Plačilo po predračunu
Po predračunu: Plačilo poravnate na naš bančni račun. Podatke za izvedbo plačila boste po kliku »Zaključi nakup« prejeli na svoj elektronski naslov.

Plačilo po povzetju
Po povzetju oz. ob osebnem prevzemu: Ob dostavi vam bo Pošta Slovenije zaračunala še bančno provizijo za plačilo. Znesek provizije je odvisen od označenega zneska, in sicer: do 98 EUR znaša provizija 1,05 EUR nad 98 EUR do 501 EUR znaša provizija 1,07 % od vrednosti, nad 501 EUR znaša provizija 5,36 EUR. Če ste izbrali osebni prevzem, plačate v gotovini ob prevzemu v Spalnem centru Maremico.

Plačilo mastercard Plačilo maestro Diners plačilo s kartico - ikona Plačilo Visa
Kreditna kartica: vnesite zahtevane podatke in zaključite naročilo. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice, prav tako po potrditvi prejema naročila ni več možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila.

Plačilo PayPal
PayPal:
Preusmerjeni boste na PayPal spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Provizija za kupca je 0,00 EUR.

Plačilo LeanPay
LeanPay nakup na obroke:
Preprost način spletnega obročnega nakupovanja. Hitro in enostavno preverite svoj limit. Preko spletne aplikacije je kredit odobren ali zavrnjen v le 4 minutah. Preberite si pogoje uporabe LeanPay. Pripravili pa smo tudi primer informativnega izračuna.

  • spletno obročno plačevanje
  • fiksna obrestna mera
  • število obrokov: 3, 6, 9, 12, 18 ali 24
  • za kredite od 200€ do 3.000€

Valu
VALÚ (Moneta):
Po oddaji naročila se bo na spletni strani izpisala 6-mestna številčna oz. QR koda, ki jo registrirani VALÚ uporabniki prepišite v aplikacijo oz. skenirajte z mobitelom. V aplikaciji plačate z VALÚ in po uspešno izvedeni transakciji se vam bo v aplikaciji prikazalo potrdilo o plačilu. Če niste registrirani uporabnik aplikacije, si lahko možne načine plačila z VALÚjem preberete tukaj.

Gocrypto
GoCrypto:
Plačilo izdelkov lahko opravite tudi s kriptovaluto, omogočeno pa je plačilo z denarnicama Elly in bitcoin.com. Ob zaključku naročila izberite ta način plačila in prikazala se bo QR koda za izvedbo plačila. Po plačilu o naročilo oddano.

Ide@l
Ide@l Mastercard:
S kartico IDE@L Mastercard lahko v poslovalnici ali v spletni trgovini www.maremico.si nakup nad 40 EUR razdelite na do 60 obrokov. Če kartice še nimate, jo lahko dobite pri nas na prodajnem mestu. Za vas je brezplačen strošek izdelave kartice, brezplačno obdobje članarine za 6 mesecev in dobropis v višini 30 EUR, če prvi nakup opravite pri nas. Novim in obstoječim uporabnikom v tem obdobju na vse nakupe priznamo 5% gotovinski popust, ki ga sicer pri obročnih plačilih ni.
Več informacij najdete tukaj