trgovina@maremico.si

Dodatna prevleka Air-Tex

234,00 297,00 

Dodatna prevleka, ki je s pomočjo zadrge nameščena na vodno posteljo Lectus – pod zgornjo prevleko.

Za daljšo življenjsko dobo postelje in boljši spanec

Vsako stvar se da še izboljšati in prevleka Air-Tex je točno to – odlična izboljšava kakovostnega ležišča, ki ga še dodatno zaščiti, vam pa nudi še mirnejši spanec in lepša jutra. Air-Tex je dodatna prevleka, ki je s pomočjo zadrge nameščena na vodno posteljo Lectus – neposredno pod zgornjo prevleko. Air-Tex predstavlja edinstveno novost v svetovnem merilu in je na voljo ekskluzivno pri Lectusu.

Odvajanje odvečne vlage

Zaradi svoje sestave prevleka Air-Tex poskrbi za odvajanje odvečne vlage. Vaše spanje bo prijetnejše, saj se boste ponoči manj potili.

Popolna higiena in daljša življenjska doba vodne postelje

Prevleko Air-Tex lahko preprosto snamete in operete doma v pralnem stroju. Tako vzdržujete čistočo in podaljšujete življenjsko dobo svoje vodne postelje.

Odlično zračenje postelje

Polnilo prevleke Air-Tex je izdelano iz dvojne plasti 3D tkanega tekstila, ki omogoča popolno zračenje in prehajanje toplote po vsej površini. Ker je zračnost večja, se zmanjša možnost pojava vlage v ležišču.

Komu je namenjena prevleka Air-Tex?

  • Tistim, ki se ponoči močneje potijo,
  • tistim, ki želijo dodatno zračenje postelje,
  • tistim, ki jim je pomembna higiena v postelji.

Posebna priročnost pri pranju

Air-Tex prevleki pa se gre zahvaliti tudi, ko perete zgornjo prevleko vodne postelje. Saj najbrž že sami veste, da se prevleka suši kar nekaj časa, v pralni stroj je pa ne smete dati. In, če se slučajno zgodi, da do noči prevleka še ni suha, lahko eno noč prespite samo na prevleki Air-Tex (namesto na kavču ali samih vodnih jedrih). In prav temu je hvaležen marsikdo.

Prevleko Air-Tex lahko namestite na vse modele (in dimenzije) vodnih postelj Lectus, kupljenih po letu 2006. Če niste sigurni ali je Air-Tex prevleka primerna za vašo posteljo nas lahko kontaktirate na vzdrzevanje@maremico.si ali preko telefonske številke 01 56 10 900 in skušali vam bomo pomagati.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.