AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Kvalitetni vzglavniki za vsakogar

Tudi za vas. Prepričani smo, da boste tukaj našli najboljši vzglavnik, ki vam bo zagotavljal ustrezno podporo, udobje in še mnogo več. Prav vsi vzglavniki, ki jih boste v nadaljevanju spoznali, so skrbno izbrani za vas. Nekateri so celo ročno izdelani s strani naše ekipe.

Na voljo so vzglavniki vrhunske slovenske kakovosti

Najbolj priljubljeni vzglavniki v Spalnem centru Maremico

Dovolite, da najprej predstavimo najbolj priljubljene vzglavnike Spalnega centra Maremico. Verjamemo, da se boste v njih zaljubili tudi vi.

Anatomski vzglavnik Leticia

Vzglavnik Leticia je prilagodljiv anatomski vzglavnik, ki zagotavlja popolno udobje po vaših željah.

Ortopedski vzglavnik Leticia Pillow 4 you

Vzglavnik Pillow 4 you je ortopedski vzglavnik, ki vas bo navdušil z mehkobo, zračnostjo in optimalno podporo.

landing-vzglavnik

Blazina za spanje na boku My7

Blazina za spanje na boku, ki je enostavno ne boste želeli deliti. Nudi idealno podporo

Vzglavnik Leticia Antiage

Pomladite se med spanjem! AntiAge vzglavnik je zasnovan tako, da preprečuje nastanek gub med spanjem.

Anatomski vzglavnik Leticia

vzglavnik Leticia

Ročno izdelan in primeren za vse spalne položaje. Skrbi za ergonomsko podporo vratnih vretenc, razbremenjuje hrbtenico ter je prijazen do alergikov, astmatikov in vseh, ki se prekomerno potijo.

Anatomski vzglavnik Leticia odlikujeta izjemna zračnost in pralna prevleka. Na voljo je v različnih velikostih, ki jih lahko poljubno spreminjate. Omogoča prilagajanje višine, naklona in opore.

Mnenja uporabnikov:

Primož B.
Read More
Ta vzglavnik ni samo dober marketing, je res to kar piše in je odličen! Sam imam težave s hrbtenico, tudi bolečine v vratu so bile moja stalnica. Zdaj ne več, ker sem si lahko nastavil naklon, višino in udobje … tako kot so napisali. Priporočam!!
Zdenka
Read More
Rada spim na boku in v preteklosti sem imela ponoči pogosto mravljinčasto roko. Ugotovila sem, da je bil za to kriv prenizek vzglavnik, zato sem poskusila s tem vzglavnikom. Nastavila sem si višino in naklon. Kot so zapisali, naj bi s tem razbremenila ramena, vrat pa naj bi ostal podprt. In res je. Ta razbremenitev ramen je odpravila mravljince v rokah. Priporočam!
Maja
Read More
Najboljši vzglavnik, ki gre z menoj tudi na dopust. Ga ne zamenjam!
Previous
Next
vzglavnik Leticia
vzglavnik Pillow 4 you

Ortopedski vzglavnik Pillow 4 you

vzglavnik Pillow 4 you

Ortopedski vzglavnik Pillow 4 you je najnovejša poslastica iz linije vzglavnikov Leticia. Navdušil vas bo s svojo mehkobo in udobnostjo. Preseneča tudi to, da je pralen v celoti – v pralnem stroju lahko operete prevleko in polnilo vzglavnika.

Zato je idealen za vse, ki se srečujejo s potenjem. Ortopedski vzglavnik Pillow 4 you je izdelan tako, da mu višino in naklon po potrebi enostavno spreminjate. Zaradi mehkobe in prilagodljivosti ga obožujejo otroci.

