravno prav toplo posteljo. Vodna postelja Lectus vam v izvedbi BoxSpring resnično nudi spanje na oblaku in prestiž, o katerem ste do sedaj le sanjali.

BOXSPRING POSTELJA

Exclusive Top postiljanje

Exclusive Top postiljanje je moderen način postiljanja. Omogoča, da v rjuho odenete le najvišji sloj ležišča, zato je še posebej prijazen vsem, ki imate težave s hrbtenico ali pomanjkanje moči v rokah. Prednost Exclusive Top izvedbe ni le v priročnosti, temveč tudi v estetiki. Oblazinjeni del ležišča je bolj viden, celoten izgled postelje pa čistejši in bolj minimalističen.

SPALNI CENTER MAREMICO OSREČUJE ŽE VEČ KOT 26.000 NASPANIH SREČNEŽEV

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Mojca Mavec

- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."

Jakov Fak

- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."

Metka Albreht

-vsestranska športnica in stilistka-

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj!

Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.
izdelava postelje in ležišče Leticia - slovenska kakovost ročno delo

Oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

strokovno-svetovanje-nakup-postelje-izbira-barv-boxspring-postelje-840x560.jpg

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

oblazinjene postelje - BoxSpring postelje - kvalitetne postelje - Spalni center Maremico

Možnost
izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo in material oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

brezplacna dostava in montaza Maremico

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico na vnaprej dogovorjen datum in uro.

BoxSpring postelja po meri - montaža

BoxSpring dostavimo in sestavimo na ključ

Izkušena ekipa elegantno, hitro in natančno sestavi BoxSpring v vaši spalnici. Z dostavo in montažo nimate nobenega dela. Vse opravimo mi. BoxSpring vsebuje več kot 186 sestavnih delov in zato so potrebni mojstri, ki točno vedo, kako ga sestaviti, da vas bo razvajal z dovršenim spancem.

Za termin montaže se dogovorimo. Montaža običajno traja do dve uri.
Prostor za sabo tudi počistimo. Prav tako vas bodo naši monterji razveselili z majhnim presenečenjem.

brezplacna dostava in montaza Maremico
ekipa Maremico

Brezplačna dostava in montaža

Ob nakupu nove postelje BoxSpring sta dostava in montaža brezplačni.

Hitri
dobavni roki

Za izdelavo postelje BoxSpring posebej za vas potrebujemo od 5 do 8 tednov.

Slovenska
izdelava

Postelja BoxSpring je v celoti izdelana v Sloveniji v naši lastni proizvodnji.

BoxSpring postelje - pogosta vprašanja

Oblazinjena postelja boxspring (z malo začetnico) je oblika posteljnega okvirja, v katerega je vgrajeno ležišče. Gre za priljubljen trend in zasledili jo boste na vsakem koraku. A med temi posteljami so precejšne razlike, ki so vidne na zunaj in ki vplivajo na samo življenjsko dobo.

»BoxSpring« postelja (z veliko začetnico) je patentirano ime za dovršeno oblazinjeno posteljo. Izdelana je na domačih tleh in v marsičem izstopa od klasične boxspring oblike. Njena zasnova in izdelava je plod slovenskega znanja.

Izbirate lahko med različnimi modeli oziroma dizajni. Na voljo so številni materiali, barve, višine in udobja všitega ležišča. Za izdelavo BoxSpring postelje stoji ekipa Maremico.

BoxSpring posteljo lahko preizkusite in jo kupite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah.

Lastna proizvodnja omogoča hitre dobavne roke od 4 do 8 tednov. Odvisno od zasedenosti proizvodnih kapacitet ter dobavljivosti materialov. Za trenutni dobavni rok nam pišite na trgovina@maremico.si in z veseljem vam bomo posredovali natančnejše informacije.

Ne, zato brezplačno poskrbimo mi. Naši prijazni in strokovni monterji posteljo pripeljejo na vaš dom, se preobujejo v monterske copate in jo zmontirajo tam, kjer boste želeli.

Okvirne cene si lahko ogledate tukaj. Lahko nas pokličete na 01 561 09 00 ali nas obiščete v salonu (Šlandrova 4, Ljubljana – Črnuče) in pripravili vam bomo ponudbo na podlagi vaših želja. Odvisne so od modela izbrane postelje, izbire dimenzije in vgrajenega ležišča.

Za svetovanje se lahko naročite, ni pa obvezno. V primeru, da bodo vse naše svetovalke v Spalnem centru Maremico ob vašem prihodu zasedene, boste morali malce počakati. A brez skrbi – s poležavanjem in testiranjem naših ležišč, vam bo tudi ta čas hitro minil.

Postelje BoxSpring so plod večletnega razvoja in dela slovenskega podjetja Maremico d.o.o. Na trgu ležišč in vodnih postelj smo prisotni že od leta 1994 in se iz leta v leto trudimo izboljšati spanje Slovencev in zaspancev preko domačih meja.

