AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Lanena posteljnina

Lanena posteljnina priznane slovenske industrijske oblikovalke je tu. Vstopite v svet narave malo drugače. Spoznajte laneno posteljnino blagovne znamke Ooh noo.

S čim vas bo lanena posteljnina navdušila?

Lanena posteljnina je izdelana iz 100% lanu

Gre za prijeten naraven material, ki ga vsi dobro poznamo. Znan je po tem, da je trpežen, zračen, deluje antibakterijsko in proti-glivično ter je z vsakim pranjem bolj mehak in nežen do kože. Priljubljena izbira vseh generacij in različnih okusov.

Različne dimenzije lanene posteljnine – Tudi po meri

Ta lanena posteljnina navdušuje s tem, da jo lahko naročite v skoraj poljubni dimenziji. Izdeluje se v Trzinu in je na voljo v nekaj standardnih dimenzijah, tako za odejo kot tudi za vzglavnik. To pomeni, da si lahko sami skombinirate in si po želji sestavite svoj »idealen par« posteljnine. Če pa lanene posteljnine ni na voljo v vaši dimenziji, nam pišite na trgovina@maremico.si, da preverimo ali vam jo lahko v Trzinu izdelajo po vaših željah.

Umirjeni odtenki in detajli

Lanena posteljnina v naravnih odtenkih je pogosta izbira ljubiteljev bež, peščenih, belih in drugih zemeljskih odtenkov. Nekateri dizajni vključujejo večno moderne pikice, ki jih kot vzorce na posteljnini redko zasledimo.

Prijazna do občutljive kože in zdravja nasploh

Lan je ena od najbolj uporabljenih tkanin v vrhunskih tekstilnih izdelkih. S svojimi votlimi vlakni se suši hitreje od bombaža. Ta lastnost preprečuje, da bi se bakterije kopičile v tkanini, zato je pogosto uporabljen tudi v zdravstvu.

Nastaja na domačih tleh

Nina Mihovec je mednarodno priznana industrijska oblikovalka, ki ljubezen do narave vnaša tudi v domove. Pri njej se ljubezen do naravnih tonov in minimalističnega dizajna vidi in čuti. Na podlagi njenih večnih dizajnov, pridne roke v Trzinu sešijejo številne izdelke – tudi to izjemno laneno posteljnino.

Z mislijo na okolje in trajnost

Kvaliteten lan traja dlje časa. Pri njegovi pridelavi nastane manj odpadkov, kot pri pridelavi bombaža, ker se uporabi cela rastlina. Posledično je lanena posteljnina obstojnejša, pogosto uporabljena tudi v luksuznih hotelih.

lanena posteljnina ooh noo

Preprosto lepa lanena posteljnina za najbolj intimne trenutke vašega dneva

100% lan

Zvestoba naravi vas bo razvajala z udobjem.

Slovenska kakovost

Kreacija in izdelava bo za vas potekala v Trzinu.

Izdelano po meri

Posteljnina bo izdelana posebej za vas.

pescena posteljnina iz lanu ooh noo

Mehkoba in nežnost

Z vsakim pranjem bo mehkejša in prijaznejša do vaše kože.

Za vse letne čase

Razvajala vas bo s toplino pozimi on vas ohranjala sveže poleti.

Kvalitetna in trajnostna

Izjemna kakovost in obstojnost lanu vas bo navdušila

Oglejte si priljubljene dizajne lanene posteljnine

Lanena posteljnina v beli barvi

Večno moderna belina kvalitetne lanene posteljnine se odlično poda različnim stilom. Je priljubljena izbira vseh, ki imajo radi bele odtenke ali se morda radi igrajo z barvnimimi kombinacijami. Bela posteljnina brez vzorcev se odlično poda kateri koli barvi rjuhe, ki jo imate doma.

lanena posteljnina - maremico.si
lanena posteljnina - maremico.si

Lanena posteljnina v peščeni barvi

Prva izbira ljubiteljev naravnih, zemeljskih odtenkov, saj ta posteljnina umira utrip in delujejo sproščujoče. S to barvo težko zgrešite, saj se odlično poda vsaki spalnici in predstavlja varno izbiro tudi, če jo kupujete za darilo.

Lanena posteljnina z rjavimi pikicami

Pikice so detajl, ki to posteljnino naredijo igrivo. Njena peščena barva pa doda piko na i, saj je izjemno priljubljen odtenek in pogosta izbira vseh generacij. Kakovostna izdelava in pridih minimalizma je na voljo v različnih dimenzijah.

lanena posteljnina - maremico.si

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.