Najboljše BoxSpring postelje

BoxSpring postelja  je glamurozna, edinstvena in izdelana glede na vaše potrebe in želje. Postala bo vaš unikat. Z njo boste doživeli spanje na višjem nivoju – dobesedno. Vsekakor presežek na področju spanja, ki je vse bolj priljubljen.

visoka postelja BoxSpring postelja - Spalni center Maremico

Z nje boste vstajali lahkotneje
Nadstandardna višina BoxSpring postelje, ki meri vse do 76 cm je nekaj, kar vas bo razvajalo in vam dajalo pridih kraljevskosti.

Njeno bistvo, ki je očem skrito, je ročno izdelano všito ležišče
Vaše spanje, potrebe in želje so naše vodilo pri izdelavi vaše sanjske postelje. V pestrem naboru ležišč, ki predstavljajo srce postelje BoxSpring, se bo našlo tisto, ki ga bomo izdelali izključno za vas.

boxpring postelje po meri vrhunske boxspring postelje maremico spalni center

SLOVENSKO OBLIKOVANJE IN IZDELAVA

BoxSpring postelja - kraljica med posteljami

Izdelana v Sloveniji
Več desetletne izkušnje, znanje, lastna proizvodnja in naše poslanstvo, izdelati vsakemu kupcu ukinatno BoxSpring posteljo, nas postavlja vse bližje doseganju lastnega ideala – dovršeno spanje za vse.

Oblazinjena je lahko v vaši najljubši barvi
Ni potrebe, da bi se omejevali le na nekaj barvnih odtenkov. Svoje čute razvajajte v najljubši barvi iz široke palete kakovostnih materialov za oblazinjenje, ki jih redno posodabljamo in prilagajamo modnim smernicam.

moderna postelja BoxSpring postelja - Spalni center Maremico

LEŽIŠČE BOXSPRING POSTELJE

Izbira ležišča sanjske BoxSpring postelje

Izbira sanjske BoxSpring postelje največkrat ni lahka odločitev. Prav zato vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri modelov, materialov, barv ter vseh ostalih dodatkov. Veseli bomo vašega obiska v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah, kjer vam bodo pomagale naše svetovalke za zdravo spanje.

Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom
Prestavljena BoxSpring Air podstavek animacija z besedlom
Popravljena BoxSpring Air podstavek animacija Sono z besedilom

Izberite svoj BoxSpring za udobne noči

Prav vsaka BoxSpring postelja vas bo razvajala s spalnim udobjem vse do višine 76 cm in glamuroznim videzom s pridihom minimalizma ali večne elegance. Kot boste želeli. Izbirate lahko med petimi različnimi modeli postelj.

BoxSpring
Lux

BoxSpring
Air

BoxSpring
One

BoxSpring
Lite

BoxSpring
Base

IZBIRA BARV IN MATERIALOV

Barve BoxSpring postelje

Vemo, da izbrati barvo oblazinjenja ni lahka odločitev, sploh če so na voljo v različnih materialih in jih je skupaj več kot 100. Izberite svojo barvo v dizajnu, ki vam bo pisan na kožo, svoje čute pa vsak dan znova razvajajte v popolni harmoniji estetike in barv.

oblazinjena postelja BoxSpring - Spalni center Maremico

Izbirate lahko med oblazinjenjem postelje v blago ali umetno usnje. Na voljo so tri vrste blaga: tkanina Bombay, žametni pliš Amsterdam in tkanina Nairobi, medtem ko lahko pri umetnem usnju izbirate med umetnim usnjem Oxford, Cambridge in Dollarone. Vsega skupaj se vam odprejo možnosti oblazinjenja v več kot 100 barvnih odtenkih.

oblazinjena postelja BoxSpring - Spalni center Maremico

Kaj so prednosti slovenske BoxSpring postelje?

oblazinjena postelja - visoka postelja BoxSpring - Spalni center Maremico

Lažje leganje in vstajanje

Postelje BoxSpring omogočajo spanje na višjem nivoju in imajo pridih kraljevskega videza. Gre za nadstandardno višino vse do 76 cm, ki za povrh poskrbi še za lažje leganje in vstajanje.

BoxSpring postelja - Spalni center Maremico

Obnovljivost

Postelje BoxSpring se razstavijo na sestavne dele, ki jih lahko zamenjamo ali obnovimo. Prav tako lahko osvežimo barvo oblazinjenja. Ob koncu uporabe vse sestavne dele recikliramo.

ležišče Leticia - slovenska izdelava

Ležišče po vaši želji

Postelje BoxSpring nudijo svobodo pri izbiri ležišča, saj v posteljo vgradimo katero koli ležišče iz ponudbe. Na voljo so po meri izdelana ležišča Leticia in vodne postelje Lectus.

