trgovina@maremico.si

Ležišče Leticia MultiModular Exclusive Top, višina 30 cm

1.739,00 3.301,00 

Leticia logo

Ležišče Leticia MultiModular Exclusive Top, višine 30 cm, navdušuje tudi najzahtevnejše. Gre za ročno izdelano 20-območno ležišče, ki ga izdelamo posebej za vas, glede na telesne lastnosti, potrebe, željo udobju in zdravstvene težave, ki vplivajo na kakovost spanja. Pika na i je enostavno postiljanje, zaradi patentirane Exclusive Top izvedbe, saj boste postiljali le zgornji del ležišča.

Ležišče je prožno, trpežno, zračno in primerno tudi za alergike in astmatike. Linija ležišč MultiModular je še posebej priljubljena pri športnikih, ljudeh z bolečinami v hrbtenici, s hitrim življenjskim tempom, ki za svoje telo potrebujejo »ukrojeno« ležišče in si želijo hitrega ter enostavnega postiljanja.

Po oddanem naročilu vas pokličemo, da boste izbrali želeno spalno udobje in nam posredovali telesne mere za izdelavo ležišča.

Svetovanje

Vaše želje glede udobja so nam prioriteta, zato smo vam vedno na voljo za posvet. Spoznajmo se, da skupaj poiščemo popolno ležišče za vas.

Izdelava po meri

Vašo Leticio bomo izdelali glede na vaše telesne posebnosti in želje. Za 100% natančnost bomo uporabili nevtralno meritev SmartBed.

Garancija varnega nakupa

V udobju svoje spalnice preizkušajte ležišče 30 noči. Če vam ne bo ustrezalo, ga boste lahko vrnili.

Brezplačna dostava

Za način brezplačne dostave ležišča v vašo spalnico vas pokličemo. Dobavni rok za pošiljanje preko Pošte Slovenija je 3 – 10 dni.

NAJBOLJŠE LEŽIŠČE ZA HRBTENICO

Podpora in razbremenitev na 20 območjih

exclusive top vzmetnica spalni center maremico

Ležišče Leticia MultiModular Exclusive Top, višine 30 cm, je 20-območno ležišče, ki ga ročno izdelamo glede na vaše potrebe, telesne lastnosti in željo po udobju. Gre za inovativen patentiran slovenski izdelek, ki je odlično sprejet tudi v drugih evropskih državah, saj predstavlja najbolj osebno ležišče za popolno regeneracijo telesa. S tem modelom ne morete zgrešiti, saj se vam bo z ustrezno razporejenimi 20 območji, podalo po celotni površini telesa. To vam zagotavljamo.

Razvili smo ga, da lahko ustvarimo idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstega, udobnega ali zelo udobnega občutka pri ležanju. Tu se dobesedno »igramo« s kombinacijami udobja in podpore, da zagotovo najdemo pravo ležišče za vas.

Izberite svoje idealno udobje

Tu se dobesedno “igramo” s kombinacijami udobja in podpore. Razvili smo ga z namenom, da bomo lahko ustvarili idealno ležišče za vsakogar. Ne glede na to, ali ste ljubitelj čvrstih, udobnih ali zelo udobnih ležišč. Z izbiro zgornjega dela ležišča si priskrbite občutek udobja, ki vam je najljubši.

integrirani toper spring

ČVRSTO (mikro vzmeti Spring)

integrirani toper leticell

UDOBNO (kompakten LetiCell)

integrirani toper softfeel

ZELO UDOBNO (mehak SoftFeel)

Nevtralno meritev vašega telesa prepustite računalniku

Do vašega popolnega ležišča pridemo tudi s pametno posteljo “SmartBed” – 4D digitalno meritvijo vašega telesa. Vse kar morate narediti je, da se po nakupu modela ležišča Leticia MultiModular na spletu, višine 28 cm, odzovete povabilu svetovalke za zdravo spanje in pridete v Spalni center Maremico. Tukaj se boste ulegli na merilno ležišče, mi pa bomo s pomočjo meritve in pogovora z vami prišli do zaključka, kakšna mora biti vaša 20-območna Leticia in katero udobje je tisto, ki je pisano na vaše telo.Če do nas ne morete, vam bomo posebni merilni obrazec poslali po mailu ali pošti in ga boste izpolnili doma, v udobju svojega doma. Mere nujno potrebujemo in brez njih vašega ležišča ne moremo izdelati.

