AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Odeje za postelje

Odeje za vse letne čase, ki so na voljo v naši spletni trgovini, so izjemne kakovosti

Izberite odejo, ki vam bo zagotovila popolno spalno udobje, bo pralna in primerno zračna. Volnena odeja, bombažna odeja ali puhasta odeja in številne druge – izbira je vaša.

ODEJE ZA POSTELJE

Kvalitetna odeja ClimaBalance BedTime

Lahko rečemo, da smo strokovnjaki v svetu spanja. In samo najboljše je dovolj dobro za nas. Svetovalci za zdravo spanje Spalnega centra Maremico smo tako med drugim iskali tudi odejo, ki bi nas enostavno očarala. Našli smo jo in nanjo prisegamo že leta.

Njena mehkoba, zračnost in izjemna kvaliteta so nas tako prevzele, da smo jo preprosto morali dodati v svojo ponudbo. Obljubimo vam, da bo očarala tudi vas!

Preverite, kaj so dokazali z znastveno raziskavo spanja z odejo ClimaBalance BedTime.

Dvojna odeja

Odeja je sestavljena iz dveh, različno debelih odej.

Pranje na 95 °C

Pranje na visoki temperaturi obožujejo astmatiki in alergiki.

Zračne blazinice

Patentirane zračne blazinice, ki vlago oddajajo 3x hitreje.

Lahkotnost

ClimaBalance BedTime očara z zračnostjo in lahkotnostjo.

ODEJA ZA VSE LETNE ČASE

Dvojna odeja ClimaBalance BedTime

Celoletna odeja je priročna izbira, saj gre za en izdelek, ki je aktualen vse leto. Brez skrbi lahko uživate v prijetnem objemu noči. Po navadi je celoletna odeja dvojna odeja. To pomeni, da je odeja sestavljena iz dveh ločenih odej, ki jih lahko združite in uporabljate skupaj. Celoletna odeja je tako rešitev, če ne želite ločeno kupovati poletne in zimske odeje.

Popelje vas v mehak objem svežine

Dvojna odeja ClimaBalance BedTime je sestavljena iz dveh različno debelih odej, pri čemer imata obe všite zračne blazinice za dodatno odvajanje vlage. Obe odeji lahko skupaj spnete s priročnimi gumbki. Tanjšo lahko poleti uporabljate samostojno, debelejšo pa v prehodnih mesecih. Pozimi svetujemo, da obe odeji spnete skupaj in uživate v res toplem objemu.

Funkcija zračnih blazinic na odeji je enostavno genialna. Zaradi njih se namreč ne boste zbujali prepoteni, ker se bosta odvečna toplota in vlaga odvajali izpod odeje v spalnico. Odvajanje vlage je kar 3x hitrejše kot pri ostalih odejah.

dvojna odeja climabalance

Primerna in priljubljena pri astmatikih in alergikih

Dvojna prešita odeja ClimaBalance BedTime je pralna na kar 95 °C, zato je nadvse priljubljena pri astmatikih in alergikih. Primerna je tudi za sušenje v sušilnem stroju. Poleg tega pa hitrejše odvajanje vlage že v času uporabe poskrbi, da je okolje neprimerno za pršice in ostale mikroorganizme, ki imajo radi vlago.

dvojna odeja climabalance
Preverili smo delovanje odeje, podprto z raziskavami.

Profesor dr. Jürgen Zulley iz Univerze v Regensburgu je z znanstveno raziskavo dvojne prešite odeje ClimaBalance BedTime ugotovil naslednje:

Hitrejše spanje

Osebe, ki so uporabljale odejo ClimaBalance BedTime so zaspale hitreje.

Faze budnosti

Imeli so manj faz budnosti.

Globlji in miren spanec

Njihov spanec je bil globlji in mirnejši.

Globoko spanje

Fazo globokega spanca so imeli daljšo do kar 50 %.

ODEJE

Ponudbo smo razširili še s številnimi drugimi odejami.

Če vas prešita odeja ClimaBalance BedTime ni prepričala, kot je osvojila nas, imamo rešitev. Ponudbo smo razširili še s številnimi drugimi odejami. Zaupali smo slovenski kvaliteti škofjeloškega podjetja Odeja. Te odeje se ponašajo z dolgoletno tradicijo in izjemno kvaliteto. 

Odeja merino - Odeja

Prešita odeja za lepe sanje

Prešite odeje so postale popularne že pred časom. Da je odeja prešita, v resnici pomeni, da ima po celotni površini šive, ki preprečujejo nabiranje materiala zgolj na enem koncu. Zaradi priročnosti in kvalitete, v spletni trgovini Maremico ponujamo samo prešite odeje. Vse odeje na tej strani so tako primerne za vaše želje.

Antialergijska odeja za miren spanec

Številni se srečujejo z alergijami in astmo. Prešita odeja, ležišče in vzglavnik pa so odlično mesto za zadrževanje vlage in pršic. Prav zato je za osebe, ki se srečujejo s tovrstnimi težavami najboljša rešitev antialergijska odeja. Idealno je, da je ta pralna na najmanj 60 °C. Pri tej temperaturi lahko namreč uničimo pršice in ostale mikroorganizme.

odeja organic double

Zimska odeja, poletna odeja ali celoletna odeja – kako izbrati?

Izbira odeje je lahko cela znanost. Pametno je razmisliti ali nam bolj odgovarjajo nižje temperature ali bolj uživamo zaviti v toplo odejo preden zaspimo. Poleg tega je smiselno razmisliti za kateri letni čas kupujemo odejo.

Najenostavnejša je izbira dvojne odeje. V tem primeru v toplejših mesecih uporabljate samo en kos odeje, v hladnejših pa oba kosa spnete skupaj in odejo uporabljate kot eno celoto. Poleg dvojne odeje ClimaBalance BedTime, ki je opisana na začetku, je na voljo tudi dvojna odeja Organic Double.

odeja_organic_double_detajl

Poletna odeja

Poletna odeja je tanjša. Poleg tega je pomembno, da poletna prešita odeja diha in sproti odvaja vlago, saj se v tem času znamo ponoči nekoliko bolj potiti. Poletne odeje, ki so na voljo v spletni trgovini Maremico.

Zimska odeja

Po drugi strani je zimska odeja debelejša in toplejša, da nas v hladu prijetno greje. Topla odeja je poleg tega posebej priporočljiva za »zmrzljivce«.

Zimske prešite odeje so najpogosteje volnene odeje. Odeja iz merino volne je med najkvalitetnejšimi na trgu. Poleg tega je odeja iz volne naravna, kar cenijo številni uporabniki. Pri tem velja opozoriti, da volnena prešita odeja pogosto na začetku oddaja naravni vonj merino volne, zato jo je sprva potrebno pogosteje zračiti. Poleg tega je pri pranju volnene odeje v pralnem stroju potrebno posebno paziti, za sušenje v sušilnem stroju pa take odeje nikakor niso primerne.

kvalitetne odeje - Spalni center Maremico
Odeja merino - Odeja

NAZAJ K NARAVI

Kaj pa naravna odeja?

Odeje iz naravnih materialov so lahko odeje iz volne ali bombažne odeje. Poleg volnenih odej (zgoraj, med zimskimi odejami), lahko izberete tudi različne bombažne odeje.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.