SAMI IZBERITE LEŽIŠČE NA KATEREM BOSTE UŽIVALI

Ležišče postelje BoxSpring

Postelja BoxSpring omogoča, da si sami izberete ležišče, na katerem boste uživali vsako noč. Izbirate lahko med modeli ekskluzivnega ležišča Leticia in celo vodno posteljo Lectus.

Pri ležišču Leticia lahko izbirate med različnimi modeli, najbolj prodajani pa je vsekakor model Leticia MultiModular. Gre za ležišče, ki je narejeno izključno po vaših merah. Računalniško namreč izmerimo vaše telo in opredelimo, kje potrebujete večjo oporo in kje je ležišče lahko mehkejše, da razbremeni vašo hrbtenico in sklepe. Ležišče tako sestavimo prav po vaših merah, kadarkoli kasneje pa ga lahko po potrebi spremenimo ali po želji celo obnovimo.

BoxSpring postelja - Spalni center Maremico
BoxSpring postelja - slovenska proizvodnja

Vodna postelja Lectus pa se samodejno prilagodi vašemu telesu in ga podpre ravno tam, kjer to potrebujete, zato je idealna izbira ob težavah s hrbtenico. Omogoča tudi, da sami nastavite temperaturo ležišča in tako vsak večer ležete v ravno prav toplo posteljo. Vodna postelja Lectus vam v izvedbi BoxSpring resnično nudi spanje na oblaku in prestiž, o katerem ste do sedaj le sanjali.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

BOXSPRING POSTELJA

Exclusive Top postiljanje

Exclusive Top postiljanje je moderen način postiljanja. Omogoča, da v rjuho odenete le najvišji sloj ležišča, zato je še posebej prijazen vsem, ki imate težave s hrbtenico ali pomanjkanje moči v rokah. Prednost Exclusive Top izvedbe ni le v priročnosti, temveč tudi v estetiki. Oblazinjeni del ležišča je bolj viden, celoten izgled postelje pa čistejši in bolj minimalističen.

oblazinjena postelja BoxSpring - enostavno postiljanje

SPALNI CENTER MAREMICO OSREČUJE ŽE VEČ KOT 25.000 ZADOVOLJNIH STRANK

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Mojca Mavec

- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."

Jakov Fak

- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."

Metka Albreht

-vsestranska športnica in stilistka-

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj!

Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.

Domače oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Možnost izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico.

BoxSpring postelja po meri - montaža

BoxSpring dostavimo in sestavimo na ključ

Izkušena ekipa elegantno, hitro in natančno sestavi BoxSpring v vaši spalnici. Z dostavo in montažo nimate nobenega dela. Vse opravimo mi. BoxSpring vsebuje več kot 186 sestavnih delov in zato so potrebni mojstri, ki točno vedo, kako ga sestaviti, da vas bo razvajal z dovršenim spancem.

Za termin montaže se dogovorimo. Montaža običajno traja do dve uri.
Prostor za sabo tudi počistimo. Prav tako vas bodo naši monterji razveselili z majhnim presenečenjem.

brezplacna dostava in montaza Maremico
ekipa Maremico
boxspring ikona postelja na kljuc maremico spalni center

Brezplačna dostava in montaža

Ob nakupu nove postelje BoxSpring sta dostava in montaža brezplačni.

Hitri
dobavni roki

Za izdelavo postelje BoxSpring posebej za vas potrebujemo od 4 do 5 tednov.

Možnost obročnega plačila

Možnost nakupa postelje BoxSpring na 12 ali 24 obrokov brez obresti.

BoxSpring postelje - pogosta vprašanja

Vzglavje postelje je eden izmed glavnih elementov BoxSpring postelje in lahko v spalnici pričara popolnoma drugo vzdušje. Prav zato smo v Spalnem centru Maremico izdelali več različnih modelov vzglavnih stranic, ki se lahko kombinirajo z modeli postelj BoxSpring. Kot se za moderno vzglavno stranico spodobi, bo segala do tal in oblekli jo bomo v vaš najljubši barvni odtenek. Izbirate lahko med različnimi materiali oblazinjenja in številnimi barvnimi odtenki.

Pri izbiri vzglavne stranice je pomembno, da dobro premerite prostor, v katerem se bo postelja nahajala. Tako boste dobili občutek, kako veliko vzglavno stranico lahko izberete.

