Rjuhe za visoke vzmetnice – premium rjuhe Bella Donna Alto

Med visoke vzmetnice uvrščamo vse, ki v višino merijo 30 cm in več. Za njih so ustrezne le rjuhe za visoke vzmetnice. To zna biti problem, saj ima večina ponudnikov rjuhe za vzmetnice standardnih višin in dimenzij.

Glavna težava se skriva v raztegljivosti rjuh. Večina rjuh namreč ni visoko raztegljivih in ustrezajo zgolj eni dimenziji vzmetnice. Četudi vam tako rjuho uspe napeti na posteljo, marsikdaj kvari izgled postelje, saj obstaja velika verjetnost, da ne bo ostala na svojem mestu prav dolgo in morali jo boste popravljati. Prekomerno raztezanje rjuhe pa se konča z raztegnjeno in strgano rjuho.

Dobra novica, če iščete rjuhe za visoke vzmetnice!

Ker naš spalni program zajema vedno višje vzmetnice, smo v svojo ponudbo vključili tudi rjuhe za visoke vzmetnice – Premium rjuhe Bella Donna Alto, ki so primerne za vzmetnice višine do 45 cm. S tem smo razveselili veliko uporabnikov visokih vzmetnic, ki so navdušeni nad prileganjem, mehkobo, kakovostjo in številnimi barvnimi odtenki.

Manca

Tale rjuha je zakon. Super enostavno jo je napeti, ker je tako elastična. Tudi na moje ležišče širine 160 cm, ki je malo višje, se lepo prilega in ostane napeta ves čas.

Saša

Zelo lepe barve. Da o kvaliteti ne izgubljam besed. Sem navdušena. Imam višjo posteljo in se super prilega.

Darja

Mehka, lepe barve, trpežna – odlična, ne zamenjam za nobeno drugo. Zelo priporočam!

 

Prepričajte se na lastne oči! Obiščite Spalni center Maremico, kjer jo boste lahko otipali in po želji vanjo »oblekli« eno od naših razstavljenih postelj.

Zakaj so rjuhe za visoke vzmetnice Bella Donna Alto tako posebne?

Posebno gosto tkanje poskrbi, da se rjuha za visoke vzmetnice Bella Donna Alto popolnoma prilagodi ležišču, se ne mucka in tudi zjutraj ostane napeta na svojem mestu. Tkana je namreč iz vrhunskih dolgih bombažnih vlaken, obdanih z aloe vero in svilenimi proteini. Prav dolga vlakna so razlog, da v rjuhi ni šibkih mest, dodatek aloa vere pa rjuhi doda mehkobo, ki vas bo nežno zazibala v spanec. Nemška kvaliteta, ki temelji na 70 letih izkušenj, vas bo navdušila. Rjuha za visoke vzmetnice Bella Donna Alto preprosto traja in traja.

Kvalitetne rjuhe za visoke vzmetnice, ki jih ne boste želeli nikoli več zamenjati

Nemški butični proizvajalec rjuh Formesse je tako prepričljiv, da po Evropi proda več kot 700.000 rjuh letno! Navdahnjen s tradicijo rjuhe izdeluje že od leta 1947 in nenehno preseneča z inovacijami. Tako je bilo to družinsko podjetje eno prvih, ki je svetu predstavilo napenjalne rjuhe, kot jih poznamo danes. Z nesporno kvaliteto ter pestro paleto modernih barv ves čas ostajajo daleč pred konkurenco.

10 razlogov zakaj kupiti rjuhe za visoke vzmetnice Bella Donna Alto

  1. Se ne mečka.
  2. Se ne mucka.
  3. Ni je potrebno likati.
  4. Pralna pri 60 °C.
  5. Zjutraj je ne boste nikoli popravljali.
  6. Popolnoma se prilagaja ležišču.
  7. Izdelana je iz bombaža obdanega z aloe vero ter svilenimi proteini, ki mehko božajo kožo vso noč.
  8. Na voljo je v več kot 50 barvnih odtenkih.
  9. Barve so visoko obstojne.
  10. Služila vam bo več let.
Bella Donna rjuha brez gub in pilinga

Te rjuhe ne boste nikoli videli nagubane

Rjuha za visoke vzmetnice Bella Donna Alto vas zjutraj ne bo pričakala zmečkana, prav tako je po pranju ni potrebno likati. Skozi leta bo ohranjala svojo prožnost, barvo in debelino.

Rjuha, ki je ne boste nikoli popravljali

Gumi Fleximo in dodanemu elastanu se lahko zahvalimo, da se bo vaša rjuha popolnoma prilegala vzmetnici in nikoli več ne boste razmišljali o nagubani rjuhi in njenem jutranjem popravljanju. Ostala bo točno tam, kamor jo boste pri postiljanju napeli.

Močna elastika za lepo napeto rjuho
Rjuha Bella Donna posebna nit

V rjuhi so le najboljši materiali, ki so primerni tudi za alergike

Vsi uporabljeni materiali dosegajo vrhunski standard kakovosti Oeko-Tex Standard 100, ki ga prejmejo zgolj materiali iz tako neoporečnih sestavin, da bi jih lahko žvečil celo otrok mlajši od treh let. Poleg tega so rjuhe Bella Donna Alto primerne za alergike, saj so pralne pri 60 °C.

