BoxSpring postelja - spoznajte jo

BoxSpring postelje - modeli

Prav vsaka BoxSpring postelja vas bo razvajala s spalnim udobjem vse do višine 76 cm in glamuroznim videzom s pridihom minimalizma ali večne elegance. Kot boste želeli. Izbirate lahko med petimi različnimi modeli postelj.

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring Base

1.159,00 1.955,00 

BoxSpring postelja Base

Postelja BoxSpring Base je prvi stik s svetom postelj BoxSpring. Je cenovno najdostopnejši, a pri tem ne odstopa pri svoji kvaliteti in dovršenem dizajnu. Pri njem lahko izbirate med dvema različnima modeloma vzglavne stranice.

Postelja boxspring base

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring Lite

1.461,00 2.894,00 

BoxSpring postelja Lite

Postelja BoxSpring Lite lahko izdelamo vse do višine 62 cm. Zagotavlja minimalističen ter dovršen izgled postelje v inovativni izvedbi s skandinavskim načinom postiljanja Exclusive top. Pri njem lahko izbirate med dvema modeloma vzglavne stranice.

Postelja boxspring lite

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring One

2.397,00 3.228,00 

BoxSpring postelja One

Funkcionalna zasnova in dovršen dizajn odlikujeta posteljo BoxSpring One. Kraljevski videz spalnice boste lahko dosegli z eno izmed XL oblazinjenih vzglavnih stranic, ki bo širša od postelje. Ob strani postelje boste imeli priročna žepa za shranjevanje pomembnih malenkosti.

Postelja boxspring one

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring Air

2.562,00 3.541,00 

BoxSpring postelja Air

Postelja BoxSpring Air dosega višino vse do 70 cm in vam pričara lahkotno in čarobno jutro. Je naš najbolj priljubljen model, ki ga morate enostavno doživeti, da ga lahko razumete. Zraven si lahko izberete eno izmed 8 vzglavnih stranic, ki jo oblazinimo v vašo najljubšo barvo.

Postelja boxspring air

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring Lux

2.966,00 4.122,00 

BoxSpring postelja Lux

Najprestižnejši model postelje BoxSpring se ponaša s končno višino postelje vse do 76 cm. Predstavlja več, kot si sploh upate sanjati. Je enostavno pika na i za vse tiste, ki obožujete kraljevsko spanje. Izbirate lahko med 9 različnimi vzglavnimi stranicami, ki jih po vaši želji oblazinimo v enega izmed 100 razpoložljivih odtenkov barv.

Postelja boxspring lux

Kako izbrati pravo BoxSpring posteljo?

Izbira sanjske BoxSpring postelje največkrat ni lahka odločitev. Prav zato vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri modelov, materialov, barv ter vseh ostalih dodatkov. Veseli bomo vašega obiska v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah, kjer vam bodo pomagale naše svetovalke za zdravo spanje.

Na voljo smo vam tudi na e-naslovu trgovina@maremico.si in telefonski številki 01 56 10 900.

Če bi si radi še enkrat, bolj podrobno ogledali modele postelj, vzglavne stranice in vse ostale detajle, ki odlikujejo svet kraljevskih postelj BoxSpring, si lahko naročite tiskani ali e-katalog Spalnega centra Maremico in brezplačno ga bomo poslali na vaš naslov.

želim si ogledati katalog spalnega centra maremico
Barvna paleta BoxSpring

BARVE BOXSPRING POSTELJE

Vemo, da izbrati barvo oblazinjenja ni lahka odločitev, sploh če so na voljo v različnih materialih in jih je skupaj več kot 100. Izberite svojo barvo v dizajnu, ki vam bo pisan na kožo, svoje čute pa vsak dan znova razvajajte v popolni harmoniji estetike in barv.

Izbirate lahko med oblazinjenjem postelje v blago ali umetno usnje. Na voljo so tri vrste blaga: tkanina Bombay, žametni pliš Amsterdam in tkanina Nairobi, medtem ko lahko pri umetnem usnju izbirate med umetnim usnjem Oxford, Cambridge in Dollarone. Vsega skupaj se vam odprejo možnosti oblazinjenja v več kot 100 barvnih odtenkih.