Vzglavna stranica Sono vas bo očarala s preprosto eleganco. Stranica je na voljo v več širinah in je odvisna od širine postelje. Na koncu bo vzglavje poravnano s širino postelje. V višino stranica meri 113 cm in je debeline 8 cm. Ta stranica je na voljo za vse modele postelj BoxSpring.

Vzglavna stranica Sono XL elegantno pridihne kraljevski videz postelji. Po dizajnu je enostavna, brez večjih dodatkov, a večja od klasične stranice Sono – v širino meri kar 220 cm, v višino pa 120 cm. Izberete jo lahko ob modelu BoxSpring One, BoxSpring Air in BoxSpring Lux. Pri ostalih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Sono Retro se od klasične stranice Sono razlikuje z dodanimi oblazinjenimi gumbi, ki ustvarijo 3D učinek in retro pridih. Stranica je poravnana s širino postelje, v višino pa meri 113 cm. Debelina stranice je 8 cm. Izberete jo lahko pri kateremkoli modelu BoxSpring.

Vzglavna stranica Sono Retro XL predstavlja virtuoza v vaši spalnici. Majhni gumbi, na stranici široki 220 cm in visoki kar 120 cm, so pomemben dizajn, ki vzglavno stranico naredijo prefinjeno in poskrbijo za harmonijo v vaši spalnici. Stranico lahko izberete ob modelu BoxSpring One, BoxSpring Air in BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Lucca je idealen primer večnega dizajna. Stranico krasijo gube v stilu »chesterfield«, ki se prepletajo z gumbi, oblazinimo pa jo v barvo po vaši izbiri. Stranica je poravnana s širino postelje, v višino pa meri 113 cm. Debelina vzglavne stranice je 10 cm. Na voljo je pri modelu BoxSpring Air in modelu BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Lucca XL  se od klasičnega modela Lucca razlikuje po kraljevskih dimenzijah. Širina stranice je 220 cm in višina 120 cm, njena debelina pa znaša 10 cm. Oblazinimo jo v barvo in material po vaši izbiri. Izberete jo lahko ob modelu BoxSpring Air ali modelu BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Luxuria navdušuje s svojim razkošnim izgledom. Krasijo jo enakomerno porazdeljeni vodoravni in navpični šivi, ki se pravokotno križajo. Izbirate lahko med pestro paleto barv in materialov. Stranica je poravnana s širino postelje ter visoka 113 cm. Njena debelina znaša 8 cm. Na voljo je ob modelu BoxSpring Air in modelu BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Luxuria XL se od klasičnega modela Luxuria razlikuje po svojih dimenzijah. V širino meri nadstandardnih 220 cm, v višino 120 cm, njena debelina pa je 8 cm. Izberete jo lahko ob modelu BoxSpring Air in modelu BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Luxuria XXL je naš najprestižnejši model vzglavne stranice. Gre za nadgradnjo modela Luxuria XL. Navdušila vas bo z velikostjo, v širino namreč meri 220 cm, v višino pa 152, 156 ali kar 160 cm. Njena debelina je 8 cm. Barvo in vrsto oblazinjenja izberete med barvno paleto več kot 100 odtenkov. Na voljo je ob modelu postelje BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Ležišča v postelji BoxSpring se razlikujejo glede na vrsto ležišča. Tako imajo ležišča Leticia 2-letno polno garancijo in podaljšano 8-letno jamstvo, medtem ko imajo vodne postelje Lectus garancijo na vodotesnost in grelna sistema 5 let.

 

Postelje BoxSpring smo izdelali s premislekom in vsak uporabljeni material je skrbno izbran. Vsi materiali dosegajo najvišje kakovostne standarde.

Ponašajo se s certifikatom Oeko-Tex Standard 100, razred 1, ki ga prejmejo le materiali iz tako neoporečnih sestavin, da jih brez težav lahko žveči celo otrok, ki je mlajši od treh let.

Poleg omenjenega pa imajo nekateri izmed njih celo certifikat HygCen, s katerim se lahko pohvalijo le materiali, ki so preverjeno varni za neomejeno uporabo v medicini.

 

Seveda. Razumemo, da naša telesa niso enaka in ima vsak izmed nas drugačne potrebe in želje, tudi glede spanja. Tako lahko vsak izmed vaju spi na drugačnem ležišču – takemu, ki mu bo popolnoma ustrezalo. Možnost je celo, da si eden izmed vaju zaželi ležišče Leticia, medtem ko bo drugi lahko užival v udobju vodne postelje Lectus.

