Spoznajte BoxSpring postelje

Poiščite pravo posteljo Boxspring zase

Prav vsaka BoxSpring postelja vas bo razvajala s spalnim udobjem vse do višine 76 cm in glamuroznim videzom s pridihom minimalizma ali pridihom večne elegance. Kot boste želeli.

Postelje BoxSpring

Postelja BoxSpring Lux

Postelje BoxSpring

Postelja BoxSpring Air

Postelje BoxSpring

Postelja BoxSpring One

Postelje BoxSpring

Postelja BoxSpring Lite

Postelje BoxSpring

Postelja BoxSpring Base

Barvna paleta BoxSpring

ZALJUBITE SE V BARVE

Vemo, da izbrati barvo oblazinjenja ni lahka odločitev, sploh če so na voljo v različnih materialih in jih je skupaj več kot 100. Izberite svojo barvo v dizajnu, ki vam bo pisan na kožo, svoje čute pa vsak dan znova razvajajte v popolno harmoniji estetike in barv.

EXCLUSIVE TOP – ENOSTAVNO POSTILJANJE

Svetovna inovacija s katero postane postiljanje hitro, estetsko, trajno in predvsem brez nepotrebnih bolečin v križu. Tako bo BoxSpring postelja kljub postiljanju stala sredi vaše spalnice še naprej v vsem svojem sijaju.

Višina
Lažje leganje in vstajanje

Postelje BoxSpring omogočajo spanje na višjem nivoju in imajo pridih kraljevskega videza. Gre za nadstandardno višino vse do 76 cm, ki za povrh poskrbi tudi za lažje leganje in vstajanje.

Visina postelj BoxSpring

Obnovljivost
Obnovljivost

Postelje BoxSpring se razstavijo na sestavne dele, ki jih lahko zamenjamo ali obnovimo. Prav tako lahko osvežimo barvo samega oblazinjenja. Ob koncu uporabe vse sestavne dele recikliramo.

Obnovljivost postelj BoxSpring

Izdelava po meri
Z ležiščem po vaši meri

Postelje BoxSpring nudijo svobodo pri izbiri ležišča, saj vsako v posteljo vgradimo katero koli ležišče iz ponudbe. Na voljo so po meri izdelana ležišča Leticia in vodne postelje Lectus.

BoxSpring z ležiščem po izbiri

Brezplačna dostava in montaža

Ob nakupu nove postelje BoxSpring sta dostava in montaža brezplačni.

Hitri dobavni roki

Za izdelavo postelje BoxSpring posebej za vas potrebujemo od 4 do 5 tednov.

Možnost obročnega plačila

Možnost nakupa postelje BoxSpring na 12 ali 24 obrokov brez obresti.

Katalog Spalnega centra Maremico

NAROČITE KATALOG SPALNEGA CENTRA MAREMICO

Prav je, da zase želite le najboljše. Ste na dobri poti do kraljevskega spalnega udobja v vaši spalnici. Naročite svoj izvod kataloga Spalnega centra Maremico, v katerem boste poleg slovenskih postelj BoxSpring našli tudi po meri izdelana ležišča Leticia, vodne postelje Lectus ter ostale kakovostne izdelke za udobno spanje.

Naročam katalog