Mnenja uporabnikov:

Nika
Read More
Meni je ta vzglavnik res top! Že nekaj let se spopadam z bolečinami v vratu, zato mi je zelo pomembno, kakšen vzglavnik imam. S tem vzglavnikom se zjutraj zbudim skoraj brez bolečin, občutek je res božanski. Ustreza mi višina, njegova mehkoba … 100% priporočam!
Jan
Read More
Zelo kvaliteten in prijeten vzglavnik. Je ravno prave višine in trdote. Ena boljših lastnosti pa je, da se lahko prevleko z zadrgo odpre iz treh strani in je tako oblačenje/slačenje vzlavnika zelo enostavno.
Previous
Next

Blazina za spanje na boku My7

blazina za spanje na boku my7 theraline - Spalni center Maremico

Pri spanju na boku imamo kolke, medenico in kolena v nepravilnem položaju. To lahko vodi do bolečin v medenici in ostalih delih telesa. Pri spanju na boku pogosto prija, da si med kolena položimo odejo ali vzglavnik. Mi pa imamo še boljšo rešitev za vas: blazina za spanje na boku My7, priznane blagovne znamke Theraline. Blazina nudi idealno oporo, ki jo pri spanju na boku potrebujemo. Poleg tega je njena prevleka pralna, polnilo pa lahko prilagajate in si sami izberete višino podpore, ki jo potrebujete.

Po blazini za spanje na boku pogosto posežejo tudi nosečnice, ki imajo težave s spanjem. Prav tako pride prav v času dojenja, naravnost obožujejo pa jo tudi otroci.

Mnenja uporabnikov:

Nina
Read More
Blazino sem prvotno uporabljala za spanje na boku zaradi bolečin v križu, trenutno pa v obdobju nosečnosti nudi veliko podporo pri vseh možnih položajih trebuha, hrbta in tudi dvigovanja nog.
Milena
Read More
To blazino sem dobila v dar, ko sem bila noseča. Uporabljati pa sem jo začela šele, ko sem dobila mojo hčerkico. Res mi je prišla prav pri dojenju in crkljanju z njo. Pride mi pa še zdaj prav pri mojemu počitku. Ko “objamem” mojo sedemko, se mi sprosti celo telo. Najbolj cenim podporo na predelu medenice, saj je bil porod precej naporen.
Ana
Read More
Najlepši občutek, ko se zvečer lahko stisneš z sedemko! Prevleka je ekstra mehka in cela blazina je res priročna tudi drugače – jaz jo ves čas nosim še na kavč, ko berem knjigo ali sem na računalniku. Fant je pa ljubosumen – moram še njemu kupit eno.
Previous
Next
blazina za spanje na boku my7 theraline - Spalni center Maremico
vzglavnik AntiAge - Spalni center Maremico

AntiAge vzglavnik

vzglavnik AntiAge - Spalni center Maremico

Manj znano je, da vsaj 1/3 gub na obrazu nastane kot posledica spanja. Predvsem pri spanju na boku in trebuhu se naš obraz mečka, koža pa zateguje. Takšno gubanje nam skozi leta pusti spremembe, ki jim pravimo spalne gube. V Spalnem centru Maremico smo tako v sodelovanju z dr. Borutom Poljšakom z Zdravstvene fakultete razvili in patentirali vzglavnik AntiAge, ki je namenjen prav preprečevanju nastajanja spalnih gub.

Je neobičajne oblike, vendar vratu in ramenskemu obroču nudi primerno oporo, hkrati pa preprečuje gubanje in vlečenje kože na obrazu. Poleg tega se višino vzglavnika lahko prilagaja. Vzglavnik je v celoti pralen.

Mnenja uporabnikov:

Zvezdana Mlakar
Zvezdana MlakarIgralka in TV voditeljica
Read More
Ko sem prvič videla vzglavnik AntiAge, sem bila polna dvomov. A sem se hitro se navadila in zdaj veliko bolje spim. Verjamem v preventivo in navdušena sem nad svojo novo blazino za spanje z luknjo na sredini. Včasih potrebuješ tako malo, da dobro poskrbiš zase!
Nuša Derenda
Nuša DerendaGlasbenica
Read More
Priznam, da nisem imela pojma, da ima spanje na običajni blazini tako velik vpliv na obrazne gube. Skrbelo me je, kako bom spala na blazini z odprtino na sredini, vendar se je po nekaj dneh prilagajanja izkazalo, da spim odlično!
mag. Metka Adamic
mag. Metka Adamicdr. med. specialist dermatovenerologije
Read More
Ameriška akademija za dermatologijo poudarja, da lahko spanje na boku ali na trebuhu povzroči tudi spalne gube. Ker ne moremo nadzorovati, kako spimo celo noč, je vzglavnik, ki preprečuje pritisk obraza na površino, dobra izbira za preprečevanje nastanka takšnih gub.
doc. dr. Maja Gosnak Dahmane
doc. dr. Maja Gosnak Dahmanedr. med.
Read More
Za preprečevanjem nastanka obraznih gub lahko veliko naredimo s preventivnimi ukrepi: prenehajmo kaditi, izogibajmo se pretiranemu sončenju. Obrazne gube nastanejo tudi zaradi kompresije kože na blazino med spanjem. Najpogostejše spalne gube so smejalne gube ob očeh ali potekajo od nosu proti ustom. Za preprečevanjem nastanka spalnih gub lahko tudi vplivamo z uporaba posebno oblikovane »anti-aging« blazine med spanjem.
Previous
Next

