Možnosti plačila v spletni trgovini

po predracunu

Po predračunu: Plačilo poravnate na naš bančni račun. Podatke za izvedbo plačila boste po kliku »Zaključi nakup« prejeli na svoj elektronski naslov.

po povzetju

Po povzetju oz. ob osebnem prevzemu: Ob naročilu po povzetju vam bomo dodatno zaračunali 1,26 EUR pri nakupu. Znesek se obračuna avtomatsko v košarici. Če ste izbrali osebni prevzem, plačate v gotovini ob prevzemu v Spalnem centru Maremico.

kreditne kartice

Kreditna kartica: vnesite zahtevane podatke in zaključite naročilo. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice, prav tako po potrditvi prejema naročila ni več možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila.

Od 3. 5. 2022 naprej je potrebno pri vseh spletnih nakupih opraviti ustrezno avtorizacijo. Načini avtorizacije se razlikujejo od bančnega ponudnika. V večini primerov morate po opravljenem nakupu v spletni/mobilni banki potrditi svoj nakup, drugače se transakcija ne bo izvedla. Če spletne/mobilne banke nimate oz. če avtorizacije ne morete narediti, prosimo, da izberete drug način plačila.

paypal

PayPal: Preusmerjeni boste na PayPal spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Provizija za kupca je 0,00 EUR.

nacini plasila leanpay

LeanPay nakup na obroke: Preprost način spletnega obročnega nakupovanja. Preko spletne aplikacije je kredit odobren ali zavrnjen v le 4 minutah. Preberite si pogoje uporabe LeanPay.

nacini plasila valu

VALÚ (Moneta): Po oddaji naročila se bo na spletni strani izpisala 6-mestna številčna oz. QR koda, ki jo registrirani VALÚ uporabniki prepišite v aplikacijo oz. skenirajte z mobitelom. V aplikaciji plačate z VALÚ in po uspešno izvedeni transakciji se vam bo v aplikaciji prikazalo potrdilo o plačilu. Če niste registrirani uporabnik aplikacije, si lahko možne načine plačila z VALÚjem preberete tukaj.

nacini plasila gocrypto

GoCrypto: Plačilo izdelkov lahko opravite tudi s kriptovaluto, omogočeno pa je plačilo z denarnicama Elly in bitcoin.com. Ob zaključku naročila izberite ta način plačila in prikazala se bo QR koda za izvedbo plačila. Po plačilu o naročilo oddano.

ideal

Ide@l Mastercard: S kartico IDE@L Mastercard lahko v poslovalnici ali v spletni trgovini www.maremico.si nakup nad 40 EUR razdelite na do 60 obrokov. Če kartice še nimate, jo lahko dobite pri nas na prodajnem mestu. Za vas je brezplačen strošek izdelave kartice, brezplačno obdobje članarine za 6 mesecev in dobropis v višini 30 EUR, če prvi nakup opravite pri nas. Novim in obstoječim uporabnikom v tem obdobju na vse nakupe priznamo 5% gotovinski popust, ki ga sicer pri obročnih plačilih ni.
Več informacij najdete tukaj

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.