Podjetje ves čas stremi h kvalitetni domači proizvodnji, zato so vse postelje BoxSpring izdelane pri nas – mojstrske roke mizarja, šivilje in tapetnika se v ljubljanskem Zalogu posvetijo vsakemu detajlu. Domača izdelava nam omogoča tudi veliko mero izbire in prilagodljivosti željam, da bo vaša postelja postala unikat, ki ga ne boste želeli zamenjati.

Nakup zgolj ogrodja postelje ni možen. BoxSpring postelje vedno prodajamo v kompletu z ležiščem, saj so tako zasnovane in eno brez drugega ne gre.

V BoxSpring posteljo vam lahko vgradimo vse modele ležišč Leticia, ki jih ročno izdelamo na podlagi vaših telesnih mer, potreb in želja glede spalnega udobja. Na voljo imamo različne trdote – tako za ljubitelje tršega udobja, kot za ljubitelje srednje trdega in mehkega udobja. Izbirate lahko med zračno vzmetnico Spring, najbolj dovršenim ležiščem MultiModular in udobnim penastim ležiščem TrioComfort. Po želji vam v BoxSpring posteljo vgradimo tudi vodno posteljo Lectus, ki poskrbi za nepremagljivo udobje in sproščenost celega telesa.

BoxSpring postelje so na voljo v številnih različnih dimenzijah. Načeloma velja, da so postelje BoxSpring na voljo v širinah 90, 100, 120, 140, 160, 180 ali 200 cm in dolžinah 200, 210 in 220 cm. Nekateri modeli postelj BoxSpring so na voljo zgolj v zakonskih dimenzijah. Več informacij lahko poiščete v našem katalogu, ki vam ga brezplačno pošljemo na dom ali pa nas pokličite na 01 56 10 900. Pišete nam lahko tudi na e-mail trgovina@maremico.si

Pred končno izbiro dimenzije postelje BoxSpring za vašo domačo spalnico svetujemo, da dobro premerite prostor. Tako boste dobili občutek, kako veliko posteljo lahko vanj postavite oz. kakšne so vaše omejitve. Vsekakor pa svetujemo , če je le možno, da izberete večjo dimenzijo. Tako bo spanje resnično udobno, vas pa ne bo strah, da bi kdaj ponoči, pomotoma padli iz tega oblaka udobja.

 

Maksimalna višina BoxSpring postelje se razlikuje glede na izbran model postelje. Najvišja BoxSpring postelja lahko sega vse do višine 76 cm (Lux z vodno posteljo Lectus), najnižja pa le do višine 48 cm.

Pri izbiri naših ležišč ni potrebe po sklepanju kompromisov med partnerjema. Razumemo, da vaši telesi nista enaki in ima vsak od drugačne potrebe in želje – tako glede usobja kot spanja na sploh, tudi glede spanja. Ker sta v srcu BoxSpring postelje vedno vstavljeni dve ločeni ležišči, lahko vsak izmed vaju spi na popolnoma drugačnem ležišču. Možnost je celo, da si eden izmed vaju zaželi ležišče Leticia, medtem ko bo drugi lahko užival v udobju vodne postelje Lectus – vse to v eni postelji, ki na pogled izgleda kot ena zaključena celota

Ne, ni potrebe, da bi menjali celotno BoxSpring posteljo. Po potrebi vam lahko menjamo kateri koli del postelje. Če boste imeli dotrajan del ležišča, vam menjamo le to – primer prevleke: dotrajano in flekasto prevleko snamete in jo zamenjate z novo. Po želji pa vam lahko čez čas klasično ležišče Leticia zamenjamo v sklopu Staro za novo ali celo z vodno posteljo.

Smo precej fleksibilni in vam tudi po nakupu postelje stojimo ob strani.

BoxSpring postelje se lahko pohvalijo z nadstandardno višino. Vse od 48 pa do 76 cm. Visoka postelja poskrbi za lažje vstajanje in leganje. Iz postelje boste najlažje vstali, če bodo vaše noge v sedečem položaju na robu postelje vsaj v kotu 90 ° ali več.

Poleg tega visoka postelja pričara kraljevski izgled spalnice in danes velja za velik trend.

Gre za kvalitetne, skrbno izbrane, preverjene in obstojne materiale podjetja Mercis, s katerim sodelujemo že vrsto let. Izbirate lahko med tkanino, tekstilnim usnjem in žametnim plišem. Na voljo imate več kot 100 barvnih odtenkov. Celotno barvno paleto za vse materiale si lahko ogledate TUKAJ.

Celotno oblazinjenje postelje vam lahko kadarkoli pretapiciramo. Bodisi če se naveličate izbrane barve bodisi, če se oblazinjenje umaže ali obrabi.

Ne lebdi. Z dizajnom in premišljeno postavitvijo podpore in posteljnih nogic dosegamo videz lebdenja. Postelja je kljub temu stabilna in popolnoma varna za spanje.

Ne, pri lebdeči postelji Fly ni potrebe, da bi posegali v steno. Gre za prostostoječo posteljo, ki je varno podprta na več točkah, kar pa je očem skrito, če stojite blizu postelje.

Lebdeča BoxSpring postelja je varna za vsakogar. Brez težav ta postelja na vogalih prenese do 200 kg.