Kakovostni vzglavniki, v katere verjamemo

Želimo si, da bi bili z izbranim kvalitetnim vzglavnikom resnično zadovoljni in bi se vsako jutro zbujali naspani, brez bolečine v vratu. Zato vam z veseljem predstavljamo kakovostne vzglavnike, v katere verjamemo in za njimi stoodstotno stojimo. Preden jih bolje spoznate, razmislite, kaj je tisto, na kar ste pri vzglavniku najbolj pozorni, ko ga kupujete.

Antialergijski vzglavniki

Antialergijski vzglavnik priporočamo osebam, ki se srečujejo s težavami z alergijami in astmatikom. Obojim priporočamo, da perejo vse dele vzglavnika na najvišji dovoljeni temperaturi (prevleko in polnilo vzglavnika, če je to mogoče). Prav tako priporočamo, da prevleko, na kateri spijo, perejo pogosteje (vsakih nekaj dni). 

Priporočamo antialergijski vzglavnik, ki je pralen na vsaj 60 °C. Pri tej temperaturi namreč uničimo pršice in ostale mikroorganizme. Izredno pomembno je, da je antialergijski vzglavnik tudi dovolj zračen. Zadrževanje vlage je namreč idealno za razvoj in domovanje pršic, čemur se želimo izogniti.

Naravni vzglavniki

Naravni vzglavniki prepričajo številne uporabnike. V Spalnem centru Maremico ponujamo vzglavnike iz ovčje volne in vzglavnike iz bombaža. Vsak material ima svoje unikatne prednosti. Bombažni vzglavniki, ki so na voljo so:

Volneni vzglavniki

Volneni vzglavnik skrbi tako za zračnost kot za ravno pravšnjo toploto. Izdelan je tako, da ima ob strani zadrgo, ki omogoča, da preprosto odvzamete nekaj polnila in si na ta način prilagodite idealno višino.

Opozorilo: vzglavnik iz ovčje volne ni pralen. Pralna je zgolj prevleka vzglavnika, zato ga odsvetujemo osebam, ki se potijo ponoči ali imajo težave z astmo ali alergijami.

Ostali vzglavniki

Ponujamo še nekaj ostalih vzglavnikov slovenskega proizvajalca Odeja. Vsi vzglavniki so izdelani na podlagi Oeko-Tex certifikata Standarda 100, ki ga pridobijo le zdravju prijazni materiali.

Prevleka za vzglavnik

Posebno pozornost namenite nakupu prevleke za vzglavnik. Za tem tičita dva razloga:

1. Vzglavniki so zelo različnih velikosti.

Standardnih mer vzglavnikov na žalost ni. Zato močno odsvetujemo nakupovanje posteljnine iz tujine, saj skorajda zagotovo ne bo ustrezna za vašo velikost vzglavnika. V Sloveniji prevladujejo vzglavniki velikosti 60×80 cm, 40×60 cm in 40×70 cm. Preverite, kako velik vzglavnik imate doma in kupite temu primerno prevleko.

2. Prevleko za vzglavnik bi morali prati pogosteje.

Na našem obrazu je koža občutljivejša, zato svetujemo, da prevleko za vzglavnik perete pogosteje od preostale posteljnine. Še posebej morate biti dosledni s pranjem, če imate težave s kožo na obrazu (npr. akne). V tem primeru je priporočljivo prevleko za vzglavnik preobleči vsake 2-3 dni. 

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.