AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Dišava za prostor ipuro Exclusive Line Oud Intense, 240 ml

35,87 

Na zalogi

Očarljiv lov za zakladom skozi barvit vzhodni svet: bleščeči žafran, čarobna kadila in sveža cedra se v dišavi za dom ipuro Exclusive Oud Intense združijo z bogato noto gvajkovega lesa. Navdih za dišavo so izdelovalci iskali v skrivnostnem Abu Dabiju.

Vrhnji (zgornji) vonj: listi vijolice.

Srednji (srčni) vonj: žafran, sivka, kadilo.

Bazni (spodnji) vonj: sandalovina, cedra, gvajakov les.

Dišava za prostor Ipuro Oud Intense

Najbolj prepoznana blagovna znamka za dišave za dom ipuro

Ipuro danes velja za najbolj prepoznavno blagovno znamko dišav za prostore v Nemčiji. Estetska zasnova izdelkov in vrsta izvrstnih kombinacij dišav so bile ključ do revolucije, ki jo je na področju odišavljanja prostora naredil ipuro. Blagovno znamko že leta vodijo kvaliteta in raznolikost izdelkov, ki jih ponujajo.

Zakaj izbrati dišave za dom ipuro?

– Poslovite se od neprijetnih vonjav v prostorih
– Pričarajte domače vzdušje s prijetnim, aromatičnim vonjem
– Elegantna steklenička poskrbi za idealno dekoracijo prostora
– Vključene palčke iz ratana
– Kvalitetna in znana blagovna znamka za dišave za dom ipuro

Kaj pomenijo različni vonji dišave za dom?

Dišave za dom sestavljajo vrhnji ali zgornji vonji, srednji ali srčni in bazni ali spodnji vonji. Zgornji vonji so tisti, ki jih zavohamo takoj, ko odpremo stekleničko dišave za dom. Vonjamo jih zgolj nekaj minut, nato pa se njihovi toni porazgubijo. Po navadi so to pretežno sladki/sadni vonji.

Srednji vonji se imenujejo tudi srce dišave oz. parfuma. Lahko so precej različni vonji (sadni, začimbni, cvetlični, lesni, itd.). Vonjamo jih navadno nekaj ur. So tiste vonjave, ki na splošno v dišavi za dom prevladujejo.

Bazni vonji ostanejo z nami najdlje. Gre za globoke vonje, ki jih lahko zavohamo šele kasneje, vsaj pol ure po tem, ko stopimo v prostor. Navadno gre za vonje lesa, začimb, sandalovine ali ambre.

Kolekcija ipuro Exclusive

Ipuro s svojo kolekcijo Exclusive ustvarja prestižne dišave za dom, ki vas bodo popeljale v začaran svet lepote, umirjenosti, prestiža in udobja. Vonji nas popeljejo na druge konce sveta. V naš dom prinesejo svežino in lahkotnost.

Elegantna steklenička iz mlečno belega ali črnega stekla ustvarjajo prestižno dekoracijo prostora in zbudijo asociacije skrivnostnosti in ravno prav eksotike.

Ratanove palčke

Palčke iz ratana so najbolj primerne za dišave za dom. Palčke vstavimo v posodico, da tekočina lepše izhlapeva. Le te namreč absorbirajo aromatično tekočino in prostor napolnijo s prijetnimi vonji. Ker so palčke votle, so zelo učinkovite. Na nekaj dni jih lahko obrnemo in s tem povečamo intenzivnost vonja.
Nasvet: v manjših prostorih uporabite manj palčk. S tem bo vonj manj intenziven, tekočina pa vam bo služila dlje časa.

Tehnični podatki

Kolekcija: Exclusive Line
Prostornina: 240 ml
Opozorilo:
Lahko vnetljiva in hlapljiva tekočina. Lahko povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hranite ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Po uporabi temeljito izperite roke.
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite obstoječe kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.