»Najpogosteje šivam v belih, bež in sivih odtenkih, srečam pa tudi bolj izrazite barve. Verjamem, da je vsaka barva lepa, če jo postavimo v pravo spalnico.« Irena Prašnikar, mojstrska šivilja

 • Široka paleta barv in materialov
 • Enostavno postiljanje
 • Lažje vstajanje iz postelje
 • Kraljevski videz
 • Telesu prilagojeno ležišče
 • Obnovljivost
 • Strokovno svetovanje
 • Brezplačna dostava in montaža postelje
 • Nadstandardne dimenzije
 • Možnost plačila na obroke
 • Hitri dobavni roki
Rjuhe za BoxSpring posteljo

EDINSTVENO IN ENOSTAVNO POSTILJANJE POSTELJE BOXSPRING

Svetovna inovacija po imenu Exclusive Top je uporabnikom poenostavila življenje. Na voljo je ekskluzivno v Spalnem centru Maremico.

Višina
Lažje leganje in vstajanje

Postelje BoxSpring omogočajo spanje na višjem nivoju in imajo pridih kraljevskega videza. Gre za nadstandardno višino vse do 76 cm, ki za povrh poskrbi še za lažje leganje in vstajanje.

Visina postelj BoxSpring

Obnovljivost
Obnovljivost

Postelje BoxSpring se razstavijo na sestavne dele, ki jih lahko zamenjamo ali obnovimo. Prav tako lahko osvežimo barvo oblazinjenja. Ob koncu uporabe vse sestavne dele recikliramo.

Obnovljivost postelj BoxSpring

Izdelava po meri
Z ležiščem po vaši meri

Postelje BoxSpring nudijo svobodo pri izbiri ležišča, saj v posteljo vgradimo katero koli ležišče iz ponudbe. Na voljo so po meri izdelana ležišča Leticia in vodne postelje Lectus.

BoxSpring z ležiščem po izbiri
Katalog Spalnega centra Maremico

NAROČITE KATALOG SPALNEGA CENTRA MAREMICO

Prav je, da zase želite le najboljše. Ste na dobri poti do kraljevskega spalnega udobja v vaši spalnici. Naročite svoj izvod kataloga Spalnega centra Maremico, v katerem boste poleg slovenskih postelj BoxSpring našli tudi po meri izdelana ležišča Leticia, vodne postelje Lectus ter ostale kakovostne izdelke za udobno spanje.

Naročam katalog

Mojca Mavec, znana slovenska novinarka in televizijska voditeljica, spi na ročno izdelani BoxSpring postelji, s katero se je med drugim pohvalila tudi v televizijski oddaji Ambienti. Pravi, da smo si v salonu Spalnega centra Maremico resnično vzeli čas zanjo in vzeli celo njene mere, da bi ji ležišče lahko popolnoma prilagodili. Ta postelja ji sedaj predstavlja udobje s petimi zvezdicami v domači spalnici. Izbrala si je imitacijo usnja v tehniki chesterfield, ki se odlično ujema z njenim staromeščanskim stanovanjem v Ljubljani.

Jakov Fak, dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu, prav tako uživa v udobju postelje BoxSpring. Trening in tekme zanj pomenijo velik napor, tako da mu je za ustrezno regeneracijo pomemben zelo dober spanec. Pravi, da je estetika tudi zelo pomemben del, čeprav vedno daje prednost temu, da je postelja udobna. Ampak ko pridemo do estetike, je našel tisto, kar veseli njega in njegovo družino in iz tega je potem nastala takšna lepa celota.

Metka Albreht, vsestranska športnica in stilistka, pravi, da se je za posteljo BoxSpring odločila, ker je lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, jo je enostavno navdušila. Zaradi višine njenega partnerja, smo ji tudi prilagodili dolžino postelje. Pravi, da je bilo to za njiju prej večni problem. Vse dokler nista prišla do svoje originalne postelje BoxSpring.

Žiga Pavlin, hokejist slovenske reprezentance, pravi, da mu je poleg dobrega spanja na kvalitetnem ležišču pomembna tudi zdrava in uravnotežena prehrana. V celotni karieri je zamenjal že vrsto ležišč po različnih hotelih, zdaj pa se vsaj doma dobro spočije na novem BoxSpringu z ležiščem Leticia.

2.972,00 5.103,00 

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring Base

1.159,00 1.955,00 

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring Lite

1.461,00 2.894,00 

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring One

2.397,00 3.228,00 

BoxSpring postelje

Postelja BoxSpring Air

2.562,00 3.541,00 

Ležišče postelje boxspring

BoxSpring z ležiščem po izbiri

Postelja BoxSpring omogoča, da si sami izberete ležišče, na katerem boste uživali vsako noč. Izbirate lahko med modeli ekskluzivnega ležišča Leticia in celo vodno posteljo Lectus.