Od vrhunskih zračnih materialov do odlične podpore hrbtenici

Ležišče je ustvarjeno iz najboljših kakovostnih materialov, ki dobro skrbijo za pretok zraka in za sprotno odvajanje odvečne toplote ter vlage, tudi iz prevleke ležišča.

Vse dimenzije vzmetnic, tudi nadstandardne

Ležišče Leticia MultiModular Exclusive Top, višine 30 cm, je na voljo v številnih dimenzijah, ki si jih lahko ogledate zgoraj. Če med njimi ne boste našli ustrezne, nas pokličite, obiščite ali nam pišite. Pogovorili se bomo o vaših željah in vam skupaj s tehnično ekipo strokovnjakov izdelali ležišče, ki bo popolno za vas v vseh pogledih.

vzmetnica exclusive top leticia maremico
vzmetnice exclusive top leticia
vzmetnica exclusive top leticia maremico

Za vsakega svoje – pri zakonskem ležišču ne sklepajte kompromisov

Razen glede velikosti in višine ležišča. Pri nakupu zakonskega ležišča Leticia MultiModular Exclusive Top, višine 30 cm, bosta lahko s partnerjem ločeno izbrala udobje vsake polovice ležišča. In to še ni najboljše, izbrali boste lahko ta model ležišča ali kateri koli drug model iz Leticia programa. Vemo namreč, da je pri spanju potrebno poslušati svoje telo in ne partnerja. Vajino novo zakonsko ležišče v skupni prevleki bo delovalo kot ena popolna celota.

ENOSTAVNO POSTILJANJE ZARADI PATENTIRANE OBLIKE LEŽIŠČA

Enostavno Exclusive Top postiljanje

Play Video about Toper za enostavno postiljanje - Spalni center Maremico

Razveselijo se ga vsi s težavami s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah, saj pri postiljanju ni potrebno dvigovati težkega ležišča.

Zahvala za to gre patentirani inovativni Exclusive Top izvedbi ležišča, ki omogoča postiljanje samo zgornjih 6 cm ležišča. Na tak način bo postiljanje vzmetnice postalo hitro in enostavno, predvsem pa prijaznejše do prstov in vaše hrbtenice.

lezisce-leticia-meritev-svetovanje

Tu smo za vas in vaša vprašanja

Če se sprašujete katero udobje izbrati ali imate drugačne želje, nas obiščite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah. Pogovorili se bomo in skupaj ugotovili, katero udobje ležišča Leticia bi bilo za vas najbolj primerno. Lahko pa nam vprašanje zastavite po telefonu 051 621 429 ali na trgovina@maremico.si.

Ležišču boste lahko podaljšali življenjsko dobo

Tudi pri tem modelu smo uspeli doseči, da mu lahko podaljšate uporabnost oz. življenjsko dobo. Kako? Ležišče je sestavljeno iz številnih komponent, katere boste lahko, zahvaljujoč naši lastni proizvodnji, čez čas zamenjali z novimi in tako obnovili svoje ležišče.  Prijazno do vaše denarnice in okolja.

obnovljivost-boxspring
izdelava postelje in ležišče Leticia - slovenska kakovost ročno delo

Naš ponos – ležišče Leticia je plod slovenskega znanja

Dolgoletne izkušnje na področju spanja in razvoja ležišč ter lastna proizvodnja so nam pomagale zasnovati različne tipe ležišč Leticia. Vse od enostavnejših modelov ležišč Letica vse do ležišč Leticia, ki jih izdelamo tako, da jih prilagodimo vašim potrebam, telesnim lastnostim in željam.

S tem smo zastavili povsem nove smernice na področju razvoja ležišč in tako pomembno doprinesli k večji kakovosti in udobju spanja.

Garancija varnega nakupa

Prepričani smo v kvaliteto naših izdelkov in verjamemo, da si vsak med nami zasluži zdrav in kvaliteten spanec. Da si boste z lažjim srcem privoščili naspane dni, vam nudimo dve garanciji! Če z ležiščem Leticia ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh od nakupa vrnete.

Garancija

Vsa ležišča Leticia imajo 2 leti garancije, z možnostjo podaljšanega jamstva za dodatnih 8 let. To skupaj pomeni 10 let mirnih noči. 

vzmetnice exclusive top za olajsano postiljanje

Navdušeni ambasadorji ležišča Leticia

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.