AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Vzglavniki Leticia - ročno izdelani v Sloveniji

Vzglavniki Leticia že vrsto let nastajajo pod okriljem naših mojstrov. Gre za linijo slovenskih, ročno izdelanih vzglavnikov.

Vzglavniki Leticia, izdelani v Sloveniji

Dovolite, da vam predstavimo vzglavnike Leticia, izdelane v Sloveniji, ki jih ekskluzivno dobite pri nas, v Spalnem centru Maremico.

Anatomski vzglavnik Leticia

Vzglavnik Leticia je prilagodljiv anatomski vzglavnik, ki zagotavlja popolno udobje po vaših željah.

Vzglavnik Leticia Pillow 4 you

Vzglavnik Pillow 4 you je ortopedski vzglavnik, ki vas bo navdušil z mehkobo in optimalno podporo.

Vzglavnik proti gubam Leticia Antiage

Pomladite se med spanjem! AntiAge vzglavnik je zasnovan tako, da preprečuje nastanek gub med spanjem.

Anatomski vzglavnik Leticia

vzglavnik Leticia

Ročno izdelan in primeren za vse spalne položaje. Skrbi za ergonomsko podporo vratnih vretenc, razbremenjuje hrbtenico ter je prijazen do alergikov, astmatikov in vseh, ki se prekomerno potijo.

Anatomski vzglavnik Leticia odlikujeta izjemna zračnost in pralna prevleka. Na voljo je v različnih velikostih, ki jih lahko poljubno spreminjate. Omogoča prilagajanje višine, naklona in opore.

Mnenja uporabnikov:

Primož B.
Read More
Ta vzglavnik ni samo dober marketing, je res to kar piše in je odličen! Sam imam težave s hrbtenico, tudi bolečine v vratu so bile moja stalnica. Zdaj ne več, ker sem si lahko nastavil naklon, višino in udobje … tako kot so napisali. Priporočam!!
Zdenka
Read More
Rada spim na boku in v preteklosti sem imela ponoči pogosto mravljinčasto roko. Ugotovila sem, da je bil za to kriv prenizek vzglavnik, zato sem poskusila s tem vzglavnikom. Nastavila sem si višino in naklon. Kot so zapisali, naj bi s tem razbremenila ramena, vrat pa naj bi ostal podprt. In res je. Ta razbremenitev ramen je odpravila mravljince v rokah. Priporočam!
Maja
Read More
Najboljši vzglavnik, ki gre z menoj tudi na dopust. Ga ne zamenjam!
Previous
Next
vzglavnik Leticia
vzglavnik Pillow 4 you

Ortopedski vzglavnik Pillow 4 you

vzglavnik Pillow 4 you

Ortopedski vzglavnik Pillow 4 you je najnovejša poslastica iz linije vzglavnikov Leticia. Navdušil vas bo s svojo mehkobo in udobnostjo. Preseneča tudi to, da je pralen v celoti – v pralnem stroju lahko operete prevleko in polnilo vzglavnika.

Zato je idealen za vse, ki se srečujejo s potenjem. Ortopedski vzglavnik Pillow 4 you je izdelan tako, da mu višino in naklon po potrebi enostavno spreminjate. Zaradi mehkobe in prilagodljivosti ga obožujejo otroci.

Mnenja uporabnikov:

Nika
Read More
Meni je ta vzglavnik res top! Že nekaj let se spopadam z bolečinami v vratu, zato mi je zelo pomembno, kakšen vzglavnik imam. S tem vzglavnikom se zjutraj zbudim skoraj brez bolečin, občutek je res božanski. Ustreza mi višina, njegova mehkoba … 100% priporočam!
Jan
Read More
Zelo kvaliteten in prijeten vzglavnik. Je ravno prave višine in trdote. Ena boljših lastnosti pa je, da se lahko prevleko z zadrgo odpre iz treh strani in je tako oblačenje/slačenje vzlavnika zelo enostavno.
Previous
Next

AntiAge vzglavnik

vzglavnik leticia antiage
Manj znano je, da vsaj 1/3 gub na obrazu nastane kot posledica spanja. Predvsem pri spanju na boku in trebuhu se naš obraz mečka, koža pa zateguje. Takšno gubanje nam skozi leta pusti spremembe, ki jim pravimo spalne gube. V Spalnem centru Maremico smo tako v sodelovanju z dr. Borutom Poljšakom z Zdravstvene fakultete razvili in patentirali vzglavnik AntiAge, ki je namenjen prav preprečevanju nastajanja spalnih gub.

Je neobičajne oblike, vendar vratu in ramenskemu obroču nudi primerno oporo, hkrati pa preprečuje gubanje in vlečenje kože na obrazu. Poleg tega se višino vzglavnika lahko prilagaja. Vzglavnik je v celoti pralen.

Mnenja uporabnikov:

Zvezdana Mlakar
Zvezdana MlakarIgralka in TV voditeljica
Read More
Ko sem prvič videla vzglavnik AntiAge, sem bila polna dvomov. A sem se hitro se navadila in zdaj veliko bolje spim. Verjamem v preventivo in navdušena sem nad svojo novo blazino za spanje z luknjo na sredini. Včasih potrebuješ tako malo, da dobro poskrbiš zase!
Nuša Derenda
Nuša DerendaGlasbenica
Read More
Priznam, da nisem imela pojma, da ima spanje na običajni blazini tako velik vpliv na obrazne gube. Skrbelo me je, kako bom spala na blazini z odprtino na sredini, vendar se je po nekaj dneh prilagajanja izkazalo, da spim odlično!
mag. Metka Adamic
mag. Metka Adamicdr. med. specialist dermatovenerologije
Read More
Ameriška akademija za dermatologijo poudarja, da lahko spanje na boku ali na trebuhu povzroči tudi spalne gube. Ker ne moremo nadzorovati, kako spimo celo noč, je vzglavnik, ki preprečuje pritisk obraza na površino, dobra izbira za preprečevanje nastanka takšnih gub.
doc. dr. Maja Gosnak Dahmane
doc. dr. Maja Gosnak Dahmanedr. med.
Read More
Za preprečevanjem nastanka obraznih gub lahko veliko naredimo s preventivnimi ukrepi: prenehajmo kaditi, izogibajmo se pretiranemu sončenju. Obrazne gube nastanejo tudi zaradi kompresije kože na blazino med spanjem. Najpogostejše spalne gube so smejalne gube ob očeh ali potekajo od nosu proti ustom. Za preprečevanjem nastanka spalnih gub lahko tudi vplivamo z uporaba posebno oblikovane »anti-aging« blazine med spanjem.
Previous
Next
vzglavnik leticia antiage

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.