Lebdeča postelja BoxSpring Fly

3.423,00 3.641,00 

Springbox_logo_lezeci

Lebdeča postelja BoxSpring Fly. Za popolno sprostitev telesa in uma.

Lebdeča postelja BoxSpring Fly s svojim izgledom ustvarja lebdeč videz kljub temu, da gre za mogočno oblazinjeno posteljo BoxSpring. Le ta z unikatnim oblazinjenjem, modularnostjo in udobjem razveseljuje tudi najbolj zahtevne. Moderno in inovativno! Še posebej, ker lebdečo posteljo oblazinimo v vaš najljubši odtenek ter vanjo všijemo po meri izdelano ležišče Leticia. Nočna osvetljava ni vključena, zanjo morate poskrbeti sami.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da sestavimo vašo sanjsko posteljo. Svetovali vam bomo pri izbiri barve oblazinjenja, želene trdote udobja, vzglavne stranice ter glede višine postelje.

Slovenska
kakovost

Ekskluzivno
pri nas

Trajnostni izdelek

Brezplačna montaža

Lebdeča postelja - zdaj lahko lebdite kot na oblaku

lebdeca postelja boxspring fly

LEBDEČA POSTELJA

Izberite barvo oblazinjenja BoxSpring postelje

Oblazinjena lebdeča postelja BoxSpring ponuja pestro izbiro barv in materiala. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite mogočen videz spalnice čisto po vašem okusu. Tudi, če se čez čas barve oblazinjenja naveličate, jo lahko enostavno osvežimo z drugo in to brez menjave celotne postelje! 

Izbirate lahko med oblazinjenjem v umetno usnje, blago ali žametni pliš, v vsega skupaj več kot 100 barvnih odtenkih.

Izberite svojo vzglavno stranico

Pester izbor vzglavnih stranic, barv in materialov razveseljuje vse, ki imajo radi svobodo pri izbiranju. BoxSpring postelja Fly omogoča izbiro med 6 vzglavnimi stranicami. Na voljo so Sono, Sono Retro in Eltea v standardni izvedbi ter v XL izvedbi, v barvi po vaši izbiri.

Širina Sono, Sono Retro in Eltea v standardni izvedbi je enaka širini vaše postelje. Eltea je pri tem visoka 120 cm, ostale tri vzglavne stranice pa 113 cm. Pri XL izvedbi so vse vzglavne stranice široke 220 cm in visoke 120 cm. Ostale stranice so na voljo z doplačilom.

BOXSPRING POSTELJE

Lažje leganje in vstajanje na višini do 62 cm

Spanje na taki višini je zares kraljevsko. Poleg kraljevskega videza, ki ga ta višina vsekakor pričara, sta lažja tudi leganje in vstajanje. To je še posebej pomembno vsem, ki imajo bolečine v križu ali kolenih. Postelja BoxSpring Fly je na voljo v višini 62 cm.

Vrhunski materiali za popolno kakovost

Ležišča izdelujemo izključno iz kakovostnih, certificiranih materialov, ki so prožni, udobni, obstojni, higienični, zračni in primerni tudi za posameznike, ki imajo težave s prekomernim potenjem, so nagnjeni k alergijam ali astmi.

lebdeča postelja - BoxSpring postelja

Ležišče lebdeče postelje bomo izdelali po vaših merah

Ležišče lebdeče postelje BoxSpring Fly je srce te oblazinjene postelje. Izdelano je namreč vedno po naročilu. In tako bo tudi za vas, glede na vaše želje po udobju. Vsako noč vam bo dajalo ustrezno podporo v vseh predelih telesa, da bodo vaša jutra zares naspana. V ceno izdelka je že vključeno ležišče Leticia TrioComfort. Za doplačilo lahko v lebdečo posteljo BoxSpring Fly vgradimo tudi kak drug model osebnega ležišča Leticia.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

Higiena tudi pod lebdečo posteljo

Kljub mogočnemu videzu postelje BoxSpring Fly, smo s pomočjo skritih posteljnih nog dosegli, da omogoča enostavno čiščenje pod posteljo z robotskim sesalcem.

Snemljiva in pralna prevleka

Lebdeča postelja BoxSpring Fly vas bo razvajala s snemljivo pralno prevleko, ki jo boste lahko oprali kadar koli boste želeli. Primerna je tudi za alergike in astmatike, saj je pralna na 60 °C.

lebdeča postelja - BoxSpring postelja

Domače oblikovanje in izdelava

Naš razvoj in izdelava vrhunskega udobja ter dizajna se skriva v popolnosti prestižne blagovne znamke BoxSpring.

Strokovno svetovanje

Naše svetovalke za zdravo spanje vas z veseljem sprejmejo v salonu in vam pomagajo do idealne postelje in njenega udobja.

Možnost izbire

Pri izbrani BoxSpring postelji boste lahko izbirali barvo oblazinjenja, udobje ležišča, vzglavno stranico in višino.

Naša dostava in montaža

Zanesljiva ekipa monterjev poskrbi za dostavo in montažo v vašo spalnico.

trajnostni izdelek bel

Dobro za okolje. za družbo. za vas.

Postelje BoxSpring so trajnostno naravnane, saj jih je mogoče obnoviti in jim tako podaljšati življenjsko dobo. Obnovite lahko ležišče, barvo oblazinjenja, udobje, vzglavno stranico ali kateri drugi sestavni del. Ob tem ni potrebna menjava celotne postelje, zgolj posameznega dela. Tako lahko med drugim poskrbimo, da vse sestavne dele naravi prijazno recikliramo, vi pa prihranite pri nakupu.

MODELI POSTELJ

Primerjava modelov BoxSpring postelje

Cene v tabeli so redne. Če vas zanima več razlik ali imate dodatna vprašanja, nas lahko pokličite na 01 56 10 900 in z veseljem se bomo pogovorili z vami. Vsi modeli postelj so na voljo za ogled tudi v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Navdušeni ambasadorji BoxSpring postelje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lebdeča postelja BoxSpring Fly”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.