Ležišče Leticia - Zakaj je tako edinstveno?

KATERO LEŽIŠČE LETICIA JE BLIZU VAŠEMU IDEALU?

Na to vprašanje boste našli odgovor, čim boste spoznali tri linije ležišč Leticia:

Prav vse linije ležišč Leticia zagotavljajo osebno izbiro udobja, območno prileganje vašemu telesu in inovativne rešitve, s katerimi vam pričarajo udobno in sproščujoče spanje, kot ga do zdaj še niste poznali.

Linije se razlikujejo po ponujenem številu območij osebnega prilagajanja, vrsti materiala, načinu inovativne sestave ter po možnosti nadgradnje in obnove.

Linija ležišč Leticia MultiModular

Tako osebnih ležišč, kot so ležišča Leticia MultiModular, v Sloveniji in daleč naokoli ne boste našli. Gre za slovensko inovacijo, ki premika mejnike na področju razvoja kakovostnih ležišč, saj tu nastajajo najbolj osebne izkušnje zadovoljnih in naspanih ljudi. Nad njo so navdušeni tudi najbolj zahtevni uporabniki, saj je v jedro ležišč MultiModular ročno nameščeno prilagodljivih 20 območij – glede na vaše telesne lastnosti, spalni položaj, željo po udobju in morebitne zdravstvene posebnosti. Da smo pri tem resnično uspešni, gre zahvala »pametni postelji« oz. napravi »Smart Bed«, ki je pri izdelavi vsakega ležišča MultiModular izjemno pomembna – z računalniško meritvijo izmeri ustrezno podporo in prilagajanje za vaše telo. Imate pa prosto izbiro udobja, kakor ste navajeni – čvrsto, udobno ali zelo udobno. Pika na i so različne višine ležišča in možnost nadgradnje, med njimi tudi različica za najbolj enostaven način postiljanja, brez dvigovanja težkega ležišča.

1.624,00 3.082,00 
1.278,00 2.556,00 
997,00 1.994,00 

Linija ležišč Leticia TrioComfort

Jedro ležišč TrioComfort je sestavljeno iz 7 območij, ki poskrbijo za ustrezno prilagajanje in podporo telesa med spanjem. Posebnost te linije je opcijska fina nastavitev območij v predelu ramen in bokov, ki jo lahko čez čas in po potrebi spreminjate. Glavna tri območja v ležišču (ramena, bok in noge) so zamenljiva in z njihovo medsebojno menjavo ležišču osvežite podporo in mu podaljšate življenjsko dobo. Tudi zračnost je na izjemnem nivoju. Jedro linije ležišč TrioComfort je iz zračnega materiala, ki ga za večjo učinkovitost dopolnjujejo zračni kanali po celotni površini ležišča. Udobje zgornjega dela ležišča si po želji izberete kar sami, s tem pa pomembno vplivate na končno višino ležišča in možne nadgradnje za enostavnejše postiljanje ter lažje leganje in vstajanje.

849,00 1.698,00 
1.212,00 2.171,00 
526,00 1.052,00 

Linija vzmetnic Spring

To linijo sestavljajo vzmetnice Leticia Spring, ki so preverjena izbira za vse ljubitelje nekoliko bolj čvrstih ležišč in oseb, ki jim je pogosto vroče ali se prekomerno potijo. Ker je srce teh ležišč iz kakovostnih žepkastih vzmeti, ki bodo vaše telo ustrezno podprle na sedmih vnaprej določenih območjih, je to ležišče izjemno zračno. Za zgornji del vzmetnice izberete osebno udobje med tremi trdotami, ki so na voljo za dodatno učvrstitev ali občutek mehkobe. Ležišče si lahko omislite v klasični izvedbi za postavitev v posteljni okvir ali pa se razvajate z modelom za najbolj enostavno postiljanje, brez dvigovanja težkega ležišča. Gre za vrhunsko linijo ležišč Leticia, ki postavlja vzmetnice kot jih poznate na novo, povsem višjo raven.

1.212,00 2.171,00 
849,00 1.698,00 
Prevleka ležišča Leticia

LEŽIŠČA LETICIA SO PRAVA REŠITEV ZA ALERGIKE IN ASTMATIKE

Ker se vedno več posameznikov sooča z alergijo na pršice in prekomernim potenjem, smo pri izdelavi ležišč Leticia še posebej pozorni, kakšne materiale uporabimo pri izdelavi. Ker želimo za vas le najboljše, izbiramo kakovostne in certificirane materiale, ki poleg ustrezne prožnosti omogočajo tudi sprotno odvajanje vlage iz ležišča. Snemljiva pralna prevleka je pika na i, ki naredi spanje na teh po meri izdelanih ležiščih zares dovršeno. To pa je ključ do vašega udobja in mirnih ter suhih noči.

SNEMLJIVA IN PRALNA PREVLEKA

Ležišča Leticia so obdana z bogato prešito prevleko SoftTouch, ki ležanje spremeni v še bolj prijetno izkušnjo. Prevleka je snemljiva in pralna v pralnem stroju na kar 60 °C, da lahko poskrbite za idealno higieno ležišča.

SLOVENSKA IZDELAVA                                                                                     

Ležišča Leticia so plod slovenskega znanja in skrbno izdelana prihajajo izpod rok naših mojstrov v delavnici v Ljubljani. Prav to nam omogoča izjemno prilagodljivost in nadzor nad kvaliteto. Ker je le najboljše dovolj dobro za vas.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Ob nakupu vam ležišče Leticia na dom dostavimo brezplačno. Dobavni rok je približno 4 tedne, se pa lahko v obdobju povečanih naročil spremeni. Trenutni dobavni rok preverite na trgovina@maremico.si ali na 051 621 429. Če pri nas naročite tudi posteljni okvir ali celotno BoxSpring posteljo z vgrajenim ležiščem Leticia, je poleg dostave brezplačna tudi montaža.

ležišče Leticia

TUDI V BOXSPRING IZVEDBI

Vsa ležišča Leticia vam lahko izdelamo tudi v BoxSpring izvedbi. To pomeni, da postane vaša izbrana Leticia del oblazinjene postelje BoxSpring, ki osvaja srca doma in v tujini. Poleg udobja boste v tem primeru določili še nadstandardno končno višino postelje in izbrali barvo oblazinjenja po svojem okusu med več kot 100 barvnimi odtenki v različnih materialih.

Več o posteljah BoxSpring

MOŽNOST OBNOVE LEŽIŠČA

Vsa ležišča Leticia so razvita in izdelana v Sloveniji. Prav lastna proizvodnja je razlog, da lahko vaše ležišče Leticia ležišče kadar koli obnovimo ali nadgradimo. Tako ležišču podaljšate življenjsko dobo in poskrbite za manjšo obremenjenost okolja z odpadki – obnovi ali menja se namreč lahko kateri koli sestavni del. Izbirate lahko med zunanjo obnovo, obnovo udobja, obnovo podpore ali celo ugodnostjo »staro za novo«.

Več o obnovah
boxspring postelja udobje toper spalni center maremico
Katalog Spalnega centra Maremico

LEŽIŠČE LETICIA – PREBERITE VEČ V KATALOGU

Prav je, da zase želite le najboljše. Ste na dobri poti, da boste naročili ležišče Leticia, izdelano izključno po vaših merah. Naročite svoj izvod kataloga Spalnega centra Maremico, v katerem boste poleg ležišč našli tudi ostale kakovostne izdelke za udobno spanje.

Naročam katalog