AKCIJA: 10% popust na vzglavnike Leticia in darilo. Koda kupona: VZGLAVNIK >>

Električno letveno posteljno dno Letiflex Deluxe

396,00 532,00 

Posteljno dno Letiflex Deluxe z 28 ojačanimi letvicami iz bukovega lesa omogoča nastavitev položaja telesa s pomočjo daljinskega upravljanja v predelu glave in nog. Višina: 10 cm.

Izdelek je na zalogi pri dobavitevlju. Predvideni dobavni rok je do 4 tedne od naročila. Za točen dobavni rok nas kontaktirajte na 01 56 10 900 ali preko trgovina@maremico.si. Ob dobavi je posteljno dno sestavljeno oziroma v enem kosu.

Inovativno letveno posteljno dno Letiflex

Sodobni trend zdravega spanja narekuje še udobnejše spanje. Ne samo na račun ležišča, ki se mora optimalno podati vašemu telesu, ampak tudi s kakovostnim letvenim dnom Letiflex Deluxe z nastavljivo trdoto. Popolno udobje želite tudi pri upravljanju posteljnega dna. Z njim se lahko poslovite od nepotrebnega prepogibanja ter ročnega nastavljanja naklona, saj vam letveno posteljno dno Letiflex Deluxe nudi 100% udobje. Kako? Vse, kar morate med ležanjem narediti je, da s pritiskom na gumb daljinskega upravljavca izberete naklon ležišča v predelu nog in/ali zgornjega dela telesa.

Zakaj je električno letveno posteljno dno Letiflex Deluxe tako posebno?

Optimalno podporo vašemu telesu bo zagotavljalo 5 pomembnih podpornih con:

  • ki bodo ustvarile ergonomsko spalno podlago, ki bo pozitivno vplivala na vaše spanje.
  • Vašemu ležišču bodo omogočale, da se bo bolj podalo vašemu telesu in mu bo preprečevalo prezgodnjo obrabo v predelu zadnjice in ramen.
  • Prilagodljivi gumijasti žepki (nosilci) na koncu letvic bodo poskrbeli za nemoten spanec, saj bodo preprečevali drgnjenje letvenega dna ob posteljni okvir.
  • Zagotavljajo optimalnejši spanec in vplivajo na daljšo življenjsko dobo ležišča.

 

Zagotovljenih več kot 80 različnih trdot letvenega dna!

Različne trdote letvenega dna zagotavlja 28 letvic. Med njimi je kar 6 prilagodljivih, ki omogočajo ročno nastavitev trdote, kadarkoli si boste želeli.
To je nekaj, kar vam letveno dno mora nuditi, saj se vaše telo in vaše spalne navade skozi leta lahko spreminjajo.

Inovativna oblika za ljubitelje spanja na boku

Z inovativno vbočeno obliko letvic v predelu ramen in bokov se lahko pohvalijo 80 in 90 cm široka letvena dna.
Vsaka od vbočenih letvic ima majhne gumijaste nastavke, ki jih lahko premikate po letvici in vplivate na togost oz. prožnost letvice.

Vaše ležišče bo zadihalo

Zahvala gre obliki letvenega dna ter razporeditvi letvic. Oboje omogoča kroženje zraka in s tem dobro sušenje vašega ležišča. Skrb za kopičenje vlage v vašem ležišču zaradi neustreznega letvenega dna bo tako odveč.

Do 100% udobja le s pritiskom na gumb!

Električno posteljno dno Letiflex Delux omogoča nastavitev naklona s pritiskom na gumb v spodnjem in zgornjem delu telesa kadarkoli boste želeli. V primeru zdravstvenih težav ali kar tako.
Daljinsko upravljanje je del letvenega dna, ki ga upravljate le s pritiskom na gumb.

LetiFlex Delux ni primeren za ljudi, ki se soočajo z refluksom, saj se prepogiba v ledvenem oziroma prsnem delu hrbtenice. Če imate težave z refluksom, priporočamo Posteljno dno Refluks Motor, ki se prepogiba v predelu kolkov oziroma medenice.

Tehnične specifikacije in dimenzije

Material: bukov les, gumijasti žepki.
Dimenzije: 80×190, 80×200, 80×210, 80×220, 90×190, 90×200, 90×210, 90×220, 100×190, 100×200, 100×210, 100×220 cm. Pri podaljšanih dimenzijah (210 in 220 cm) je dobavni rok daljši.
Največja teža uporabnika: 130 kg.
Nastavljiva trdota v predelu ramen: ne.
Nastavljiva trdota v predelu križa: ne.
Nastavljiva trdota v predelu bokov: da.
Daljinsko upravljanje naklona v spodnjem in zgornjem delu ležišča: da.
Ergonomsko prilagodljive cone po celotni dolžini: da.
Podlajšano jamstvo na ležišča Leticia ob nakupu: da.
Garancija na električno upravljanje letvenega dna: 1 leto.
Vgradnja v posteljne okvirje enakih dimenzij: da.
Višina letvenega dna: 10 cm.

Garancija in dobavni rok

Posteljna dna Leticia, ki omogočajo kakovostnejšo uporabo ležišča, imajo 1-letno garancijo. Garancija velja ob upoštevanju navodil za uporabo. Podrobnejši opis je na garancijskem listu, za več informacij nas lahko kontaktirate na 01 5610 900.

Izdelek je na zalogi pri dobavitevlju. Predvideni dobavni rok je do 4 tedne od naročila. Za točen dobavni rok nas kontaktirajte na 01 56 10 900 ali preko trgovina@maremico.si.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.