Pri ležišču Leticia lahko izbirate med različnimi modeli, najbolj prodajani pa je vsekakor model Leticia MultiModular. Gre za ležišče, ki je narejeno izključno po vaših merah. Računalniško namreč izmerimo vaše telo in opredelimo, kje potrebujete večjo oporo in kje je ležišče lahko mehkejše, da razbremeni vašo hrbtenico in sklepe. Ležišče tako sestavimo prav po vaših merah, kadarkoli kasneje pa ga lahko po potrebi spremenimo ali po želji celo obnovimo.

Vodna postelja Lectus pa se samodejno prilagodi vašemu telesu in ga podpre ravno tam, kjer to potrebujete, zato je idealna izbira ob težavah s hrbtenico. Omogoča tudi, da sami nastavite temperaturo ležišča in tako vsak večer ležete v ravno prav toplo posteljo. Vodna postelja Lectus vam v izvedbi BoxSpring resnično nudi spanje na oblaku in prestiž, o katerem ste do sedaj le sanjali.

udobje po vaši izbiri

K postelji BoxSpring sodi tudi nadvložek oziroma toper. Običajno je na postelje BoxSpring samo položen in se ves čas premika. Ampak ne skrbite, postelje BoxSpring iz Spalnega centra Maremico te težave nimajo – nadvložek oziroma toper je nanjo pritrjen, da vedno ostane na svojem mestu.

Posamezni toperji pomenijo različno udobje pri ležanju, pri čemer lahko na zakonski postelji vsak partner izbere svojega.

Toper Spring je najbolj kompakten in ustreza predvsem tistim, ki želijo ležišče dodatno učvrstiti. V notranjosti se nahajajo žepkaste vzmeti, kar nudi dodatno zračnost, zato ga svetujemo osebam, ki se ponoči močneje potijo. Zračnost toperja bo omogočila dodatno odvajanje vlage iz ležišča, spanje pa bo prijetnejše.

Toper LetiCell je nekoliko mehkejši, a še vedno precej kompakten. Material je prav tako zračen, čemur boste hvaležni predvsem poleti oz. ob povečanem potenju. Večja zračnost ležišča zagotavlja boljšo higieno, zato se življenjska doba ležišča podaljša.

Toper SoftFeel je prava odločitev za vas, če obožujete prijetno udobje in vas na ležišču kaj hitro kje tišči. Polnjen je s posebnim materialom, podobnim spominskemu, s standardom Oeko Tex, razreda 1.

boxspring postelja udobje toper spalni center maremico

Brezplačna dostava in montaža

Ob nakupu nove postelje BoxSpring sta dostava in montaža brezplačni.

Hitri dobavni roki

Za izdelavo postelje BoxSpring posebej za vas potrebujemo od 4 do 5 tednov.

Možnost obročnega plačila

Možnost nakupa postelje BoxSpring na 12 ali 24 obrokov brez obresti.

Katalog Spalnega centra Maremico

NAROČITE KATALOG SPALNEGA CENTRA MAREMICO

Prav je, da zase želite le najboljše. Ste na dobri poti do kraljevskega spalnega udobja v vaši spalnici. Naročite svoj izvod kataloga Spalnega centra Maremico, v katerem boste poleg slovenskih postelj BoxSpring našli tudi po meri izdelana ležišča Leticia, vodne postelje Lectus ter ostale kakovostne izdelke za udobno spanje.

Naročam katalog

boxspring postelje - pogosta vprašanja

Katere vzglavne stranice postelje BoxSpring so na voljo?

Vzglavje postelje je eden izmed glavnih elementov BoxSpring postelje in lahko v spalnici pričara popolnoma drugo vzdušje. Prav zato smo v Spalnem centru Maremico izdelali več različnih modelov vzglavnih stranic, ki se lahko kombinirajo z modeli postelj BoxSpring. Kot se za moderno vzglavno stranico spodobi, bo segala do tal in oblekli jo bomo v vaš najljubši barvni odtenek. Izbirate lahko med različnimi materiali oblazinjenja in številnimi barvnimi odtenki.

Pri izbiri vzglavne stranice je pomembno, da dobro premerite prostor, v katerem se bo postelja nahajala. Tako boste dobili občutek, kako veliko vzglavno stranico lahko izberete.

Vzglavna stranica Sono vas bo očarala s preprosto eleganco. Stranica je na voljo v več širinah in je odvisna od širine postelje. Na koncu bo vzglavje poravnano s širino postelje. V višino stranica meri 113 cm in je debeline 8 cm. Ta stranica je na voljo za vse modele postelj BoxSpring.

