60,00104,00

Rjuhe za toper/nadvložek La Piccola

Imate posteljo s toperjem, ki vašo posteljo poviša, in težave z dovolj veliko rjuho? Za vas je najprimernejša rjuha Bella Donna La Piccola, ki je razkošna rjuha, primerna za vsako posteljo s toperjem do 10 cm.

Počisti
Količina
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Rjuhe za toper

Rjuhe za toper La Piccola spadajo med vrhunske rjuhe Bella Donna in so posebej primerne za postelje s kakršnimi koli toperji do višine 10 cm. Toperji morajo biti ločeni od ležišča, tako da lahko postiljate samo toper oz. nadvložek. Prav tako je pomembno vedeti, da je rjuha La Piccola primerna za ležišča z dvižnim mehanizmom, saj je zelo elastična.

Neprekosljiva kakovost

Kakovostnejših rjuh ne boste našli! Rjuhe Bella Donna sicer spadajo v višji cenovni razred, vendar uporabniki priznavajo, da je to resnična investicija v kakovosten spanec. Rjuhe iz kolekcije Bella Donna se namreč ne razbarvajo, ne izgubijo prožnosti, odmislite pa lahko tudi muckanje, ki je tukaj minimalno.

Kaj jih dela tako posebne?

To je predvsem njihova sestava – kraljice med elastičnimi rjuhami namreč vsebujejo poseben, visokokakovostne mako-bombažni sukanec, ki ima zelo dolga vlakna in poskrbi, da v tkanini ni šibkih mest. Posledica tega je precej manjša stopnja muckanja kot pri navadnih rjuhah. Rjuhe vsebujejo elastan in gumo Fleximo, zaradi česar ohranjajo svojo razteznost in prožnost ves čas uporabe.

Sestava

97 % mako bombaž in 3 % elastan.

Nega

Na etiketi so navedeni simboli, ki označujejo velikost in narekujejo način nege in vzdrževanja. Našli jo boste v zgornjem desnem kotu. To vam bo pomagalo pri pravilni namestitvi rjuhe na posteljo. Rjuhe so pralne v stroju in jih lahko sušite v sušilnem stroju.

Sestava in nega rjuhe La Picolla

Zaradi posebne sestave so Bella Donna izjemno elastične rjuhe, ki vam ne bodo delale težav pri postiljanju. Preverjene so po standardu Oeko Tex Standard 100, dodatno pa odlikovane s pečatom »Textiles Vertrauen« in izdelane v Nemčji.

Možnost vračila

Če z izdelkom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam ga enostavno vrnite v 14 dneh.

Več >>

Različne možnosti plačila

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza.

Več >>

Z vami že od leta 1994

Za vaše zdravo in udobno spanje skrbimo že od leta 1994.

Več >>

Spalni center Maremico

Z veseljem vas pričakujemo na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah.

Več >>

x
x
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec:

* vsa polja, označena z zvezdico, so obvezna
S klikom na gumb se strinjam s pogoji poslovanja.