Njihova skrivnost tiči v posebnem načinu tkanja, ki ga je do danes uspelo usvojiti le nemškemu proizvajalcu Formesse. Posebno tkanje rjuhi Bella Donna Alto, ki vsebuje 97 % mako bombaža in 3 % elastana, omogoča, da se raztegne precej bolj od običajne rjuhe. Tako je ena velikost rjuhe primerna celo za nekaj različnih dimenzij ležišč, predvsem pa za visoke vzmetnice.

Za vsakega se najde svoja – na voljo tudi za nestandardne dimenzije vzmetnic

Čeprav rjuha Bella Donna Alto vsebuje 97 % bombaža, vam zagotavljamo, da vas bo s svojo elastičnostjo presenetila. Prepričani smo, da boste našli primerno rjuho za svojo vzmetnico. Rjuhe Bella Donna Alto so namreč primerne za vse vzmetnice višine od 30 do 45 cm v naslednjih dimenzijah ležišč:

Rjuha za visoke vzmetnice velikosti med 90×190 in 100x220cm

Primerna za velikost ležišča:

 • širina ležišča: od 90 do 100 cm
 • dolžina ležiča: od 190 do 220 cm
 • višina ležišča: do 45 cm
NAKUP RJUHE

Rjuha za visoke vzmetnice velikosti med 120×190 in 130x220cm

Primerna za velikost ležišča:

 • širina ležišča: od 120 do 130 cm
 • dolžina ležiča: od 190 do 220 cm
 • višina ležišča: do 45 cm
NAKUP RJUHE

Rjuha za visoke vzmetnice velikosti med 140×190 in 100x220cm

Primerna za velikost ležišča:

 • širina ležišča: od 140 do 160 cm
 • dolžina ležiča: od 190 do 220 cm
 • višina ležišča: do 45 cm
NAKUP RJUHE

Rjuha za visoke vzmetnice velikosti med 180×190 in 200x220cm

Primerna za velikost ležišča:

 • širina ležišča: od 180 do 200 cm
 • dolžina ležiča: od 190 do 220 cm
 • višina ležišča: do 45 cm
NAKUP RJUHE

Rjuha za visoke vzmetnice velikosti med 200×220 in 220x240cm

Primerna za velikost ležišča:

 • širina ležišča: od 200 do 220 cm
 • dolžina ležiča: od 220 do 240 cm
 • višina ležišča: do 45 cm
NAKUP RJUHE

Če je vaša vzmetnica nižja od 30 cm, raje izberite standardno rjuho Bella Donna, saj gre za klasično višino vzmetnice in tako ni potrebe po tako visokih rjuhah, da ne bo prevelika. Če ste v dvomih, katero rjuho izbrati, vabljeni, da nas kontaktirate na 01 56 10 900 ali pišete na trgovina@maremico.si in z veseljem vam bomo pomagali. Vabljeni seveda tudi v naš Spalni center Maremico, kjer boste te čudovite rjuhe tudi otipali in si v živo pogledali barvno paleto v več kot 50 barvnih odtenkih.

Kateri odtenek izbrati?

To vprašanje je pri taki izbiri barv, kot jih ponujajo rjuhe Bella Donna, na mestu. Bella Donna namreč ponuja več kot 50 različnih barvnih odtenkov. Pogosto uporabniki barvo rjuhe izberejo tako, da jo usklajujejo z odtenki posteljnine, barvo postelje ali z barvo pohištva in sten v spalnici. Če boste upoštevali nekaj od tega, verjamemo, da boste ustvarili lastno barvno harmonijo.

Obstojnost barve

Obstojnost barv rjuh Bella Donna je izjemna. To pohvalo velikokrat slišimo tudi s strani uporabnikov. Naj vam zaupamo resnično prigodo, ki se nam je pripetila v salonu. Uporabnica je kupovala rjuho v salonu in z namenom izbrala odtenek temnejšo, kot si jo je dejansko želela. Razlog? Prepričana je bila, da bo barva rjuhe zbledela, kot se je rado zgodilo pri vseh ostalih rjuhah, ki jih je prej kupovala. Ker se to ni zgodilo, nas je čez nekaj mesecev ponovno obiskala in kupila še eno rjuho – točno v taki barvi, kot si jo je sprva želela.

Barvni odtenki rjuh Bella Donna
Intenzivne barve rjuhe Bella Donna

Vzdrževanje rjuh za visoke vzmetnice Bella Donna Alto

Rjuhe Bella Donna Alto za visoke vzmetnice so enostavne za vzdrževanje:

 • perete jih lahko pri 60 °,
 • poleti jih sušite zunaj v senci, če je to mogoče,
 • dovoljeno je sušenje v sušilnem stroju,
 • likanje ni potrebno.

 Rjuhe primerne za alergike

Prav zaradi možnosti pranja na 60 °C so rjuhe za visoke vzmetnice Bella Donna Alto prijazne tudi do alergikov na hišno pršico in astmatikov. Če ste med njimi tudi vi, vam zagotavljamo, da boste z rjuho Bella Donna Alto zadovoljni in vam ob rednem pranju ne bo povzročala dodatnih težav.

Dobavni rok

Na zalogi je praviloma zgolj barva 1000 (bela), vse ostale pa imajo nekoliko daljši dobavni rok (do 2 meseca), saj se izdelajo po naročilu v Nemčiji. Za točne informacije o dobavi posamezne barve in naročilo nas pokličite na 01 56 10 900 ali pišite na trgovina@maremico.si.