Vzglavna stranica Sono XL elegantno pridihne kraljevski videz postelji. Po dizajnu je enostavna, brez večjih dodatkov, a večja od klasične stranice Sono – v širino meri kar 220 cm, v višino pa 120 cm. Izberete jo lahko ob modelu BoxSpring One, BoxSpring Air in BoxSpring Lux. Pri ostalih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Sono Retro se od klasične stranice Sono razlikuje z dodanimi oblazinjenimi gumbi, ki ustvarijo 3D učinek in retro pridih. Stranica je poravnana s širino postelje, v višino pa meri 113 cm. Debelina stranice je 8 cm. Izberete jo lahko pri kateremkoli modelu BoxSpring.

Vzglavna stranica Sono Retro XL predstavlja virtuoza v vaši spalnici. Majhni gumbi, na stranici široki 220 cm in visoki kar 120 cm, so pomemben dizajn, ki vzglavno stranico naredijo prefinjeno in poskrbijo za harmonijo v vaši spalnici. Stranico lahko izberete ob modelu BoxSpring One, BoxSpring Air in BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Lucca je idealen primer večnega dizajna. Stranico krasijo gube v stilu »chesterfield«, ki se prepletajo z gumbi, oblazinimo pa jo v barvo po vaši izbiri. Stranica je poravnana s širino postelje, v višino pa meri 113 cm. Debelina vzglavne stranice je 10 cm. Na voljo je pri modelu BoxSpring Air in modelu BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Lucca XL  se od klasičnega modela Lucca razlikuje po kraljevskih dimenzijah. Širina stranice je 220 cm in višina 120 cm, njena debelina pa znaša 10 cm. Oblazinimo jo v barvo in material po vaši izbiri. Izberete jo lahko ob modelu BoxSpring Air ali modelu BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Luxuria navdušuje s svojim razkošnim izgledom. Krasijo jo enakomerno porazdeljeni vodoravni in navpični šivi, ki se pravokotno križajo. Izbirate lahko med pestro paleto barv in materialov. Stranica je poravnana s širino postelje ter visoka 113 cm. Njena debelina znaša 8 cm. Na voljo je ob modelu BoxSpring Air in modelu BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Luxuria XL se od klasičnega modela Luxuria razlikuje po svojih dimenzijah. V širino meri nadstandardnih 220 cm, v višino 120 cm, njena debelina pa je 8 cm. Izberete jo lahko ob modelu BoxSpring Air in modelu BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Vzglavna stranica Luxuria XXL je naš najprestižnejši model vzglavne stranice. Gre za nadgradnjo modela Luxuria XL. Navdušila vas bo z velikostjo, v širino namreč meri 220 cm, v višino pa 152, 156 ali kar 160 cm. Njena debelina je 8 cm. Barvo in vrsto oblazinjenja izberete med barvno paleto več kot 100 odtenkov. Na voljo je ob modelu postelje BoxSpring Lux. Pri ostalih modelih je na voljo z doplačilom.

Ima postelja BoxSpring garancijo?

Ležišča v postelji BoxSpring se razlikujejo glede na vrsto ležišča. Tako imajo ležišča Leticia 2-letno polno garancijo in podaljšano 8-letno jamstvo, medtem ko imajo vodne postelje Lectus garancijo na vodotesnost in grelna sistema 5 let.

Kateri materiali so uporabljeni pri izdelavi postelje BoxSpring?

Postelje BoxSpring smo izdelali s premislekom in vsak uporabljeni material je skrbno izbran. Vsi materiali dosegajo najvišje kakovostne standarde.

Ponašajo se s certifikatom Oeko-Tex Standard 100, razred 1, ki ga prejmejo le materiali iz tako neoporečnih sestavin, da jih brez težav lahko žveči celo otrok, ki je mlajši od treh let.

Poleg omenjenega pa imajo nekateri izmed njih celo certifikat HygCen, s katerim se lahko pohvalijo le materiali, ki so preverjeno varni za neomejeno uporabo v medicini.

Imam lahko drugačno ležišče kot moj partner?

Seveda. Razumemo, da naša telesa niso enaka in ima vsak izmed nas drugačne potrebe in želje, tudi glede spanja. Tako lahko vsak izmed vaju spi na drugačnem ležišču – takemu, ki mu bo popolnoma ustrezalo. Možnost je celo, da si eden izmed vaju zaželi ležišče Leticia, medtem ko bo drugi lahko užival v udobju vodne postelje Lectus.

Kakšna je prevleka na postelji?