Vzglavje postelje je eden izmed glavnih elementov BoxSpring postelje in lahko v spalnici pričara popolnoma drugo vzdušje. Prav zato smo v Spalnem centru Maremico izdelali več različnih modelov vzglavnih stranic, ki se lahko kombinirajo z modeli postelj BoxSpring. Kot se za moderno vzglavno stranico spodobi, bo segala do tal in oblekli jo bomo v vaš najljubši barvni odtenek. Izbirate lahko med različnimi materiali oblazinjenja in številnimi barvnimi odtenki.

Pri izbiri vzglavne stranice je pomembno, da dobro premerite prostor, v katerem se bo postelja nahajala. Tako boste dobili občutek, kako veliko vzglavno stranico lahko izberete.

Vzglavna stranica Sono, Sono XL ali Sono XXL vas bo očarala s preprosto eleganco. Stranica je na voljo v več širinah in je odvisna od širine postelje. Stranica je debeline 8 cm.

Vzglavna stranica Sono Retro, Sono Retro XL ali Sono Retro XXL se od klasične stranice Sono razlikuje z dodanimi oblazinjenimi gumbi, ki ustvarijo 3D učinek in retro pridih. Debelina stranice je 8 cm.

Vzglavna stranica Lucca, Lucca XL ali Lucca XXL je idealen primer večnega dizajna. Stranico krasijo gube v stilu »chesterfield«, ki se prepletajo z gumbi, oblazinimo pa jo v barvo po vaši izbiri.  Debelina vzglavne stranice je 10 cm.

Vzglavna stranica Luxuria, Luxuria XL ali Luxuria XXL navdušuje s svojim razkošnim izgledom. Krasijo jo enakomerno porazdeljeni vodoravni in navpični šivi, ki se pravokotno križajo. Izbirate lahko med pestro paleto barv in materialov. Njena debelina znaša 8 cm.

Vzglavna stranica Eltea je naša najnovejša pridobitev. Je rahlo ukrivljena v svojem zgornjem delu. Stranica je vedno visoka 120 cm, širina pa se lahko prilagaja postelji. Debelina stranice je 7 cm. Zaradi ukrivljenosti v zgornjem delu ob steni zavzame 8 cm dodatnega prostora. Dolžina postelje se s stranico Eltea tako podaljša za 15 cm.

Ležišča v postelji BoxSpring se razlikujejo glede na vrsto ležišča. Tako imajo ležišča Leticia 2-letno polno garancijo in podaljšano 8-letno jamstvo, medtem ko imajo vodne postelje Lectus garancijo na vodotesnost in grelna sistema 5 let.

 

Zaenkrat ne. Je pa pod posteljo dovolj prostora, da sami namestite (prilepite ali privijačite) že pripravljen komplet osvetljave, ki jo kupite na trgu.

Postelje BoxSpring smo izdelali s premislekom in vsak uporabljeni material je skrbno izbran. Vsi materiali dosegajo najvišje kakovostne standarde.

Ponašajo se s certifikatom Oeko-Tex Standard 100, razred 1, ki ga prejmejo le materiali iz tako neoporečnih sestavin, da jih brez težav lahko žveči celo otrok, ki je mlajši od treh let.

Poleg omenjenega pa imajo nekateri izmed njih celo certifikat HygCen, s katerim se lahko pohvalijo le materiali, ki so preverjeno varni za neomejeno uporabo v medicini.

 

Na voljo imamo več možnosti plačil. najpogosteje koriščeni so z gotovino, nakazilom na tekoči račun, kartično plačilo ali na obroke.Več o plačilnih pogojih izveste TUKAJ.

Pri načrtovanju postelje BoxSpring smo mislili tudi na higieno pod posteljo. Zasnovali smo jo tako, da pod njo lahko pride robotski sesalec in počisti prah, ki je tam nabral.

 
 
 
 

Če že imate izdelano ponudbo za svojo sanjsko posteljo BoxSpring in se z njo strinjate, jo potrdite z vplačilom are. Are se plača v višini 30 % zneska predračuna in jo lahko poravnate preko TRR ali pa v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v Ljubljani z gotovino ali s plačilno kartico. Vsi podatki za nakazilo so navedeni na ponudbi, v primeru nejasnosti pa smo vam na voljo na telefonski številki 01 56 10 900 ali preko maila trgovina@maremico.si.

Ko bo ara vplačana, bomo posteljo poslali v izdelavo, vas pa bomo obvestili o predvidenem datumu dostave in montaže postelje. Če nam manjka še kakšen podatek, preden posteljo dokončno izdelamo, (barva, višina postelje in podobno), vas prav tako pokličemo in se dogovorimo o zadnjih malenkostih.

 

Naročite katalog Spalnega centra Maremico.

Na enem mestu si boste lahko ogledali vse dizajne BoxSpring postelje s po meri izdelanimi ležišči Leticia, vodno posteljo Lectus in številne posteljne dodatke za čudovit videz vaše postelje.
Naročite svoj izvod več kot 100 strani dolgega kataloga v PDF obliki. Če ga želite prelistati tudi v tiskani obliki, vam ga z veseljem pošljemo na dom brezplačno.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.