 

Prevleka postelje BoxSpring je snemljiva in pralna pri 60 °C, zato je primerna tudi za alergike in astmatike. Prevleka je nežna na otip in vam zagotavlja mirne noči, polne udobja. Na sredini zakonskih dimenzij postelje ima lahko zadrgo, da prevleko lahko prepolovite. Zadrga na sredini ni moteča, saj je skrita pod rjuho in zašita pazljivo, da boste pozabili, da je sploh tam. Hkrati pa prav ta zadrga omogoča, da lahko prevleko perete kar doma v pralnem stroju. Če sredinske zadrge ne želite, prevleko izdelamo v enem kosu.

 
 

Postelja BoxSpring je postavljena na nogice, zato je pod posteljo prazen prostor, ki omogoča boljšo zračnost ležišča. Število nogic se razlikuje glede na model postelje, zato se o podrobnostih posvetujte s svetovalko Spalnega centra Maremico (01 56 10 900 ali trgovina@maremico.si). Nogice so skrite pri modelih BoxSpring Air in BoxSpring Lux, pri ostalih modelih pa so nekoliko bolj opazne že na prvi pogled, a še vedno elegantne.

 
 
 

Pri načrtovanju postelje BoxSpring smo mislili tudi na higieno pod posteljo. Zasnovali smo jo tako, da pod njo lahko pride robotski sesalec in počisti prah, ki je tam nabral.

 
 
 
 

BoxSpring postelje so na voljo v številnih različnih dimenzijah. Načeloma velja, da so postelje BoxSpring na voljo v širinah 90, 100, 120, 140, 160, 180 ali 200 cm in dolžinah 200, 210 in 220 cm. Nekateri modeli postelj BoxSpring so na voljo zgolj v zakonskih dimenzijah. Več informacij lahko poiščete v našem katalogu, ki vam ga brezplačno pošljemo na dom ali pa nas pokličite na 01 56 10 900. Pišete nam lahko tudi na e-mail trgovina@maremico.si

Pred končno izbiro dimenzije postelje BoxSpring za vašo domačo spalnico svetujemo, da dobro premerite prostor. Tako boste dobili občutek, kako veliko posteljo lahko vanj postavite oz. kakšne so vaše omejitve. Vsekakor pa svetujemo , če je le možno, da izberete večjo dimenzijo. Tako bo spanje resnično udobno, vas pa ne bo strah, da bi kdaj ponoči, pomotoma padli iz tega oblaka udobja.

 

Pri nekaterih modelih BoxSpring lahko za doplačilo poleg postelje izdelamo tudi predale pod njo in izkoristimo prostor. Za več informacij glede predalov pokličite na 01 56 10 900 ali nam pišite na trgovina@maremico.si in z veseljem vam bomo svetovali.

 

Če že imate izdelano ponudbo za svojo sanjsko posteljo BoxSpring in se z njo strinjate, jo potrdite z vplačilom are. Are se plača v višini 30 % zneska predračuna in jo lahko poravnate preko TRR ali pa v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v Ljubljani z gotovino ali s plačilno kartico. Vsi podatki za nakazilo so navedeni na ponudbi, v primeru nejasnosti pa smo vam na voljo na telefonski številki 01 56 10 900 ali preko maila trgovina@maremico.si.

Ko bo ara vplačana, bomo posteljo poslali v izdelavo, vas pa bomo obvestili o predvidenem datumu dostave in montaže postelje. Če nam manjka še kakšen podatek, preden posteljo dokončno izdelamo, (barva, višina postelje in podobno), vas prav tako pokličemo in se dogovorimo o zadnjih malenkostih.

 

Postelje BoxSpring so plod večletnega razvoja in dela slovenskega podjetja Maremico d.o.o. Na trgu ležišč in vodnih postelj smo prisotni že od leta 1994 in se iz leta v leto trudimo izboljšati spanje Slovencev in zaspancev preko domačih meja.

Podjetje ves čas stremi h kvalitetni domači proizvodnji, zato so vse postelje BoxSpring izdelane pri nas – mojstrske roke mizarja, šivilje in tapetnika se v ljubljanskem Zalogu posvetijo vsakemu detajlu. Domača izdelava nam omogoča tudi veliko mero izbire in prilagodljivosti željam, da bo vaša postelja postala unikat, ki ga ne boste želeli zamenjati.

Naročite katalog postelj, ležišč, vzglavnikov

Kako spati bolje, izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Katalog dobite brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

100-STRANSKI KATALOG ZA POPOLN SPANEC

Naročite katalog Spalnega centra Maremico

Spoznajte kakovostne izdelke za popoln spanec. Naročite 100-stranski katalog

Veseli smo, da za svoje spanje iščete kakovostne informacije in želite svoje spanje zaupati slovenski BoxSpring postelji. Ste na pravem mestu!