Prevleka postelje BoxSpring je snemljiva in pralna pri 60 °C, zato je primerna tudi za alergike in astmatike. Prevleka je nežna na otip in vam zagotavlja mirne noči, polne udobja. Na sredini zakonskih dimenzij postelje ima lahko zadrgo, da prevleko lahko prepolovite. Zadrga na sredini ni moteča, saj je skrita pod rjuho in zašita pazljivo, da boste pozabili, da je sploh tam. Hkrati pa prav ta zadrga omogoča, da lahko prevleko perete kar doma v pralnem stroju. Če sredinske zadrge ne želite, prevleko izdelamo v enem kosu.

Na kaj je postavljena postelja BoxSpring?

Postelja BoxSpring je postavljena na nogice, zato je pod posteljo prazen prostor, ki omogoča boljšo zračnost ležišča. Število nogic se razlikuje glede na model postelje, zato se o podrobnostih posvetujte s svetovalko Spalnega centra Maremico (01 56 10 900 ali trgovina@maremico.si). Nogice so skrite pri modelih BoxSpring Air in BoxSpring Lux, pri ostalih modelih pa so nekoliko bolj opazne že na prvi pogled, a še vedno elegantne.

Kako naj poskrbim za higieno pod posteljo?

Pri načrtovanju postelje BoxSpring smo mislili tudi na higieno pod posteljo. Zasnovali smo jo tako, da pod njo lahko pride robotski sesalec in počisti prah, ki je tam nabral.

Kakšne dimenzije postelje BoxSpring so na voljo?

BoxSpring postelje so na voljo v številnih različnih dimenzijah. Načeloma velja, da so postelje BoxSpring na voljo v širinah 90, 100, 120, 140, 160, 180 ali 200 cm in dolžinah 200, 210 in 220 cm. Nekateri modeli postelj BoxSpring so na voljo zgolj v zakonskih dimenzijah. Več informacij lahko poiščete v našem katalogu, ki vam ga brezplačno pošljemo na dom ali pa nas pokličite na 01 56 10 900. Pišete nam lahko tudi na e-mail trgovina@maremico.si.

Pošljite mi katalog

Pred končno izbiro dimenzije postelje BoxSpring za vašo domačo spalnico svetujemo, da dobro premerite prostor. Tako boste dobili občutek, kako veliko posteljo lahko vanj postavite oz. kakšne so vaše omejitve. Vsekakor pa svetujemo , če je le možno, da izberete večjo dimenzijo. Tako bo spanje resnično udobno, vas pa ne bo strah, da bi kdaj ponoči, pomotoma padli iz tega oblaka udobja.

Postelje BoxSpring in predali. Je to sploh možno?

Pri nekaterih modelih BoxSpring lahko za doplačilo poleg postelje izdelamo tudi predale pod njo in izkoristimo prostor. Za več informacij glede predalov pokličite na 01 56 10 900 ali nam pišite na trgovina@maremico.si in z veseljem vam bomo svetovali.

Imam ponudbo, kaj pa sedaj?

Če že imate izdelano ponudbo za svojo sanjsko posteljo BoxSpring in se z njo strinjate, jo potrdite z vplačilom are. Are se plača v višini 30 % zneska predračuna in jo lahko poravnate preko TRR ali pa v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v Ljubljani z gotovino ali s plačilno kartico. Vsi podatki za nakazilo so navedeni na ponudbi, v primeru nejasnosti pa smo vam na voljo na telefonski številki 01 56 10 900 ali preko maila trgovina@maremico.si.

Ko bo ara vplačana, bomo posteljo poslali v izdelavo, vas pa bomo obvestili o predvidenem datumu dostave in montaže postelje. Če nam manjka še kakšen podatek, preden posteljo dokončno izdelamo, (barva, višina postelje in podobno), vas prav tako pokličemo in se dogovorimo o zadnjih malenkostih.

Kje so izdelane postelje BoxSpring?

Postelje BoxSpring so plod večletnega razvoja in dela slovenskega podjetja Maremico d.o.o. Na trgu ležišč in vodnih postelj smo prisotni že od leta 1994 in se iz leta v leto trudimo izboljšati spanje Slovencev in zaspancev preko domačih meja.

Podjetje ves čas stremi h kvalitetni domači proizvodnji, zato so vse postelje BoxSpring izdelane pri nas – mojstrske roke mizarja, šivilje in tapetnika se v ljubljanskem Zalogu posvetijo vsakemu detajlu. Domača izdelava nam omogoča tudi veliko mero izbire in prilagodljivosti željam, da bo vaša postelja postala unikat, ki ga ne boste želeli zamenjati.